Başına böyle bir durum gelen var mı?

Iban da falan hata olmasin kontrol ettin mi peki? O para hangi hesaba gitmis musteri hizmetlerinden supheli islemlere gir hemen sor. Bir odeme yaptim ama hesaba gitmedi diye. Onlar hesabi teyit etsin.
Yok iban girmedim ki. Kartsız işlemler'e basınca hemen ÖSYM ödemeleri seçeneği çıkıyor.
 
Kızlaaaaarr, Finans geri döndü :KK76:
Az önce aradılar, telefondaki hanımefendi hızlı hızlı konuştu birden ne oluyoruz oldum :D
Dedi ki paranız atm'de kalmış, size geri vereceğiz siz de ösym'ye yatırabilirsiniz :KK49:
Heyecanlandım sordum hemen nasıl falan diye, gittiğim şubeyi söyledim oraya mail atacakmış. Yarın gidip alacağım hayırlısıyla. Oh çözüldü, nasıl rahatladım.
 
topik listesinde özellikle sabahları günaydın vs. gibi yazılar oluyor
bir kurum veya devleti kastetmeyen bir topik de film etiketi/topiği vs. de yazabilirsiniz
yani o topikte yazarken mesela
#günaydın makbuzunu dahi aldığım ödemesini yaptığım ales kaydım banka içinizdeki hatadan düzeltilmedi ve benim geleceğim şuan bu düzeltmeye bağlı ve net bir cevap hala alamadım (finansbankı etiketle)

mesela şuan
@finansbank (burada twiter adresi neyse o) dün bankanız aracılığıyla ödemesini yaptığım ales sınavına hala ücret yatırılmadı yazmaktadır #engüzelşey geleceğim sizin hatanızın düzeltilmesine bağlı
yazabilirsiniz

şuan ne için açılmış bakmadım ama engüzelşey güncel topik de görülüyor
Evet evet anladım.. Tam Twitter'a girdim tweet attım, o sırada geri aradılar beni. Para atm'de kalmış geri vereceklermiş çok şükür. Ama Twitter hiç aklıma gelmemişti, cidden inanılmaz bir gücü var. Aklımda olacak. Başka böyle bir şey yaşamam umarım da :D
Çok teşekkür ederim öneriniz için :KK200:
 
Tüketici hakem heyetine başvurun bilmiyorum bu konu kabul müdür ams arayın hakkınızı hatta tlfda müşteri temsilcisi de değil ist falan arayın şikayet edicem derseniz kısa sürede geri yatar bir şekilde sanki
 
arkadaşıma başka bir bankada oldu benzer bir sınav parası. sanırım kpss idi. yatırdı. sistem aldı parayı. sonra yatmamıştı para. arkadaşım yeniden yatırdı. daha sonra öbür parasını geri aldı.
 
arkadaşıma başka bir bankada oldu benzer bir sınav parası. sanırım kpss idi. yatırdı. sistem aldı parayı. sonra yatmamıştı para. arkadaşım yeniden yatırdı. daha sonra öbür parasını geri aldı.

Tüketici hakem heyetine başvurun bilmiyorum bu konu kabul müdür ams arayın hakkınızı hatta tlfda müşteri temsilcisi de değil ist falan arayın şikayet edicem derseniz kısa sürede geri yatar bir şekilde sanki
Geri döndüler, iade edeceğiz dediler yarın şubeye gideceğim. Çok teşekkürler :)
 
aa çok ilginç ya ben o şekilde yatırmıştım kpss'yi şaşırdım şu an. umarım en kısa zamanda hallolur.
 
