Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Gaylik başka biseksüellik başka ama ?? Biseksüeller hem karşı cinse hem de kendi cinslerine ilgi duyarlar...Gayler sadece kendi cinslerine...Aktif -pasif diye aralarında ayrılırlar..pasif gayler efeminedir...Aktif gayler efemine değildir...

Son düzenleyen: Moderatör:

Neeeeyyyyyyyyy ? Kuzeni mi? Şey o arkadaşınla irtibata geçmemiz gerek

Bir gün havaalanında kapının açılmasını bekliyorum
Önümde bir yakışıklı varki sorma (allah sahibine bağışlasın) bir içim su
Tam karşımda ikide bir gözüm kayıyor.
Ben böyle mayhoş mayhoş bakarken etrafıma birden biri ''aloooo şekerriiiimmmm'' dedi.
Yok ya olamaz hayır olamaz diyorum kafamı çevirmekten korkuyorum. :18::18:
Evet tam tahmin ettiğiniz gibi telefonda osman kod adlı sevgilisinle ''dün gece harikaydı osmannnn, dönüşte yine bir part istiyorum'' muhabbeti yapıyordu

benim uzmanlık alanım travestiler, her türlü soru yanıtlanır, duvar sıvanır, dam aktarılır.

Gaylik başka biseksüellik başka ama ??

Biseksüel midir, onu bilemem.
Ama diğer konuda iddialıyım.
Gerçekten karakteri de çok düzgünmüş, benim öyle ahım şahım bir şeyim olamadı...(ahh ahh)
Bütün tanıdıkları, bir adamın arkasından güzel konuşur mu?
Konuşuyorlar işte, yere göğe koyamıyorlar...
Ben de koyamasaydım keşke ah...

benim uzmanlık alanım travestiler, her türlü soru yanıtlanır, duvar sıvanır, dam aktarılır.

Travestileri severim . Hepsine tek tek sormak isterdim, neden bu yol ? diye. Merak ediyorum başlarından neler geçmiş, neler yaşamışlar ? Bu raddeye gelene kadar nerde , hangi duygularını kaybetmişler ?

Sus kız sus...

Zaten geçen günde holaaaaa ben beyoğlu'na gidiyorum dedin

Bende babamın yalancısıydım.
Yere göğe sığdıramadı ki ; genelde gelen her ünlü için negatif yorumları meşhurdur.

Bana bak tefo, güzel olabilirsin (daha görmedim) ama güzellikle Kenan tavlanmaz.
O benim. Yere göğe tabi koyamazsın çünkü ben onu yanıma koydum, hıııııııııııııııh

Son düzenleme:
Şekersin sen şeker

tlfk sen bu kuzen açıklamamla nasıl bir kitleyi peşinden sürükleyeceksin şimdi

Kelin merhemi olsa, önce kendi başına sürer.
Çok nadir ve gizlice geliyor akrabalarının yanına, 2 gün durup gidiyor.
Ya da ailesiyle başka şehirde görüşüyor.
Bir kere denk getirdim ben bile 6 yılda.
Ama hakikaten, ben kimseye bugüne kadar ah dememiş insanım, uzaktan 'o ne yahu, tanrı erkeği gerçekten yaratmış' diye kitlendim.
Allah sahibine bağışlasın, ne denir ki, sadece derin bir 'of'....

Malesef bazıları müthiş yakışıklı oluyor...İçlerinde bebek yüzlüler var.....Lanet olsun ,kız dünyası için büyük kayıp....
Karakter meselesi başka tabi...Benim çok sevdiğim ama şu an başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşım da malesef önce biseksüeldi..Sonra gay olmuş...Görseniz asla inanmazsınız...Öğrendiğimde çok üzülmüştüm,Hatta ağlamıştım..İnsan sevdiklerine konduramıyo çünkü...Kardeşim gibi severim onu hala.............Tertemiz bir kalbi vardır........

Travestileri severim . Hepsine tek tek sormak isterdim, neden bu yol ? diye. Merak ediyorum başlarından neler geçmiş, neler yaşamışlar ? Bu raddeye gelene kadar nerde , hangi duygularını kaybetmişler ?

hayatım bu yazdığım tamamen istatistiksel veriler, tez çalışmasından : istanbul adına yazıyorum.
çoğu çok çocuklu aileden geliyor ve ve en yüksek oran doğuanadolu bölgesi, aile içi şiddete tecavüze uğrayan çok, çoğunluğu evden kaçıyor, gizli bir yatkınlığı saklayabildikleri sürece kalıyorlar aileleriyle, aralarında aile baskısı ile evlenmiş çocuğu olan bile var.
bir hayat kadınından daha çok kazanıyorlar, kesinlikle fuhuştan başka iş yapamıyorlar, agresiflikerinin en büyük nedeni kadınsal hatlara sahip olmak için yedikleri hormon iğneleri, yaşayabildikleri belli mahalleler dışında kimlik saklıyorlar, uyuşturucu kullanımı düşük, vemüşterileri olan türk erkekleri kesinlikle bak altını çiziyorum kesinlikle korunmak istemiyorlar.
artık düşün hayat kadınından daha fazla kazandığına göre ne kadar rağbet görüyorlar...

Adı şu an aklıma gelmiyor..Hatırlayan varsa söylesin....:44:

Şu ünlü Porto Rico lu yakışıklı ötesi şarkıcının yıllarrrr sonra eşcinsel olduğunu açıklaması ve bununla büyük gurur duyduğunu söylemesine ne diyorsunuz ?

Benim yine çok yakın bir arkadaşımın (epi toğu 3-5 tanedir ama numune hepsi) neredeyse tüm çevresi böyle.
Bir gün evindeyim, ev arkadaşı erkek.
Daha önceden 4-5 aydır tanıyordum kendisini.
Ama evdeyken bir rahatsız oldum, söyledim arkaşıma kendimi güvende hissetmiyorum ben, çok rahatsız oldum dedim.
O da bana aynen şu cevabı verdi; 'Benden kork, ondan korma.Üstüne atlasan tokadı yapıştırır canım, anlayacağın bacı bacı oturuyoruz işte.'
Ki adam da tam tabiri ile 'döşünde kılı, kirli sakalı, kalın bir ses tonu, elinde tespihi ve anadolu erkeği tavırları' mevcut.
O gün kadar, beni hiçbir şey şaşırtamadı...

ben Orlando Cruz'u biliyorum porto rico'lu profesyonel boksör

Son düzenleme:
Yok yok ricky martin açıklamıştı gay olduğunu hatta hayranlarım arttı demişti

Ağızları açıkta bırakacak kadar yakışıklı olanlar var içlerinde...Kıvanç Tatlıtuğ haltetsin yanlarında...O derecede yani.....

Çok sinir bozucu..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…