tedavin hayırlı olur ve tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.. bende geçen hafta başladım benimde üçüncü denememzemuszemus
kızlar bu nalet ohss ne zaman geçio ya karnım gerildi be bide hast. aradılar o gün bana embriyo transferi olucaktı 2 tane ya sölemiştim onlar tabii transfer edilmeyince beklemişler blastosist olmuş benim minnoşlarım öyle dondurmuşlar blast. tada dondurulmuşun şansı nasıl acaba bilen varmı?
Kızlar benim bugün transferim yapıldı.1 Ağustosta test için gideceğim.4 tana dondurulmuş embrio transfer edildi.Artık yumoşlarım benimle.Rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunmalarını nasib eder.Ve inşallh hepimizin gönlünün muradını verirrrrr...
yarencim.....inşallah bu 3.cü denemelerimizde yavrularımıza kavuşuruz....:1hug:
sabriyacım haftaya değilde bir sonraki haftaya olur transferin.. haftaya çok erken canımcım..bende bugün kontrole gittim 9.gün rahim kalımlığı 8,5mm di bugün 13. günümdü 7,5mm olmuş kafamçokkarıştı ben estrofem 3 tane alıyodum bugünden itibaren dörde çıkardı perşembe tekrar gidicem..daha vaktimiz çok var diyor ama çıkacakken niye düştüki şimdi 1 milim moralim bozuldu şimdimafoldumben
Kızlar benim bugün transferim yapıldı.1 Ağustosta test için gideceğim.4 tana dondurulmuş embrio transfer edildi.Artık yumoşlarım benimle.Rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunmalarını nasib eder.Ve inşallh hepimizin gönlünün muradını verirrrrr...
bende ıyıyım canım ılaclarımı kullanıyorum c.tesı kontrolum var bakalım
canım dr bana sadece dedıgı bu hafta sonuna kadarr 1 tane hap ve burun spreylını azlltı tabıkı ıns haftaya olurrr bırde dr busefer olmazsa arastırma yapacagız dedı
saol canım hepımız ıcın hayırlısı
estrafem kullanıyorum
rahim kalınlığı önemli canım transfer için benimde bir ay 6mm di yapmadı.. 9. ve üstü olunca yapıyormuş.. benimde bir ay oluyor bir ay olmuyor kalınlaşma..inşallah bu ay 9mm yi geçebilirim.. benim hapıda bugün 4 tane yaptı perşembeye kadar 3 tane alıyordun bir haftadır..
ben de tüp bebek tedavimde ohss olmuştum.. bende de pco var ama ben hafif ve çabuk atlattım.. üstelik hamile kaldıktan bir hafta sonra falan kendini belli etmişti.. şişkinliğim olmuştu benimde birazda belimde ağrı ama su falan alacak kadar olanlarda varmış..canım merak etme, eğer ebmriyoların sorunsuz bir şeklde çözdürülürse taze ebriyo ile dondurulmuş arasında hiçbir fark yokmuş.. buda işlemi yapan kişinin tecrübesiyle ve kullanılan aletlerin kalitesiyle alakalıymış..ayrıca senin embriyolarına blastokist yapılmış yani beşgün bekletmişler ki buda embriyonun kaliteli olduğunu ve tutunma şansı yüksek embriyo olduğunu gösteriyor.. bence hiç endişelenme canım sen önce bir iyileş inşallah en yakın zamanda yumoşunla kavuşursunuz..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?