Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Annem hiç gelmedi yardıma...Zaten çok uzak şehirlerdeydik...Hoş geldi 1 kez 1 hafta kadar kaldı,ama hiç bir yardımı olmadı...........O yüzden kırgınlığım vardır kendisine............
bakıcıya ben de güvenemem
cocgunu kime emanet ediyorsun nasıl bakar hep göz arkada kalr yani

Bana bakıcı gelse ben sürekli gözüm üzerinde olur,tenkit ederim..Bliyorum kendimi...Kadına bırakmam..O zaman ne anlamı kaldı....Ama kreşte eğitimli insanlar var...Öğretmenlerimiz çok iyi.... :) Valla cahil bir bakıcıya emanet edeceğime kreşte olmaları çok daha iyi..Katkısı çok iyi oldu...Bir anne muhakkak dinlenebilmeli....Dinlenemezse faydası olamıyor malesef....

Gündönümlerinde bir durgunluk mu oluyormuş? Yoksa ben anlamadan bodoslama daldım mı olaya? :26:

Bugün hemen hemen herkeste bir dinginlik ,bir melankoli olunca ...after bunu ekinoks'a yordu heralde.

Neyse,mayalara bağlamasından iyidir.

kızlar nickimi değiştireceğim ben de özendim size
fikir sunun bana

Ben de dün, iki kere dedim, Nickimi değiştiricem napim diye... Ama kimse tınlamadı :/ Sana cevap verirler şimdik

İkinizin de üye adları çok güzel, böyle kalsın, değiştirmeyin.
Ben değişim talebinde bulundum bakalım, sonuç ne olacak merak ediyorum.

kaplumbagam artık yok.
son günlerde yemek yemiyordu
ben de korktum ölür diye cok üzülürdüm petshopa verdim

Allah seni ne yapmasın repto...
Kış uykusu zamanı geldi, ondan olabilir mi?
Her kış döneminde çok az yemek yer ve çok az hareket ederler.
Benim kapluşumun, 1 hafta gözünü açmadığı olur.
Rahatsız edilmek istemiyorlar bu dönemde, ben de arada dürtüklüyorum ölüp ölmediğini kontrol adına.
Git al geri hayvancığı, yazıktır.

Annem hiç gelmedi yardıma...Zaten çok uzak şehirlerdeydik...Hoş geldi 1 kez 1 hafta kadar kaldı,ama hiç bir yardımı olmadı...........O yüzden kırgınlığım vardır kendisine............

....[/B]

Benim ki ayda 1-2 günlüğüne gelirdi yakın şehirdeydik ozamansonra hastalandı gelemedi
Ama yardım edilmesi çok iyi oluyor hiç kolay değil çünküHerkes birine bakamıyor

tefo ne yapmak istiyorsun nickini söyle de yabancılık cekmeyelim
ya kısın degil onu vereli cok oldu 1 ay falan belki daha fazla
ben de kıs uykusu mu diye düşündüm de ya hic yemiyordu kabugu da yumusamıştı artık.
nasıl bakıyordu bana tostişim yaa

Kıyamam ki...
Keşke daha önce haberim olsaydı.
Kabuk sertleştirici ilaçları var, bu iyiye işaret değil.
Onlardan kullansa hemen kendini toparlardı.
Geçen yıl benim kapluş 2 ay yemek yemedi, gözünü açtı ve kapattı sadece, başında bekledim her gün.
Sonra veterinerle görüştük, merak etmeyin onlar 5-6 ay açlığa dayanırlar dedi.
Ki normalde beni bile yer, avuç avuç atıyoruz yemi.
Bu yaz bir büyüdü anlatamam, elimle aynı boya geldi.
Şimdi yine 2-3 günde bir yemek yemeğe düşürdü ve eylülden beri böyle.
Hiç dayanamıyorum kapluşlara, çok üzüldüm şimdi vallahi.

Talep ettiğim isimler; Edim, İmge ve Peitho oldu.
Bakalım hangisi denk gelecek ya da değişimi kabul edecekler mi?

Benim ki ayda 1-2 günlüğüne gelirdi yakın şehirdeydik ozamansonra hastalandı gelemedi
Ama yardım edilmesi çok iyi oluyor hiç kolay değil çünküHerkes birine bakamıyor

Ben hamilelik boyu izmirdeydim...Doğumdan sonra annemlerde kaldım 2 ay...Annem normal evinin işini,yemeğin yaptı o kadar...İnsan istiyor yani 2 bebek ağlıyor,bari birinin altını ben alayım,minik de olsa yardımım dokunsun ama yok yok....Uzaklık bir yana da...Aynı evin içindeyken bile yardımı olmadı...Rahat bir tiptir malesef....Bana geldiğinde de anca misafir oldu...Yardımı olmadı..Tabi mecbur değil ama insanın gücüne gitmiyor değil....Banyo yapıcam biraz yanlarında dururmusun dediğimde banyodan sonra bir bakardım bırakmış çocukları balkonda sigara içiyor....Neyse çok dertliyim ben annem konusunda...Hiç açmamak en iyisi....Çocuklara bakımda en büyük yardımcım eşim oldu...Anneme emanet edemem ama eşime emanet ederim çocuklarımı...........

Allah eşinizden razı olsun ozaman
Benim eşim ikizlere pek bakmamıştır ama oğluma çok bakıyor

benim kaplus kücücük bas parmagım boyundaydı.
ya bir de kücük olunca işte korktum ölür diye.
birgün hele ters dönmüştü kardesım bagıra bagıra geldi kaplumbaga ters dönmüş diye aglıyor bir de
baktım Alahım cok kötü oldum 10dk bekledim sonra dürttüm meger ölmemiş

nick kabul edderler kimse de yoksa canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Nick değişim mesajını nezaman gönderdin

Son düzenleme:
Edim...İmge...Peitho...

Şimdi olmuş tefo...bu isimler iade-i itibar gibi olacak sana , o muhabbetlerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…