Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bence de açıklansın bu gün sana yarın bana olmayacağını garantisi mi var ? At çamuru çekil kenara yok öyle dava

Bu topikten birilerinden mi şüpheleniyorsun after ? Yoksa kk de başka paylaşım yaptığın topiklerden mi ? :44:

kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...

kusura bakmayın endişelerini yaşayan kimseyi deşifre edemem, dediğim gibi şikayet geldi 1 hafta öncede sitede net mesaj verdim ne haber XXXX diye bugünde sorguladım.

kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...

Kazen abi ben olmadığımı söyle lütfen biliyorum yanlış şey düşünmüyor after, ama benim içim rahatlasın istiyorum .
Önceden ufaktan yok yere tartışmıştık çünkü tamamiyle yanlış anlaşılma oluştu aramızda.

İncelemeniz tabi ki gerekir, ona kimsenin sözü yok.
Burada ulu orta dillendirilmesi ve bunun 3.kere aleni şekilde, konu ortasında sorulması mıdır doğru olan?
Bir ithamı değerlendirirken, birileri rencide olmak zorunda mı?
Ayrıca aksi ispatlandığına göre, nasıl After_before ulu orta buna maruz kaldıysa, itham edene de aynı şekilde karşılık verilip, kullanıcı adının deşifresi hem de konu ortasında gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…