Nehaber nasıl oldun
Adres bilgilerini neden vermeye çekiniyor insanlar :26: anlayan birisini bana anlatabilir mi ?
mucuk : ) bugün daha iyiyim tatlım :)
teşekkür ederim vallaha kendimi pek değerli hissettim kızlar :))
kusura bakma bir ihbar yapıldı mail adresinin erkek olması da bu kontrolü gerektirdi. Bu kadar net...
kazen ben birsey sormustum size ihbar eden kisiler guvenilir insanlarmi diye cevap alamadim ?
Kusura bakmayında ben telefon verdim. Ne dedim ? sen erkek misin mi dedim ? deşifre edilen benim telefonum onu da ben deşifre ettim...
bence hiç bir sorun yok ...
Asıl siz kusura bakmayında bana gösterdiğiniz şefaflığı gösterin. Ben sallamasyon bi maille de nick alabilirdim pekala ve bunlara maruz kalmazdım. Buysa bu pervasızca yapılan isbatla eyleminin sebebi sizin dediklerinizle yaptıklarınız o dakka denk düşmüyordur bana göre.
Ki bu hareketi ilkbaş enler topiğinde yaptınız bana. Şimdide aynı şey varmıdır hakkınız buna?? Beni hangi hakla böyle ulu orta yerde rencide ediyorsunuz?? Kimse kimseye bu muameleyi yapamaz.
Çat diye önceden hiç bir mesaj atılmadan fitursuz hareketler sergiliyorsunuz.
Tüm arkadaşlar olarak bana en çirkin şekilde yaptığınız şeffalığınızı bir kere daha görmek istiyoruz.
seni tanıyor muyum ? sen ihbar etsen güvenilir mi sayılacaksın ? neye göre kişileri kategorize ediyoruz ?
seni tanıyor muyum ? sen ihbar etsen güvenilir mi sayılacaksın ? neye göre kişileri kategorize ediyoruz ?
Ben aramam kazen. neden 2 tane kendini bilmez yüzünden telefon edeyim. Suçlayan ispat eder suçlanan değil. Ben mi birine birşey dedim de telefon edeyim.??
İspatı yapamayan zaten nasıl zırvalıyor gördük. İspatta bulunacağım hareketlerde bulunmadım ben.
VE kurallarınıza ekleyin eşiniz sevgilinizin msn adresiyle nick almak yasaktır erkek sanılabilirsiniz diye, böyle bir kural vardı da ben mi kendi mi zan altında bıraktım?
arkangel konusunda da ihbar geldi değerlendirdik o zaman bu tepkiyi neden vermediniz ?
sonuçta herkes teşekkür etti, şimdi hayır kadın çıkınca nedir bu tepki onu anlayamadım. Bir ihbar geldi ve değerlendirdik. Güvenirlik için bunu yaptık neyin tartışması bu ?
hakkınızda bir ihbar yapıldı. Kaba davranışlarınız, kullandığınız argo kelimelerden dolayı bu erkek olabilir mi ? inceler misiniz dendi inceledim bende mail adresiniz erkek olunca beni aramanızı olmadı en kötü ihtimalle buradan birini aramanızı rica ettim.
olay budur...
arkangel konusunda da ihbar geldi değerlendirdik o zaman bu tepkiyi neden vermediniz ?
sonuçta herkes teşekkür etti, şimdi hayır kadın çıkınca nedir bu tepki onu anlayamadım. Bir ihbar geldi ve değerlendirdik. Güvenirlik için bunu yaptık neyin tartışması bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?