Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

diksiyon dersinde sunum yapmıştım
bende size şems'in gidişini paylaşayım, tamamen stüdyo kaydı

Evet herkes ses dosyası paylaşacak bundan sonra. Bende gıcık olduğuma erkek diyeceğim ve sen kazen konuştur onları!

Hoşgeldin tanışmasak da burada olmana sevindim arada yazılarına denk geliyorum ve okuyorum olaya o yüzden dahil oldum

Allah hepimizi kuru iftiradan korusun arkadaşlar sevgiler...

Yok ben baktım :) ayran'ın mesajları temiz ,erkek olamaz sanki .
Ispatlarım canım korkumuz yok allaha şükür Ne kadar Ön yargılı ve Sivri dilli insanlarımız var Hemen İnsanın üstüne saldırıyolar. Sağol tşkr ederim maritsa araştırdın için

espiri yapmadim gayet ciddiydim bayansan bayansindir ne diyim
Yalan Borcumuz yok ama İnsanlara karşı heemen ön yargı ile yaklaşıyorsun yanlış yapıyorsun Muhabbetiniz daim olsun hayırlı akşamlar diliyorum hepinize

Ispatlarım canım korkumuz yok allaha şükür Ne kadar Ön yargılı ve Sivri dilli insanlarımız var Hemen İnsanın üstüne saldırıyolar. Sağol tşkr ederim maritsa araştırdın için

ben saldirmadimki sen sormussun bende sana sordum erkekmisin diye sen olsan sende suphelenirdin..

İki çocuğum var...Yüzyüze görüştüğüm insanlar oldu,hatta face de ,albümde bile fotolarım var..Benim için de erkek bu diyen üye olmuştu...

Neyseki sadece 1 kişiydi...

Topiğimizin enler yarışmasında olmasını şiddetle talep ediyorum, her gün ayrı bir ekşın

Neyse, Altta dolaşan seçmenlerim, oyunuzu kime vereceğinizi hatırlatmama gerek yok

Yalan Borcumuz yok ama İnsanlara karşı heemen ön yargı ile yaklaşıyorsun yanlış yapıyorsun Muhabbetiniz daim olsun hayırlı akşamlar diliyorum hepinize

yaniliyorsun yerimde olsan aynisini dusunurdun..iyi aksamlar..

Hoşgeldin tanışmasak da burada olmana sevindim arada yazılarına denk geliyorum ve okuyorum olaya o yüzden dahil oldum

Allah hepimizi kuru iftiradan korusun arkadaşlar sevgiler...

Sana twiye meloya teşekkür ediyorum. Hani aklınıza geldi bunu söyleyenler güvenilir mi demek melo da zaten kazenle konuştu felan.

Haklısın şekerim allah kuru iftiradan korusun.

Gel zamanın olunca

Şunuda ekleyim burada msnini aldığım arkadaşlarım var. Sabahlara kadar konuşuyoruz buraya ispat için değil onlar için ses dosyası gönderdim. Onlarda güvenlerini gösterdiler

Ayrancım, yeni üye olduğun için, tweety espirili bir dille sormuş...Erkek değilsen zaten sorun yok canım
Her zaman bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…