- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Çok samimi bir arkadaşımın kuzeni.
Oradan biliyorum bende.
Kaçamaklarına bile şahitlik ettik.
Yani nasıl diyeyim, gay olan bir adamın yapamayacağı şeyler onlar ki, yine bir arkadaşım sayesinde birçok gay insanla da tanışmışlığım, hatta uzunca vakit geçirmişliğim53: kısa tutmaya çalışsam da) vardır.
Çok samimi bir arkadaşımın kuzeni.
Oradan biliyorum bende.
Kaçamaklarına bile şahitlik ettik.
Yani nasıl diyeyim, gay olan bir adamın yapamayacağı şeyler onlar ki, yine bir arkadaşım sayesinde birçok gay insanla da tanışmışlığım, hatta uzunca vakit geçirmişliğim53: kısa tutmaya çalışsam da) vardır.
Yok canım neden lezbiyenlik olsun ki....Sen onu erkek olarak düşünüyorsun kadın değil...Arkadaş ortamında bir çocukla tanışmıştık 2 kız arkadaş..Çocuk bize karşı bir kibar,bir kibar...Çiçek verdi ikimize de ..Biz mest tabi...Hangi kız etkilenmez....Çocuk çıktı bir ara...Sonra adı Hasan olsun...Hasan geliyor dediler...Biz iki saf heyecandan ayağa kalktık iyi mi Saygı duruşuna geçtik resmen...Sonra öğrendik ki adam gaymiş ciddi ciddi...Şok olmuştuk..........
Gaylik başka biseksüellik başka ama ??
aus, mesaj kutuna temizlik lütfen, cevap yazamıyorum : )
benim uzmanlık alanım travestiler, her türlü soru yanıtlanır, duvar sıvanır, dam aktarılır.
benim uzmanlık alanım travestiler, her türlü soru yanıtlanır, duvar sıvanır, dam aktarılır.
Biseksüel midir, onu bilemem.
Ama diğer konuda iddialıyım.
Gerçekten karakteri de çok düzgünmüş, benim öyle ahım şahım bir şeyim olamadı...(ahh ahh)
Bütün tanıdıkları, bir adamın arkasından güzel konuşur mu?
Konuşuyorlar işte, yere göğe koyamıyorlar...
Ben de koyamasaydım keşke ah...
Biseksüel midir, onu bilemem.
Gerçekten karakteri de çok düzgünmüş, benim öyle ahım şahım bir şeyim olamadı...(ahh ahh)
Şekersin sen şeker
Tam karşımda ikide bir gözüm kayıyor.
Ben böyle mayhoş mayhoş bakarken etrafıma birden biri ''aloooo şekerriiiimmmm'' dedi.
Yok ya olamaz hayır olamaz diyorum kafamı çevirmekten korkuyorum. :18::18:
Evet tam tahmin ettiğiniz gibi telefonda osman kod adlı sevgilisinle ''dün gece harikaydı osmannnn, dönüşte yine bir part istiyorum'' muhabbeti yapıyordu
Karakter meselesi başka tabi...Benim çok sevdiğim ama şu an başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşım da malesef önce biseksüeldi..Sonra gay olmuş...Görseniz asla inanmazsınız...Öğrendiğimde çok üzülmüştüm,Hatta ağlamıştım..İnsan sevdiklerine konduramıyo çünkü...Kardeşim gibi severim onu hala.............Tertemiz bir kalbi vardır........Biseksüel midir, onu bilemem.
yokmu yabancı bir unlunun kuzenini tanıyan yaw kenan bir bana cekici gelmiyore demek
Travestileri severim . Hepsine tek tek sormak isterdim, neden bu yol ? diye. Merak ediyorum başlarından neler geçmiş, neler yaşamışlar ? Bu raddeye gelene kadar nerde , hangi duygularını kaybetmişler ?
Malesef bazıları müthiş yakışıklı oluyor...İçlerinde bebek yüzlüler var.....Lanet olsun ,kız dünyası için büyük kayıp....
Karakter meselesi başka tabi...Benim çok sevdiğim ama şu an başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşım da malesef önce biseksüeldi..Sonra gay olmuş...Görseniz asla inanmazsınız...Öğrendiğimde çok üzülmüştüm,Hatta ağlamıştım..İnsan sevdiklerine konduramıyo çünkü...Kardeşim gibi severim onu hala.............Tertemiz bir kalbi vardır........
Benim yine çok yakın bir arkadaşımın (epi toğu 3-5 tanedir ama numune hepsi) neredeyse tüm çevresi böyle.
Bir gün evindeyim, ev arkadaşı erkek.
Daha önceden 4-5 aydır tanıyordum kendisini.
Ama evdeyken bir rahatsız oldum, söyledim arkaşıma kendimi güvende hissetmiyorum ben, çok rahatsız oldum dedim.
O da bana aynen şu cevabı verdi; 'Benden kork, ondan korma.Üstüne atlasan tokadı yapıştırır canım, anlayacağın bacı bacı oturuyoruz işte.'
Ki adam da tam tabiri ile 'döşünde kılı, kirli sakalı, kalın bir ses tonu, elinde tespihi ve anadolu erkeği tavırları' mevcut.
O gün kadar, beni hiçbir şey şaşırtamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?