Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bence birisi böyle bir şey çıkarmış
o ona söylemiş, diğeri ötekıne söylemiş
bu böyle uzamıs gıtmıs.

Adres bilgilerini neden vermeye çekiniyor insanlar :26: anlayan birisini bana anlatabilir mi ?

ben anlamadım site ev adresimi de telimi de biliyor hiç de aklıma alt niyet yada çekinme gelmiyor;

şimdiye kadar hiç bir zararını görmedim biliyorum ki sadece yetkili kişide yada kişilerde

kazen ben birsey sormustum size ihbar eden kisiler guvenilir insanlarmi diye cevap alamadim ?

Kusura bakmayında ben telefon verdim. Ne dedim ? sen erkek misin mi dedim ? deşifre edilen benim telefonum onu da ben deşifre ettim...

bence hiç bir sorun yok ...

kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...

Asıl siz kusura bakmayında bana gösterdiğiniz şefaflığı gösterin. Ben sallamasyon bi maille de nick alabilirdim pekala ve bunlara maruz kalmazdım. Buysa bu pervasızca yapılan isbatla eyleminin sebebi sizin dediklerinizle yaptıklarınız o dakka denk düşmüyordur bana göre.

Ki bu hareketi ilkbaş enler topiğinde yaptınız bana. Şimdide aynı şey varmıdır hakkınız buna?? Beni hangi hakla böyle ulu orta yerde rencide ediyorsunuz?? Kimse kimseye bu muameleyi yapamaz.

Çat diye önceden hiç bir mesaj atılmadan fitursuz hareketler sergiliyorsunuz.

Tüm arkadaşlar olarak bana en çirkin şekilde yaptığınız şeffalığınızı bir kere daha görmek istiyoruz.

kazen ben birsey sormustum size ihbar eden kisiler guvenilir insanlarmi diye cevap alamadim ?

seni tanıyor muyum ? sen ihbar etsen güvenilir mi sayılacaksın ? neye göre kişileri kategorize ediyoruz ?

Kusura bakmayında ben telefon verdim. Ne dedim ? sen erkek misin mi dedim ? deşifre edilen benim telefonum onu da ben deşifre ettim...

bence hiç bir sorun yok ...

Ben aramam kazen. neden 2 tane kendini bilmez yüzünden telefon edeyim. Suçlayan ispat eder suçlanan değil. Ben mi birine birşey dedim de telefon edeyim.??

İspatı yapamayan zaten nasıl zırvalıyor gördük. İspatta bulunacağım hareketlerde bulunmadım ben.

VE kurallarınıza ekleyin eşiniz sevgilinizin msn adresiyle nick almak yasaktır erkek sanılabilirsiniz diye, böyle bir kural vardı da ben mi kendi mi zan altında bıraktım?

bence hafızanızı iyi sorgulayın sonra yazın bunları bana

seni tanıyor muyum ? sen ihbar etsen güvenilir mi sayılacaksın ? neye göre kişileri kategorize ediyoruz ?

hayir tanimiyorsun,afteride tanimiyorsun yani demek istedigim belki karsidaki kisileri afteri sevmiyolar ve boyle bi yola basvurdular olamazmi ?

bu da doğru neye göre kime göre güvenilir :44:

adını yazsanız biz anlardık güvenilir mi değil mi diye:)) neyse ben yeni ameliyatlıyım zor ameliyattı üzüntüye gelemem ban yemeden kaçayım:)))

hakkınızda bir ihbar yapıldı. Kaba davranışlarınız, kullandığınız argo kelimelerden dolayı bu erkek olabilir mi ? inceler misiniz dendi inceledim bende mail adresiniz erkek olunca beni aramanızı olmadı en kötü ihtimalle buradan birini aramanızı rica ettim.

olay budur...

Hah.. Bana iftira atanlara nasıl bu kadar rahatca güvenipte ara aramazsan banlanırsın dediniz?? Pekala daha kırıcı olmadan şekilde de çözülebilirdi.

HAfızamı zorlama mı gerektirecek nedir?

arkangel konusunda da ihbar geldi değerlendirdik o zaman bu tepkiyi neden vermediniz ?

sonuçta herkes teşekkür etti, şimdi hayır kadın çıkınca nedir bu tepki onu anlayamadım. Bir ihbar geldi ve değerlendirdik. Güvenirlik için bunu yaptık neyin tartışması bu ?

arkangel olayinda ben yoktum ama ikisi ayni degil bence burda bi ihbar var orda 2 tane uyelik 1 erkek uyelik falan filan bir suru karisik sey okudum..:26:

Angel olayını hepimiz hatırlıyoruz.
Ve buraya taşındığında konu, zaten sonuçlanmıştı.
Büyük ihtimalle özel mesaj yoluyla bir şeyler halledilmişti.
Bizi büyük ölçüde rahatsız eden budur, 'konu ortası' olması.
Takdir edersiniz ki, hassas bir mevzu.
Özel mesajla 'kendinizi deşifre' dediğiniz numarayı verip de, olayı çözüme ulaştırmaya çalışsaydınız, kimse burada rencide olmayacaktı.
Sesimiz bu yüzden yükseliyor, işinizi yaptığınız için değil...

Son düzenleme:

Olayın ardını sorgulamak değil meselem. Ben buraya yazmanızı istiyorum bana yaptığınız şekilde alanen ulu orta??

Arkangel konusunu ilk öğrenen bendim ; ben bile bir ÜYE olarak aleni olarak yazmadım ; size bildirdim.

Burada da olması gereken emin olunmadan yapılan incelemenin aleni yazılmasının yanlışlığıydı.

Biliyor musunuz ki ; şuan after erkek mi diye soran kişiler var özelden?

Çünkü ona iftira atılmadı kazen. Ve ona aniden çıkıpta böyle böyleymiş denmedi ulu orta önce özelden konuşuldu konu. Anladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…