Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Çok kararsızım tefo..Bence Peight miydi unuttum şuan , o kabul olacak :)

Allah eşinizden razı olsun ozaman
Benim eşim ikizlere pek bakmamıştır ama oğluma çok bakıyor

Birinin yardımı şarttı...Hiç dinlenemediğimden sütüm de olmadı doğru dürüst...Ceketim düşse yere ,yerden kaldırıp kucağıma alıp pışpışlıyordum ceketi....Kafayı sıyırmıştım yani.......Hiç lohusalıkta yardımı olmadı....Yaa Öffff..Nerden aklıma geldiyse bunlar yine....Neyse şu an ikisi de iyi...Türkiye haritasında İzmir,Ankara,Eskişehir,İstanbul ve Kastamonu yu gösterebiliyoruz parmağımızla :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskişehirliyim 23 yaşındayım mühendisim 6. yılına girmiş bi ilişkim var. Atama bekliyorum ama bahtsızım bu aralar bu konudan.

Esmerim orta asya vari bir yüzüm var. Melodiden güzelim. Uzun boyluyum.

Sevdiklerim herşey. Sevmediklerim huzursuz insanların yanında olmak tiksinirim nefret ederim.

Benimki "Mahrimah" idi. Üye olurken dalgınlığıma gelmiş, "Mihrimah" alacağım yerde bunu almıştım.
Üye adı değişikliğinin olduğunu bilmiyordum sağolsun kızlar yardımcı oldular.

ahahaHahah buna çok güldüm .... Çünkü ben senin ismini gördüğümde hep Mihrimah diye okurdum

Ah canım ah en iyi ben bilirim seni benim uzun zaman oldu unuttum o günleri unutmasam 3.yü doğurmazdım
Rabbim sağlık versin Çok şükür büyümüşler bundan sonrasına bakalım

afo yaa

Narmik abla geçmişe mazi derler boşver hiç hatırlama. Seni mutlu etmeyen insanların yanından da koşar adım kaç.

allah kimseye muhtaç etmesin

Benimki "Mahrimah" idi. Üye olurken dalgınlığıma gelmiş, "Mihrimah" alacağım yerde bunu almıştım.
Üye adı değişikliğinin olduğunu bilmiyordum sağolsun kızlar yardımcı oldular.

Sağol canım evet senide biliyorum görmüştüm

Son düzenleme:

Hakikaten içim gitti şimdi, yavru bir de.
Benimki de 1 liradan az büyüktü.
5 yıldır bizimle, evimizin 5.üyesi o bizim.
Babam bile 'oğluşum' diye seviyor.
Eğer geri alma şansın varsa, bence al derim.
Petshorlarda yaşam şartları rezalet, küçücük kabın içinde 30 tane yavrucuk...
Hangisi aç hangisi tok belli bile değil.
Gerçi aldığımız için satılıyor ama garip bir düzen bu.

Bugün dinginmiyiz dingilmiyiz anlamadım benn

After kendini bence gayet güzel, bu ileti ile tanıtmış.

Edim...İmge...Peitho...

Şimdi olmuş tefo...bu isimler iade-i itibar gibi olacak sana , o muhabbetlerden sonra

İnşallah biri olur.
Benim de çok severek, online oyun sitesindeyken sürekli kullandığım nicklerimdi.
Buraya taşıyayım dedim, öbür olayı dağıtması da cabası olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…