atsan atılmaz teyze kızı

boşanmış yengeye anlatmayı anlayamadım.endişeliyseniz kendisiyle,yok laftan anlamıyorsa annesiyle paylaşsaydınız.mesele ciddi olduğu için ses çıkarmadan durmak istememenizi anlayabiliyorum fakat paylaştığınız kişi yanlış resmen dedikodu yapmışsınız.

Yaptığınız büyük hata:20: Keşke hiç anlatmasaydınız ama olan olmuş, şimdi telefon açtığımda ağzıma geleni sayarım diyorsanız bence o telefonu hiç açmayın. Çünkü haklı değilsiniz ki ne sayacaksınız telefonda. İşleri daha kötüye götürmekten başka bir işe yaramaz. Teyzenizin kızının yaptığı doğru bir şey değil kabul edilemez ama bu size onunla ilgili birşeyi gidip eski yengesine anlatma hakkını vermez. Şu durumda yaptığı ne kadar kötü bir şey olsada mağdur teyze kızınız gibi görünüyor. Bence hiç bir hareket te bulunmayın.

Sinirli insanlara sinir olurum. Kardeşim aynı sizin gibi, sinirlenince ağzına geleni sayar, çok kırar beni hem de başkalarının yanında :43: Kaç kez konuştuk, beni defalarca ağlattı, özür diledi ama sonuç aynı. daha bu akşam açtı o ağzını! Lağım saçıyor üstelik! Hakaret, küfür... İnsanlar 1,2 alttan alırlar, hep böyle olursa sonunda küser işte böyle. Bence öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin, karşınızdakinin bir kalbi var insan o da. Keşke kardeşimde azcık beyin olsa...ama ergenmişmiş....

Hem hatalısın, hem de arayıp ağzına geleni saymak istiyorsun. Madem kardeşim diyordun, yol göstermek istiyordun alır karşına konuşur yaptıklarının yanlış olduğunu söylerdin anlamıyorsa teyzenle paylaşırdın. Sen eski yengesiyle kızın dedikodusunu yapmışsın. Küsmekte haklı sana...

Back
X