Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Kızlar benim bugün transferim yapıldı.1 Ağustosta test için gideceğim.4 tana dondurulmuş embrio transfer edildi.Artık yumoşlarım benimle.Rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunmalarını nasib eder.Ve inşallh hepimizin gönlünün muradını verirrrrr...

ben de tüp bebek tedavimde ohss olmuştum.. bende de pco var ama ben hafif ve çabuk atlattım.. üstelik hamile kaldıktan bir hafta sonra falan kendini belli etmişti.. şişkinliğim olmuştu benimde birazda belimde ağrı ama su falan alacak kadar olanlarda varmış..canım merak etme, eğer ebmriyoların sorunsuz bir şeklde çözdürülürse taze ebriyo ile dondurulmuş arasında hiçbir fark yokmuş.. buda işlemi yapan kişinin tecrübesiyle ve kullanılan aletlerin kalitesiyle alakalıymış..ayrıca senin embriyolarına blastokist yapılmış yani beşgün bekletmişler ki buda embriyonun kaliteli olduğunu ve tutunma şansı yüksek embriyo olduğunu gösteriyor.. bence hiç endişelenme canım sen önce bir iyileş inşallah en yakın zamanda yumoşunla kavuşursunuz..opuyorumnanaktan

hihoyyythayırlı uğurlu olsun canımmmmmm.. transferi yapılan ikinci arkadaşımızsın inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım.. :teytey:inşallah darısı bizim başımıza:Saruboceq:

yarencim.....inşallah bu 3.cü denemelerimizde yavrularımıza kavuşuruz....:1hug:

inşallah canım.. benim ilk denememde tutmuştu ama ikizlerimi 21+5 haftalıkken rahim ağzı yetmzliğinden kaybettim.. iki ay öncede dondurulmuşlarla denedim ama tutmadı.. bu son dondurulmuş yumurtam beş tane kaldı.. inşallah bunlarda yüzüm güler.. senin ikiside hiç tutmadımı yoksa sende benim gibi kayıp mı ettin..

canım dr bana sadece dedıgı bu hafta sonuna kadarr 1 tane hap ve burun spreylını azlltı tabıkı ıns haftaya olurrr bırde dr busefer olmazsa arastırma yapacagız dedı

canımmmmmmmmmm hayırlısı olsunn ıns test gununde yuzun gulerr

canım hakkında hayırlısı olsun ıhsallah hayırlı haberler alırsın

canım dr bana sadece dedıgı bu hafta sonuna kadarr 1 tane hap ve burun spreylını azlltı tabıkı ıns haftaya olurrr bırde dr busefer olmazsa arastırma yapacagız dedı

rahim kalınlığı önemli canım transfer için benimde bir ay 6mm di yapmadı.. 9. ve üstü olunca yapıyormuş.. benimde bir ay oluyor bir ay olmuyor kalınlaşma..inşallah bu ay 9mm yi geçebilirim.. benim hapıda bugün 4 tane yaptı perşembeye kadar 3 tane alıyordun bir haftadır..

bugun hastanede resımlerı gordum ıkız ucuz tekk ınsan buruk oluyor kızlarrrr ben artık heralde dayanamıyorum ıs cevremızde herkez esıme abı neden hala bebegın yok dıyınce kopuruyorum yaa

bende 4 gun 1 tane ,4 gun 2 tane, 3 gun 3 tane, kullanıyorum ılacı c.tesı kontrol var bakalım ne olcak

canım ıns ıstedıgın gıbı hersey olurrr ben buaydan cok umutlkuyum ayrıca sunuda acıklıyım dr benım haplara hemen etkı verdıgımı ve ıstedıgı gıbı gelıstıgını ssoyluyor ama hayırlısı nedıyelım

canım sağol inşallah hepimiz kavuşucaz Allahımın izniyle hani embriyo dondurulmuş alıştık duymaya da blas. ben pek duymadım hani rahat çözünebilirlermi hem 5 gün dışarda dayanııp hemde çözdürülmeye dayanabilirlermi die kafam karışık biraz :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…