günaydın canım
hoş geldin
bende yalnızım benim topiğimede uğra beklerim
nerde okuyorsun bölüm nedir bide yaş kaç
canım allah kolaylık versin umarım başarırsın sakın pes etme ne güzel vermşsin bile maşallah
Topiğin hayırlı olsun arkadaşım :) 1 ayda 6 kilo vermeyi başarmışsın. Harika gidiyorsun o zaman... Diyetli günlerinde başarılar dilerim
merhaba
hayırlı olsun topiğin
bende bütün konuları okumaya çalışıyorum böylelikle daha da azim geliyor
umarım istediğin kiloya gelirsin
sana tavsiyem olacak (kabul edersen tabi)
soda gibi asitli içecekleri de kullanmazsan daha çabuk kilo veriliyor
maşallah ankarada diş hekimliği okuma harika özelliklede bölümün çok güzel canım
çalışkan olmalısın :)
dr. ayça kayanın diyet listesi var canım ben onu yapmaya çalışıyorum
bana en uygunu bu hemde hızlı verme derdim yok çünkü kalıcı verme derdindeyim
eveett akşam yemeğinde sanırım kaçırdım ölçüyü:18: yoğurtlu karnabahar ve corba vardı menümde ama sanırım miktarı kaçırdım :44: neyse artık yarına dikkat etcez mecbur
evett günlükçümm bizi yalnız bırakmayan ommanipadmehum ve pingu 92ye tasekkürlerimizi sunalımvee sana hesap vermeye geldimm ama pek yüzüm yok sankim ya arada kaçamaklarım oluyo benim itiraf ediyorum çok pişman oluyom sonra ama o an ki mutluluk yok mu hep ona kanıyom yaa:26: neyse şöyle yapalım o zaman önümzdeki cumaya kadar yani 10 gün sonrası yaklasık abur cubur falan yokk artıkk sözz sana valla bakk yemicem öle seyler dışarda yersem de ızgara falan yerim ayran içerim yada su haftaya cumagünü 72leri görmek istiyorum bu yüzdenn uyucam diyetime doğru düzgün bişey yemeyip sonra herbulduğunu tıkınmaca yokk öle iştee artık uyumalıyımm en kısa zamanda gene gelicemm :101:
merhaba canım ilk zamanlar kaçamak yapmamaya dikkat etmek lazım
ya da zamanla daha sıkı dikkatli ve sağlıklı beslenmeye başlamalıyız
ilk zzamanlar bende zarralı şeyler yiyordum şimdi daha dikkatliyim
eski kiloları görmeyince daha bi sıkı sarılıyorum darısı sana
yediklerimi yazıyorum gün bittince burda paylaşıyorum arkadaşlar yorum yapıyor daha bi düzenli ve bilgili olmaya başlıyorum
hayatımdan kolayı hazır meyve suları çıkartım hem zararlı onun yerine ayran içiyorum ve tok tutuyor beni
canım sen ailenle mi kalıyorsun ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?