Yok yok ricky martin açıklamıştı gay olduğunu hatta hayranlarım arttı demişti
Ağızları açıkta bırakacak kadar yakışıklı olanlar var içlerinde...Kıvanç Tatlıtuğ haltetsin yanlarında...O derecede yani.....
Çok sinir bozucu..............
Yok yok ricky martin açıklamıştı gay olduğunu hatta hayranlarım arttı demişti
kıvancı ben begenmiyorum ya
cogu kız iç gecırıyor ama nedense hic ilgi alanıma gırmedı
hayatım bu yazdığım tamamen istatistiksel veriler, tez çalışmasından : istanbul adına yazıyorum.
çoğu çok çocuklu aileden geliyor ve ve en yüksek oran doğuanadolu bölgesi, aile içi şiddete tecavüze uğrayan çok, çoğunluğu evden kaçıyor, gizli bir yatkınlığı saklayabildikleri sürece kalıyorlar aileleriyle, aralarında aile baskısı ile evlenmiş çocuğu olan bile var.
bir hayat kadınından daha çok kazanıyorlar, kesinlikle fuhuştan başka iş yapamıyorlar, agresiflikerinin en büyük nedeni kadınsal hatlara sahip olmak için yedikleri hormon iğneleri, yaşayabildikleri belli mahalleler dışında kimlik saklıyorlar, uyuşturucu kullanımı düşük, vemüşterileri olan türk erkekleri kesinlikle bak altını çiziyorum kesinlikle korunmak istemiyorlar.
artık düşün hayat kadınından daha fazla kazandığına göre ne kadar rağbet görüyorlar...
Ben de pek beğenmem ama ilk aklıma gelen o...Yakışıklı mı yakışıklı ama..........
Hülya avşar poposunu yoklayınca mecbur kalmıştır açıklamaya
Çok şair'ane bir cümlemi oldu ne
Oha, neden korunmak istemiyorlar? çok tehlikeli değil mi ? Kadından çok tercih edilmeleri, o zaman ona gelen erkeklerde gay . Ohanes .
Bende beğenmiyorum
Sarışınlaran hoşlanmam zaten
Zenci severim ben böyle kara kara kalın dudaklı
Bu muhabbetin sonu nereye gidiyor acep
Bu arada eşim jopanlara benziyor onlar kadar çekiktir gözleri kader işte
Oha, neden korunmak istemiyorlar? çok tehlikeli değil mi ? Kadından çok tercih edilmeleri, o zaman ona gelen erkeklerde gay . Ohanes .
bence senın bu yorumun son nokta olsun
ehehhe : )) yok tercih edenlere gay değil de başka bir şey diyeceğim beni atacaklar siteden : )) zaten geçen çin çin memeler diye tuttufuruttiden bahsediyordum bir günlüğüne kovuldum : ))
hayatım istememelerinin sebebi uyarılma ve süreklikliği olarak zevk almadıklarından şikayet etmeleri, bunu tüm bu çalışmaya katılan travestiler transeksüeller dedi.
İyi muhabbetler.
Selamsız gibi daldım :)
Selam herkese, Ausencia ben geldim :)
Takipçinizim efendim, aranızda olmaya çalışacağım inş
sıpam izin verdiği sürece, yer var mı acep ?
Bende beğenmiyorum kıvancı, ama Kuzey Güneyde nedense çekici geliyo. Aykırı ya ondan sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?