Tekrar git şubeye ve güvenliğe hiç bulaşmadan şube müdürüyle görüş...elinde belge dekont kayıt var mı peki
 
Tekrar git şubeye ve güvenliğe hiç bulaşmadan şube müdürüyle görüş...elinde belge dekont kayıt var mı peki
Elimde makbuz var evet. Oluşturduğum sorun kaydına geri döndüler. Atm'de kalmış para. Yatırıldı olarak nasıl makbuz verildi atm'de kalıyorsa anlamadım ama geri vereceklermiş
 
Daha uygun bir laf bulamıyorum. Sinirlerim bozuldu.
Merhaba herkese öncelikle, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Ben Kasım ayındaki ALES sınavına başvuruda bulundum Pazartesi günü. Fotoğraf vs çektirdim. Para yatırmam gerekiyordu. İşlerimi hallederken atm'den onu da çıkarayım dedim. Atm'lerde bu seçeneği görmüştüm çünkü.
Kartsız işlemlerden ÖSYM ödemeleri çıkıyor zart diye karşınıza. Tc kimlik numaramla girdim, verdim 100 tl'yi bir güzel enayi gibi. Dekontumu falan da aldım yani, ekranda adım madım da çıktı. Düzgün yattı görünüyor. Eve geldim, akşam ais'e girdim (ÖSYM aday sistemi) ve ne göreyim? Para yatmamış. Resmen ödenmedi yazıyor orada gözüme sokarcasına.

İlk iş ertesi gün (dün) ÖSYM'yi aradım. Dedim geç yatıyor olabilir mi, geç yatabilir ama bu kadar da olmaz gibi bir şeyler deyip bankanızla görüşün dediler. Bankayı aradım. Zaten 10 dakika boyunca sırf müşteri temsilcisine bağlanmak için uğraştım. Açıkladım durumu, kayıt tuttu kendisi. Size geri dönüş yapılacak dedi :KK76: Dedim ki, kardeşim 28'i son ödeme günü zaten, ne zaman dönülecek? En geç 27'sine kadar geri dönülür dedi. Kapadım.

Bugün atm'sinden ödeme yaptığım şubeye gittim. Güvenlik'e dedim ki "böyle böyle param yatmadı, gişeden mi gireyim müşteri ilişkilerinden mi" Bana dediği şey şu, "biz buradan o ödemeyi göremeyiz bize gelmiyor o, telefon bankacılığından kayıt tutturun" diye telefon bankacılığı kısmını gösteriyor. Zaten tutturdum ama geri dönmedikleri için size geldim, parama ne oldu benim diyorum, 5 iq'lu insanla konuşur gibi sürekli aynı lafları tekrarlıyor.

Velhasıl kelam, çok sinirim bozuldu. 100 tl az para mı? Başına böyle bir durum gelen var mı? Çözülebiliyor mu, çözülüyorsa nasıl çözülüyor? Tekrar 100 tl yatırırsam içime baya oturacak çünkü.
Güvenlik falan değil bankodan bankacı ile görüşün müşteri temsilcisini beklemeyin tekrar tekrar arayın. Ağlamayana ve çirkefe bağlamayan kimseye bişey yapmıyorlar maalesef
 
Bankalarda hele ki elinizde makbuzunuz varsa asla paranız kalmaz
Sürec size göre agır işliyor olabilir ama atmlerin acılma günleri vs oturmus bir sistemi vardır
Varsa eger baska paranız tekrar yatırın derim
Yoksa eger yarın sabahtan subeye gidin ortalıgı yıkın yakın müdürle görüşün sikayet edicem bddkya baska param yok bugun son gün vs vs cözüme kavusana kadarda cıkmıcam bırdan diyin halletsinler :)
 
Valla 100 lira niye az para olsun .. kaldı ki sınava girmek için veriyorsunuz , bunun belli bir zamanı da var .. insanları enayi yerine koymalarına sinir oluyorum
 
Tüm bankalarla calışıyorum. En çok finansbank’tan memnunum. Senekerdir de ne sorunum olsa hemen çözdüler hiç mağdur etmediler. 2 defa karttan izinsiz alışveriş tapılmış hemen iade edip sonra araştırdılar. Yani araştırıp dönelim aylar gecsin vb olmadı. Müşteri hizmetlerini arayınca sıra varsa telesekreter doruyor biz sizi arayalım diye. Öyle yapıyorum. Müşteri temsilcisi dönüyor hemen.
Bilmiyprum. Hep söyledim hep söylerim Finansbank en sevdiğim banka. Arada olur tabi mağduriyetler. Gecmiş olsun.
 
Back
X