Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kiiimm been kenanı sana yedircem
avucunu yalarsın conem
ben onun taa ortaokuldan fanıyım tamam mı

Ben o zamanlar Memoli hayranıydım Bir tane arkadaşım da, O zamanlar Yusuf hayranıydı.
Deli Yürekte Yusuf tu ya ismi. Yanlış hatırlamıyorsam.
Birkaç yıl sonra , Kenannnn diye facebookta resim paylaştım.
Arkaadaşım damlamış, "Yaaa ben ta o zamandan biliyodum onun değerini, sen Memoliciydin, Kenan benim unutma" demiş. Çok gülmüştüm aklıma o geldi şimdi
Ama yıllara bakmaz bu iş canım. Biz Kenanla birbirimize aitiz, çekil aradan kara çalı.

yemezler conem o benım
narmik yazsın sebebini de ona göre verebılrım sana

sakın gay demeee:18:

Yaklaştın....Bis.......
O yanlarındaki sevgililerin çoğu da paravan ilişki.............
Tv de çıkan çoğu oyuncu okuldan arkadaşım ve sanat dünyasının içindeler..... Öyle çok insan var bildiğim...Ama insan konduramıyor yine de tabi.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaştın....Bis.......

Tv de çıkan çoğu oyuncu okuldan arkadaşım ve sanat dünyasının içindeler..... Öyle çok insan var bildiğim...Ama insan konduramıyor....

bizim kenan mı
anam yaaa
leo senın olsun dostum

Kenan sakarya üniversitesi mezunu değilmiydi ya?
Sen hangi üniversiteden mezunsun?

Aynı okuldan mezun değiliz zaten..O matematikçi yanılmıyorsam...Ben güzel sanatlardan mezunum...Oyunculuk bölümünde de çok arkadaşım var şu an ünlü olan...Tv de çıkan....Paparazzilerde haberleri çıkan....Kenan da o sanat dünyasının içinde olduğu için onu birebir tanıyan tanıdıklarım var yani..Herneyse uzatmayayım bu konuyu...Kural dışı falandır bir de boşa ceza almayayım....

ben gideyim de kıyamet kopmadan şu bulasıkları makıneye koyayım

stratejiden anlamam ben yaa

kıyamet aus kıyamet maya takvimine bakmadın mı hic
askolsun yaa

Biliyorum ama inanmıyorum.

Bu arada sanat dünyasını takipte çok gerideyim.
Bahsettiğiniz şahıs babamın 4 yıl kadar önce Bodrum'da işletmeciliğini yaptığı bir mekana çok sık gelirdi.
Babamın sohbeti çokça olmuş , ilişkisi öyle paravan olsa 60 küsür yaşındaki babam yemezdi.
Çok mutlu ve keyiflilermiş

Şimdi herkes Şirince'de mi ? Zaten küçücük bir yer Şirince yahu......Ama çok severim....Kıyamet kopmazsa gidilmesini tavsiye ederim...Gezmek için....

Son düzenleyen: Moderatör:

Efemine davranışları olmadığı için baban çakmamış olabilir belki de....

Öyle bis.ler var ki..Tam adam gibi adam,tam evlenilecek erkek imajı çiziyorlar...........

Yıldız Teknik ,Matematik bölümü Kenan :)

Repto, benim her türlü kabulüm Ben onu Bis'ten normale çeviririm. Benim kadınsı cazibem başarır bunu.

Şimdi herkes Şirince'de mi ? Zaten küçücük bir yer Şirince yahu......Ama çok severim....Kıyamet kopmazsa gidilmesini tavsiye ederim...Gezmek için....
sanırım yaa
sevmıyorum ınsanların sorgusuz ınanmalarına
önce bir düşün ne bıleyım ac Kur'anı oku.
ondan sonra kararını ver.
yok yok bizden adam olmaz

Ben demiştim eşime şirinceden arsa alalım diye ama beni dinlemedi
Şimdi parayı kırarduk
Pansiyonun tek geceliğini 3 bin dolar yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…