Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ayran burada daha önce erkek üye olayı oldu üstüne bide bana iiftira atıldı sende erkekler üye olamıyor mu deyince tuz biber oldun yani ondan tepki aldın.

Normal zamanda sorsan tepki görmezdin.

Uzatmayın boşverin

İncoş deriz safahat hahah sanada safo

Twiy eşinle kk sorununu çözmene sevindim. Akşamları gelecek misin

anladın mı gibi tabirleri çok saygısızca bulurum normalde ama şuan bunu sorun etmeyeceğim sadece kızanlara kızma normal bir tepki verdiler diye ortamı yumuşatmak istedim. Alınmanızı hiç istememiştim

Bence kazenin o kişileri araştırması gerekir ben şikayet ederim açıkçası moral bozucu bir şey çünkü.

bu topic çok keyifli ya nazar değiyor sanırsam

Kesinlikle sana katılıyorum amaç neydi bakmak araştırmak lazım kendileriyle sorunları olan kişilerdir eminim

Okuyun üfleyin kaldığınız yerden muhabbete devam edin arkadaşlar k.k.da bu olay var bazı iyi anlaşan arkadaş gurubunu ve paylaşımlarını çekemeyip iftira yoluna gidebiliyorlar

bunlar benden gelsin

Her seçim zamanı böyle aksiyonlar iftiralar olur bunları Oya çevirmek gerek

Elbette, olayları fırsata çevirmek lazım (Geyik yapıyorum sayın seyirciler, yarın bir gün bu mesajımı da kullanmayın diye)

Bdv'yide geçeciğiz yakında bir ara 28 kişi görmüştüm

Ama farkındaysan bizim topikte hep ziyaretçi patlaması oluyor kuzu

Sen şikayet etsen de açıkça söylersin kuzum ya...Ama deşifre etmez kimseyi yöneticiler..Sonuçta her üyenin şikayeti gizlidir

Hürrem gibi olmuşsun valla :)
Allah mutlu etsin...

Bence kazenin o kişileri araştırması gerekir ben şikayet ederim açıkçası moral bozucu bir şey çünkü.

bu topic çok keyifli ya nazar değiyor sanırsam

Büyü yapıyorlar topiğimize safoş

ebussh bulasıklar benı beklıyor farkında mısın
hic uyarıyor mu

Bunlar hep benim yüzümden oluyor jelesec, çekemiyorlar meloyu

ben de nicktedan mı yapsam diyorum ne dersiniz?

safo davaro gibi oldu kız ay çok komik

ya hani bir üye var ya nicki hasnicktir su kkda takdir ettigim tek nick he belırteyım
hayır safıs ya guzel degil o

iyi geceler kızlar

sürekli ekşın halindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…