Tweety, seninle yazışmadık tanışmadık amma ben seni seviyorum süpersin her yazın olay
Evet herkes ses dosyası paylaşacak bundan sonra. Bende gıcık olduğuma erkek diyeceğim ve sen kazen konuştur onları!
Tweety, seninle yazışmadık tanışmadık amma ben seni seviyorum süpersin her yazın olay
hahahahhhh espiri yapmıssın canımmm araştırmak isteyene her zaman ıspatlarım Sorun yok
Evet herkes ses dosyası paylaşacak bundan sonra. Bende gıcık olduğuma erkek diyeceğim ve sen kazen konuştur onları!
Ispatlarım canım korkumuz yok allaha şükür Ne kadar Ön yargılı ve Sivri dilli insanlarımız var Hemen İnsanın üstüne saldırıyolar. Sağol tşkr ederim maritsa araştırdın içinYok ben baktım :) ayran'ın mesajları temiz ,erkek olamaz sanki .
geçmiş olsun....
Geçmiş olsun notumu aldın mı ?
Yalan Borcumuz yok ama İnsanlara karşı heemen ön yargı ile yaklaşıyorsun yanlış yapıyorsun Muhabbetiniz daim olsun hayırlı akşamlar diliyorum hepinizeespiri yapmadim gayet ciddiydim bayansan bayansindir ne diyim
Ispatlarım canım korkumuz yok allaha şükür Ne kadar Ön yargılı ve Sivri dilli insanlarımız var Hemen İnsanın üstüne saldırıyolar. Sağol tşkr ederim maritsa araştırdın için
ay sagolasinn bir aydir filan yoktum geri dondum muhabbetlesiriz artik
İki çocuğum var...Yüzyüze görüştüğüm insanlar oldu,hatta face de ,albümde bile fotolarım var..Benim için de erkek bu diyen üye olmuştu...
Neyseki sadece 1 kişiydi...
Yalan Borcumuz yok ama İnsanlara karşı heemen ön yargı ile yaklaşıyorsun yanlış yapıyorsun Muhabbetiniz daim olsun hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
Bir ay mı :26:ban yemedin inşallahçok mutlu olurum senin gibi enerjisi iyi insanlar la yazışmak bana çok iyi geliyor
Hoşgeldintanışmasak da burada olmana sevindim arada yazılarına denk geliyorum ve okuyorum olaya o yüzden dahil oldum
Allah hepimizi kuru iftiradan korusun arkadaşlar sevgiler...
Yalan Borcumuz yok ama İnsanlara karşı heemen ön yargı ile yaklaşıyorsun yanlış yapıyorsun Muhabbetiniz daim olsun hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?