Atopik yüzüm için hangi kremi tavsiye edersiniz dermatolog var mi

Matogrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
12
2
36
35
Merhaba arkadaşlar aslında 2 ay önce doktora gittim atopik bir cildin var dedi hipokort yazdı ama iyi gelmedi yüzüm kuruyor sürekli kabarıyor kaşınıyor kızarıyor ne yapmalıyım hangi kremi kullanmalıyım ki cildim düzelsin bilgisi olan var mı şu an avene kullanıyorum ama o da istediğim gibi duzeltmedi

Merhaba arkadaşlar aslında 2 ay önce doktora gittim atopik bir cildin var dedi hipokort yazdı ama iyi gelmedi yüzüm kuruyor sürekli kabarıyor kaşınıyor kızarıyor ne yapmalıyım hangi kremi kullanmalıyım ki cildim düzelsin bilgisi olan var mı şu an avene kullanıyorum ama o da istediğim gibi duzeltmedi
Çok geçmiş olsun, şu an durumunuz nedir? İyileşme sağlayabildiniz mi?

Çok geçmiş olsun, şu an durumunuz nedir? İyileşme sağlayabildiniz mi?
Arkadaşlar merhaba benimde cildim aynı. ...şurada bahsedilen bakımı yaptıran arıyorum varsa bilgi verebilir mi? Herşeyi sürüp uygulayamıyorum. Cildime de bakmak istiyorum. Zeynep Mansur un cildi de böyleymiş videoda ovuyor ama gerçek mi bilemiyorum. Yapanlar çok iyi diyor haliyle ama tecrübe edenlerden duymak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara çörek otu yağı sürüyordum cildime bu kaşıntıya alerjiye iyi geliyor diye o da minik minik sivilce gibi tam sivilce de değil çok yüzeysel iltihap gibi şeyler çıktı kestim hemen. Ne halt edeceğimi bilemedim bu hassasiyet yüzünden. Belki sizlere iyi gelir bir deneyin.

Back
X