Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Benim kuzenimin ikizleri var ; şuan 3,5 yaşındalar ve hala tek bir geceyi bile aynı evde geçirmediler hatta günü bile , ne yazık ki kuzenim ikisine birden bakamadığı düşüncesi ile biri hep anneannede.Ama dönüşümlü...

Bense iki kardeşin bu kadar ayrı büyümelerini onaylamıyorum , sadece bu sene kreşe gittikleri için beraberler.

Evet bez ve mam dayanmıyor
Başkada bir kıyafet alacaksan aynı anda iki almak zorundasın..Herşey 2 tane

Evet işte o çok fena :) Sana helal olsun, gurbette tek başına büyük iş başarmışsın. Yaşları ne ? Oğlun küçük mü ? :)

Ve bir soru daha ; 3.ye hamile kalırken korkmadın mı ? Ya o da ikiz olaydı

Evet haklısın birlikte büyümeleri lazım

İkizler 8 yaşındalarSağol canımDüşünmedim değil:44lsa bakardım ben ya

O , ne biçim şeymiş öyle ? Yazık valla . Ne anladım 2 kardeşten ben .
Hem büyük konuşmak istemiyorum ama ben annem bile olsa çocuğumu öyle bırakamam ya :44:
Özlerim, ikisini birden dibimde isterim

Hadi yaa... İkiz çocuklarım olsa göndermezdim herhalde ben. Şimdi bile çok özlermişim gibi hissettim.

İkizler 8 yaşındalarSağol canımDüşünmedim değil:44lsa bakardım ben ya

Kesin bakardın. Güçlü bir kadın hissi aldım senden , burcun akrep mi ?
Çok soru soruyorum galiba ama merak ettim, enerjin çok güzel.

Sağol canım yaHayır ikizler
Öyle mi teşekkürler
Sende anlat biraz bakalım

22 yaşında, bekar ama umutluyum :) Yeni mezun oldum bu sene. Psikoloji okumak için sözele geçtiğim sene, sözelden kaldırdılar. Avukatlık olsun dedim, onu da kaldırdılar. Çünkü hayatta iki şeyi çok seviyorum; yardım etmek ve hak aramak. İkisi de bir bütün aslında.
Yardıma muhtaçların çoğu haksızlığa uğramıştır.
Sonra sözelden bu ikisi gidince, öğretmenlikler kaldı. Edebiyat Öğretmeni olabilirdim bir tek. Edebiyat çooooooook seviyorum çünkü. Ama puanı çok yüksekti. Soruların hepsini yapmam lazımdı neredeyse ama ben hiçbir zaman o kadar çalışkan olmadım
Açıköğretimden bitirdim ben de.
Şimdi iş bakınıyorum, bu arada da Yabancı dil kursuna yazıldım. Öyle yani benim hayatım bu :) Hı göçebeyim birazcık da, haftasonları anneme, haftaiçleri babama geliyorum.

Herşey gönlünce olur inşaallah canımTeşekkürler

Tam 1 sene arayla üstüste 2 kez ikiz hamileliğim oldu...Son ikiz hamileliğim hastanede yatarak geçti...Sadece wc ye kalkıp hemen yatağa geçerek geçen...Hele bir de erken doğum oldu..Küvez macerası falan zor günler...2008 ekimde ve 2009 ekimde hamile kalmıştım ikizlere.....Annemin ya başka hiç kimsenin yardımı olmadı...İnanılmaz zorlandım...Kapı çaldığında açamıyordum..Çünkü afedersiniz sürekli bebeklerle ilgilenmek zorundaydım...7 aylıkken kreşe verdim..Sözüm ona kreşteler ama ben de her gün kreşteydim...Göndermediğim günlerde oluyordu...Kreş öğretmenin hoşlanmadığım durumları vardı..Eşinden yeni boşanmış,dengesi bozulmuştu...Aldım çocukları....21 aylıkken yeni açılan bir kreşe verdim...Çok memnunum...Kreşe gitmelerine rağmen evdelerken pilim bitiyor...İkizi olan birine muhakkak birileri yardımcı olmalı,yükünü hafifletmeli..Sevaptır :)) Bakıcı olayı olmuyor ,güvenemiyorum ben.................

Çok zor büyüttüm ben1.5 yıl hiç uyumadılarAnnem geliyordu ama sürekli değil 1 yaşından sonra zaten hiç gelemediEşimde ikizlerde pek yardımı dokunmuyordu..Şimdi düşününce kendime hayret ediyorum..3. çocukta ilk zamanlar çok zorlandım..iki taneye nasıl bakmışım diye düşündüm

bakıcıya ben de güvenemem
cocgunu kime emanet ediyorsun nasıl bakar hep göz arkada kalr yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…