- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
len resim koydum.baksanızakaldırcam bırazdan
Yok onu kıskanmadım .
Ama İtalya'da fotoğrafları olsaydı , kesinlikle Kazenle anlaşma içine girip , siteden attıracaktım.
Aus Melo neden gelmiyor bu aralar hiç denk gelmedim?:26:
Havamı atıp öyle yatayım o zamanBenim italya'da çekilen fotolarım var albümümde hehehehe...
Seni kıskanmam, sen benim ablamsın
Ama o, after benden 1 yaş büyük. Ben yalnızım fakat onun 6 yıllık sevgilisi var uleeeeeeeeeeeyn.
Sonradan eklenti : Nasıldı oralar ?
Ama o, after benden 1 yaş büyük. Ben yalnızım fakat onun 6 yıllık sevgilisi var uleeeeeeeeeeeyn.
ben 3 yas buyugum 8 senelik sevgilim var nolmus nolmusama mühendiss degilim :18:
Ooo 8 sene . Ben çoktan evlenmiştim. Dayanamam ben , yıllarca yan yana filan. Ateşim başıma vurur benim
Her yer sanat eseri...Geçtiğin yollar,binalar...Çok iyi korumuşlar...İstanbul yanında köy kalır............
Ooo 8 sene . Ben çoktan evlenmiştim. Dayanamam ben , yıllarca yan yana filan. Ateşim başıma vurur benim
Aus sana karışılabilir mi. Kocan nasıo yaklaştı sana ona şaşırıyorum.
Yoksa havan bize mi hatun senin
Len özendiğin şeye bak. Benim şimdiki aklım olsa hala bekar olurdumTadını çıkar. ZAten olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?