Değiştirmişsin nicki
after seni kim erkek belledi kız
tam yapsam mı diye düşünüyordum kazen değiştirmiş.
bana da secenek kalmadı
razı oldum
Bazı yalancı insanlar yüzünden yeni sakinleştim twiticim
kendine iyi bak dermisim saka kotu icerik butonu sol assagida minik ucgen rahatsiz oldugun kotu icerik buldugun konularda kullanirsin
Gazı içinde kalan biri olsa gerek sedulu
Arkadaşlar bilindiği üzere akşam burada benim erkek olduğum konusunda bir iftiraya maruz kaldım. Bunun yalan olduğunu ben ispatladım ki bunun ispatı bana göre hiç etik olamayan şekilde benden istendi.
Şimdi gelelim bu iftirayı atan kişilere. Bunların deşifre edilmesi bana uygulanan prosedürün aynı şekilde onlara uygulanmasını istiyorum. Kimse bu iftiracılar herkes bilsin.
Değilse benim aklımda tamda 2 kişi var ve eğer ki yönetici bunu açılamazsa o iki kişi burada belki suçsuzken zan altında kalacak. Bununda sorumluluğu bana değil açıklamayan yöneticiye aittir.
Buda arkadaşı olmadığım için özel mesaj atamadığım kazen e yazdığım mesajdır.
VE gönderilen mesajlarıda görmek hakkımdır. Şefaflığınıza güveniyorum..[
İyi geceler
Arkadaşlar bilindiği üzere akşam burada benim erkek olduğum konusunda bir iftiraya maruz kaldım. Bunun yalan olduğunu ben ispatladım ki bunun ispatı bana göre hiç etik olamayan şekilde benden istendi.
Şimdi gelelim bu iftirayı atan kişilere. Bunların deşifre edilmesi bana uygulanan prosedürün aynı şekilde onlara uygulanmasını istiyorum. Kimse bu iftiracılar herkes bilsin.
Değilse benim aklımda tamda 2 kişi var ve eğer ki yönetici bunu açılamazsa o iki kişi burada belki suçsuzken zan altında kalacak. Bununda sorumluluğu bana değil açıklamayan yöneticiye aittir.
Buda arkadaşı olmadığım için özel mesaj atamadığım kazen e yazdığım mesajdır.
VE gönderilen mesajlarıda görmek hakkımdır. Şefaflığınıza güveniyorum..[
Bu topikten birilerinden mi şüpheleniyorsun after ? Yoksa kk de başka paylaşım yaptığın topiklerden mi ? :44:
Bu topikten birilerinden mi şüpheleniyorsun after ? Yoksa kk de başka paylaşım yaptığın topiklerden mi ? :44:
kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...
sen ihbar ettin desem ne olacak ? bence deşme ...
kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?