- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Bacımmmm Uslubumda sakıncalı bir durum yoktu Sordum sadece Ani ve sert tepkiler gördüğüm için Şaşırdım Çünkü Ben K.K Çok nazik anlayışlı insanların burda birbirine yardım eden derdine derman olan kişiler olduğunu bildiğim için değişik geldi anladınmı. ?
incisel hanım, artık size nasıl hitap edeceğiz kısa yoldan ?
Bacımmmm Uslubumda sakıncalı bir durum yoktu Sordum sadece Ani ve sert tepkiler gördüğüm için Şaşırdım Çünkü Ben K.K Çok nazik anlayışlı insanların burda birbirine yardım eden derdine derman olan kişiler olduğunu bildiğim için değişik geldi anladınmı. ?
Bence kazenin o kişileri araştırması gerekir ben şikayet ederim açıkçası moral bozucu bir şey çünkü.
bu topic çok keyifli ya nazar değiyor sanırsam
Her seçim zamanı böyle aksiyonlar iftiralar olur bunları Oya çevirmek gerek
Bdv'yide geçeciğiz yakında bir ara 28 kişi görmüştüm
Hadi ya :) gıcıklığına yapmışlardır .
Benim hakkımda soru işareti olan kimse olacağını düşünmüyorum nedense.
After seninle zamanında tartıştık ama şu an kızgınlık yok içimde. Büyük ihtimal o gün yanlış anladık birbirimizi .Eğer benim iftira attığımı düşünüyorsan ,üzülürüm .
Boş işler peşine düşecek bir kız değilim .Nedense bunu yazma gereği duydum .Söyleyen kişilerde deşifre olsa ,sevineceğim .
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/578846-kina-gecesi-kiyafetim.html Buraya Eşimle Fotorafımı koydum Sorun yok İsteyen bakabilir
Bence kazenin o kişileri araştırması gerekir ben şikayet ederim açıkçası moral bozucu bir şey çünkü.
bu topic çok keyifli ya nazar değiyor sanırsam
Kesinlikle sana katılıyorum amaç neydi bakmak araştırmak lazım kendileriyle sorunları olan kişilerdir eminim
Okuyun üfleyin kaldığınız yerden muhabbete devam edin arkadaşlar k.k.da bu olay var bazı iyi anlaşan arkadaş gurubunu ve paylaşımlarını çekemeyip iftira yoluna gidebiliyorlar
bunlar benden gelsin
kazene sormak lazım.
ben daha karar asamasındaydım halbuki
İncoş deriz safahat hahah sanada safo
Twiy eşinle kk sorununu çözmene sevindim. Akşamları gelecek misin
ben de nicktedan mı yapsam diyorum ne dersiniz?
safo davaro gibi oldu kız ay çok komik
Bunlar hep benim yüzümden oluyor jelesec, çekemiyorlar meloyu
ebussh bulasıklar benı beklıyor farkında mısın
hic uyarıyor mu
Tefo nerde ya karnım acıktııı uleyynnn
Büyü yapıyorlar topiğimize safoş
Neler olmuş yaaa ?:26:
Melom; doğrucu davutlar pek sevilmez beni de çekemeyen çok boşver herkes sevmesin zaten
kuzu ben repomim
ani nick degısıklıgı yaptım
bizim topik ve ekşın yani normal seyler bız alıstık siz şaşırın
Dimi ama ya, en dobra üyelerde adım önerilmemiş, küsüm K.K ahalisine
Ya da neyse küs değilim, yarışmadan sonra küseceğim
Dimi ama ya, en dobra üyelerde adım önerilmemiş, küsüm K.K ahalisine
Ya da neyse küs değilim, yarışmadan sonra küseceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?