Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bilmediğimiz birşey söyleseydin nevreste

Evet.

O konuda tamamen yanlış anlaşıldım. En çok üzüldüğümse, zihniyetimi bilen bir arkadaşımın bana sert yorumuydu.
Ben ordan farklı bir çıkarım yapacaktım. Ben her türlü konuda konuşabilirim,açık sözlüyümdür. Ayıp, dil,din,ırk filan düşünmem. Her şey benim gözümde eşittir yani. Ama insanlar önyargılılar.

Özel değil ise, neden evlenmiyorsunuz o zaman ? :)

valla cnm daha cok yeni bu islere kalkıstık aileler konustu telefonda falan nisan tarihi konusunda tam netlik yok ama buyuk ihtimal ocak ayı sonuna dogru olucak ama bundan oncesini soruyorsan ayrıldık barıstık cok oturmadı ilişki uzaktan yurutmekte zordu ondan sanırım

Son düzenleme:

Kısmet canım ya, ne zaman, nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun :)

Yıllar ilerledikçe ilişki zaten evliymiş gibi oluyor.
E sorumluluk yok, dert yok, kavga edince gözünün önünden kayboluyor.
Niye evleneyim, böylesi çok daha rahat deyip oturuyorsun.

Hahaha, doğru ... Ailelerde iç içe değil , daha ne olsun :)

evlenmekmi dert evlenmemekmi bilemiyom suan ama evlilik islerine adım attıgın an kendini bir kaosun icinde buluyorsun ailelerin arasını saglamak o birsey der digeri baska :26: zor valla ben bide yasadıgım yerden uzakta biyere gidicem evlenince aglarım ben ozlerim annemi be

Hahaha, doğru ... Ailelerde iç içe değil , daha ne olsun :)

Aynen öyle...
Bundan öte rahatlık görmedim ben.
Kafanı attırıyo, haydi eyvallah diyorsun.
Yorgun argın eve gelince, senden hizmet bekleyen yok, bilakis ilgi alaka görüyorsun.
Beraber gezmeye, tozmaya gelince ohh, senden iyisi yok çünkü başka görüşmeye vakit yok.
Uzatmalı sevgililik en temiz iş bence.

Korkanlar bildirsin bana korkularını hepsini hallederiz.

Ben...
Aya giderim tek başıma ama o imza ölü toprağı demek gibi bir şey bana göre.
Öyle böyle değil korkumun derecesi.

Aus sen nasıl aldın bu kararı.

Yani sen alabildiysen bizde alırız gibi geldi bana

Ya o karar nasıl birşey biliyor musun ?
Hesapsız kitapsız yapacaksın ...
Öyle ne yaşım geçti diye düşüneceksin , ne bu adamla 3 yıl geçirdim evlenmeliyim diye...
Öyle işte ya...
Ben bu forumda neden evliyoruz konusu vardı ; onu bulup kopyalayıp hele buraya...
Görün aus'un evliliğini

:) Ah ah ... Bilemedim ben şimdi hangisi güzel, bekarlık mı ? Uzatmalı sevgililik mi? Kısa ilişkiler mi ? Evlilik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…