Başına böyle bir durum gelen var mı?

Ya ben güvenliğe sadece gişeden mi gireyim bireyselden mi diye sordum, adam tutturdu biz göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye :kızgın: Arkamdakiler de "hadiieğ yaağğ çekilin barriiee" falan diye hönkürünce sıradan da çıkmış bulundum. Ösym'yi tekrar aradım bizde işlem görünmüyor bankanızla konuşun diyorlar. Bankanın ne dediği belli değil. Yorgunum zaten şimdi giderim de halletmezlerse tekrar kös kös dönersem çok asabım bozulur diye korkuyorum

Ödeme tarihi geçmeden konuş mutlaka, yarın sabahtan falan git vaktin varsa. Olmadı tekrar şubeden yatır da bu sefer de yapana kadar günü geçer bir şey olur falan en azından paranı iade etsinler. Şube müdürüyle görüşme talep et. Atm'den de yatırdım daha evvel böyle bir sorun olmamıştı hiç ama ben sınav ücretlerini genelde internetten yatırıyorum kredi kartıyla.

Ödeme tarihi geçmeden konuş mutlaka, yarın sabahtan falan git vaktin varsa. Olmadı tekrar şubeden yatır da bu sefer de yapana kadar günü geçer bir şey olur falan en azından paranı iade etsinler. Şube müdürüyle görüşme talep et. Atm'den de yatırdım daha evvel böyle bir sorun olmamıştı hiç ama ben sınav ücretlerini genelde internetten yatırıyorum kredi kartıyla.
Evet yarın sabahtan gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olmaları gerek :/ Ben de bu sefer karttan yatıracağım, direk ÖSYM'nin sitesinden. O zaman da sorun çıkmaz herhalde, ondan bile korkuyorum şimdi.

Gecmis olsun.
Benimde kardeşime para gönderirken başıma gelmişti.Tutarimiz bile aynı.Bankalar farklı sadece.
Hemen bankaya gitmiştim ama güvenlik saçma konuşmuştu. Dinlemeyip fiş alıp yetkiliyle görüşmüştüm. Aynı gün mesai saati bitmesine rağmen parayı kardeşimin hesabına göndermişlerdi.
Umarım kısa zamanda çözersiniz

Finansbank benim de 1000 tl paramı bankadan çekmediğim halde çekilmiş gösterdi. 1 ay uğraştırdılar beni. Böyle bi bankacılık anlayışı olamaz.

Ben şikayetvara yazdım da ancak öyle geri döndüler özürler dilediler. Buraya değil de sizde şikayetvara yazın mutlaka dönüş yaparlar.

Gecmis olsun.
Benimde kardeşime para gönderirken başıma gelmişti.Tutarimiz bile aynı.Bankalar farklı sadece.
Hemen bankaya gitmiştim ama güvenlik saçma konuşmuştu. Dinlemeyip fiş alıp yetkiliyle görüşmüştüm. Aynı gün mesai saati bitmesine rağmen parayı kardeşimin hesabına göndermişlerdi.
Umarım kısa zamanda çözersiniz
Yaa hesapta hatasız iş yapmaları gerek!
Sorununuz çözülmüş neyse ki ya. Gişeden bir işlem yapabileceklerine emin olsam gidip canlarına düşeceğim ben de. Yine de gidip zorlayacağım, içimde kalmasın.
Çoook teşekkür ederim :/

Finansbank benim de 1000 tl paramı bankadan çekmediğim halde çekilmiş gösterdi. 1 ay uğraştırdılar beni. Böyle bi bankacılık anlayışı olamaz.

Ben şikayetvara yazdım da ancak öyle geri döndüler özürler dilediler. Buraya değil de sizde şikayetvara yazın mutlaka dönüş yaparlar.
Gerçekten mi ya :olamaz::olamaz::olamaz:
1000 tl için uğraşılmaz mı
Gerçi ben 100 tl için de uğraşırım, kolay mı kazanılıyor
Yarın gidip zorlayacağım son şansları bu. Bir de kayıt tuttular yarın döneceklerini söylediler dönmezlerse soluğu şikayetvar'da alırım
Çok sağolun

Yaa hesapta hatasız iş yapmaları gerek!
Sorununuz çözülmüş neyse ki ya. Gişeden bir işlem yapabileceklerine emin olsam gidip canlarına düşeceğim ben de. Yine de gidip zorlayacağım, içimde kalmasın.
Çoook teşekkür ederim :/
Olmazsa şikâyetvar dan yazın. Hemen geri dönüş yapıyorlar. Sorununuzu hallediyorlar.

twiter dan güncel topik etiketinde finansbank ı etiketleyerek şikayet en geç 1 saate çözerler
ben başka bir sektördeki şikatimi bu şekilde yaptımyarım saate çözüldü

Acaba odemenin isleme alinma suresi mi var? Cok kotu bir durum. Allahtan elinizden dekontunuz var. Her turlu ispatlarsiniz. Paraniz yanmaz ama sure gecmeden hesaba gecse keske.

twiter dan güncel topik etiketinde finansbank ı etiketleyerek şikayet en geç 1 saate çözerler
ben başka bir sektördeki şikatimi bu şekilde yaptımyarım saate çözüldü
Güncel topik etiketinde derken herhangi bir etikette mi yazayım?

Acaba odemenin isleme alinma suresi mi var? Cok kotu bir durum. Allahtan elinizden dekontunuz var. Her turlu ispatlarsiniz. Paraniz yanmaz ama sure gecmeden hesaba gecse keske.
48 saat geçti üzerinden, bu kadar da olamaz :/ Zaten yatırınca direk ÖSYM'ye geçiyormuş herhalde. Ya o parayı bana geri versinler de, bir kaybım olmamış olur en azından :/

48 saat geçti üzerinden, bu kadar da olamaz :/ Zaten yatırınca direk ÖSYM'ye geçiyormuş herhalde. Ya o parayı bana geri versinler de, bir kaybım olmamış olur en azından :/
Iban da falan hata olmasin kontrol ettin mi peki? O para hangi hesaba gitmis musteri hizmetlerinden supheli islemlere gir hemen sor. Bir odeme yaptim ama hesaba gitmedi diye. Onlar hesabi teyit etsin.

Güncel topik etiketinde derken herhangi bir etikette mi yazayım?

topik listesinde özellikle sabahları günaydın vs. gibi yazılar oluyor
bir kurum veya devleti kastetmeyen bir topik de film etiketi/topiği vs. de yazabilirsiniz
yani o topikte yazarken mesela
#günaydın makbuzunu dahi aldığım ödemesini yaptığım ales kaydım banka içinizdeki hatadan düzeltilmedi ve benim geleceğim şuan bu düzeltmeye bağlı ve net bir cevap hala alamadım (finansbankı etiketle)

mesela şuan
@finansbank (burada twiter adresi neyse o) dün bankanız aracılığıyla ödemesini yaptığım ales sınavına hala ücret yatırılmadı yazmaktadır #engüzelşey geleceğim sizin hatanızın düzeltilmesine bağlı
yazabilirsiniz

şuan ne için açılmış bakmadım ama engüzelşey güncel topik de görülüyor

hanmadi hanmadi bence bir an önce twitterdan yaz, en kısa ve etkili dönüş ordan oluyor, hele de biraz paylarsan tadından yenmez

Back
X