Evet bez ve mam dayanmıyor
Başkada bir kıyafet alacaksan aynı anda iki almak zorundasın..Herşey 2 tane
Benim kuzenimin ikizleri var ; şuan 3,5 yaşındalar ve hala tek bir geceyi bile aynı evde geçirmediler hatta günü bile , ne yazık ki kuzenim ikisine birden bakamadığı düşüncesi ile biri hep anneannede.Ama dönüşümlü...
Bense iki kardeşin bu kadar ayrı büyümelerini onaylamıyorum , sadece bu sene kreşe gittikleri için beraberler.
Evet işte o çok fena :) Sana helal olsun, gurbette tek başına büyük iş başarmışsın. Yaşları ne ? Oğlun küçük mü ? :)
Ve bir soru daha ; 3.ye hamile kalırken korkmadın mı ? Ya o da ikiz olaydı
Benim kuzenimin ikizleri var ; şuan 3,5 yaşındalar ve hala tek bir geceyi bile aynı evde geçirmediler hatta günü bile , ne yazık ki kuzenim ikisine birden bakamadığı düşüncesi ile biri hep anneannede.Ama dönüşümlü...
Bense iki kardeşin bu kadar ayrı büyümelerini onaylamıyorum , sadece bu sene kreşe gittikleri için beraberler.
Ben katılırımEvet güzel bir şey. Beni de oturtun yaaa ben soru cevaplamayı çok severim
Sıra bana da gelsinGeliyorum ankete. Adresi vereydin keşke kız
İkizler 8 yaşındalarSağol canım Düşünmedim değil:44 lsa bakardım ben ya
Kesin bakardın. Güçlü bir kadın hissi aldım senden , burcun akrep mi ?
Çok soru soruyorum galiba ama merak ettim, enerjin çok güzel.
Sağol canım yaHayır ikizler
Öyle mi teşekkürler
Sende anlat biraz bakalım
22 yaşında, bekar ama umutluyum :) Yeni mezun oldum bu sene. Psikoloji okumak için sözele geçtiğim sene, sözelden kaldırdılar. Avukatlık olsun dedim, onu da kaldırdılar. Çünkü hayatta iki şeyi çok seviyorum; yardım etmek ve hak aramak. İkisi de bir bütün aslında.
Yardıma muhtaçların çoğu haksızlığa uğramıştır.
Sonra sözelden bu ikisi gidince, öğretmenlikler kaldı. Edebiyat Öğretmeni olabilirdim bir tek. Edebiyat çooooooook seviyorum çünkü. Ama puanı çok yüksekti. Soruların hepsini yapmam lazımdı neredeyse ama ben hiçbir zaman o kadar çalışkan olmadım
Açıköğretimden bitirdim ben de.
Şimdi iş bakınıyorum, bu arada da Yabancı dil kursuna yazıldım. Öyle yani benim hayatım bu :) Hı göçebeyim birazcık da, haftasonları anneme, haftaiçleri babama geliyorum.
Herşey gönlünce olur inşaallah canımTeşekkürler
Tam 1 sene arayla üstüste 2 kez ikiz hamileliğim oldu...Son ikiz hamileliğim hastanede yatarak geçti...Sadece wc ye kalkıp hemen yatağa geçerek geçen...Hele bir de erken doğum oldu..Küvez macerası falan zor günler...2008 ekimde ve 2009 ekimde hamile kalmıştım ikizlere.....Annemin ya başka hiç kimsenin yardımı olmadı...İnanılmaz zorlandım...Kapı çaldığında açamıyordum..Çünkü afedersiniz sürekli bebeklerle ilgilenmek zorundaydım...7 aylıkken kreşe verdim..Sözüm ona kreşteler ama ben de her gün kreşteydim...Göndermediğim günlerde oluyordu...Kreş öğretmenin hoşlanmadığım durumları vardı..Eşinden yeni boşanmış,dengesi bozulmuştu...Aldım çocukları....21 aylıkken yeni açılan bir kreşe verdim...Çok memnunum...Kreşe gitmelerine rağmen evdelerken pilim bitiyor...İkizi olan birine muhakkak birileri yardımcı olmalı,yükünü hafifletmeli..Sevaptır :)) Bakıcı olayı olmuyor ,güvenemiyorum ben.................
Tam 1 sene arayla üstüste 2 kez ikiz hamileliğim oldu...Son ikiz hamileliğim hastanede yatarak geçti...Sadece wc ye kalkıp hemen yatağa geçerek geçen...Hele bir de erken doğum oldu..Küvez macerası falan zor günler...2008 ekimde ve 2009 ekimde hamile kalmıştım ikizlere.....Annemin ya başka hiç kimsenin yardımı olmadı...İnanılmaz zorlandım...Kapı çaldığında açamıyordum..Çünkü afedersiniz sürekli bebeklerle ilgilenmek zorundaydım...7 aylıkken kreşe verdim..Sözüm ona kreşteler ama ben de her gün kreşteydim...Göndermediğim günlerde oluyordu...Kreş öğretmenin hoşlanmadığım durumları vardı..Eşinden yeni boşanmış,dengesi bozulmuştu...Aldım çocukları....21 aylıkken yeni açılan bir kreşe verdim...Çok memnunum...Kreşe gitmelerine rağmen evdelerken pilim bitiyor...İkizi olan birine muhakkak birileri yardımcı olmalı,yükünü hafifletmeli..Sevaptır :)) Bakıcı olayı olmuyor ,güvenemiyorum ben.................
öfff gece gündüzün eşitlenmesinden midir nedir bir dinginlik var üstümde
ben cok kötü degilim su an ama yine de var bir agırlık
Gündönümlerinde bir durgunluk mu oluyormuş? Yoksa ben anlamadan bodoslama daldım mı olaya? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?