Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

len baslatmayın kavganıza yeter artık.
ayran oyle yazarsan böyle tepki alırsın işte
kkya uye olurken okumadın mı kuralları.
neyse uzatmayalım daha fazla

Topiğimizin enler yarışmasında olmasını şiddetle talep ediyorum, her gün ayrı bir ekşın

Neyse, Altta dolaşan seçmenlerim, oyunuzu kime vereceğinizi hatırlatmama gerek yok

Her seçim zamanı böyle aksiyonlar iftiralar olur bunları Oya çevirmek gerek

rica ederim canim ben erkek oldugunu dusunmedim hic,
sordugum soruyada cevap alamadim zaten,
geri donmene sevindim...

İki çocuğum var...Yüzyüze görüştüğüm insanlar oldu,hatta face de ,albümde bile fotolarım var..Benim için de erkek bu diyen üye olmuştu...

Neyseki sadece 1 kişiydi...

Hadi ya :) gıcıklığına yapmışlardır .
Benim hakkımda soru işareti olan kimse olacağını düşünmüyorum nedense.

After seninle zamanında tartıştık ama şu an kızgınlık yok içimde. Büyük ihtimal o gün yanlış anladık birbirimizi .Eğer benim iftira attığımı düşünüyorsan ,üzülürüm .
Boş işler peşine düşecek bir kız değilim .Nedense bunu yazma gereği duydum .Söyleyen kişilerde deşifre olsa ,sevineceğim .

Kazen, dünya güzeli bir yeğenim var...Onun üzerine yemin ederim ki bana cam açtı az önce...

Sen kesinlikle haklısın, bu durumun üstüne gitmek zorundasın, ama inan ki erkek değil...

Gösteri bitti seyre gelenler

iftira edenlerin yanına kalmamalı şikayet et bence ne kolay ya çamur atmak neye dayanmışlar ceza lasınlar da görsünler

kk de huzur istiyoruz

Maritsa asla öyle düşünmedim. Lütfen kendini zan altına alma. Çünkü aus seni çok seviyor ve bende ausa çok güvenirim. Onun sevdiği insan bunları yapmaz ki zaten seni gördüğüm kadarıyla böyle şeyler yapacak karakterde biri değiilsin.

Safahat kimi kime şikayet edeyim. Boşver...

o anki uslubundan dolayı tepki çektin eleştrenlere o hakkı verdin ama sorun yok zaten uzatılacak bir durum değil açıkçası.
Bacımmmm Uslubumda sakıncalı bir durum yoktu Sordum sadece Ani ve sert tepkiler gördüğüm için Şaşırdım Çünkü Ben K.K Çok nazik anlayışlı insanların burda birbirine yardım eden derdine derman olan kişiler olduğunu bildiğim için değişik geldi anladınmı. ?

Bence kazenin o kişileri araştırması gerekir ben şikayet ederim açıkçası moral bozucu bir şey çünkü.

bu topic çok keyifli ya nazar değiyor sanırsam

nazr degdı zaten topige her türlü
bu topik artık düzen tutmaz size soyleyım

Ne demek arkadaşım eminim sende böyle bir durum olsa aynı soruyu sorardın ben haksızlığa gelemeyen bir tipim elimde değil hemen kazenin deyimiyle avukatlığa soyunuyorum sizlerin takipçisiyim az çok tanıyorum sizleri zaten 2013.enlerinde ''her konuya hakim yazmadan duramayan '' üye başlığında adayım

Gelirim güzel dostluklar paylaşımlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…