Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

bende pkoyum bak korktum şimdi 56 kıloyum

bende pco var die antidiabet bi ilaç verdi imanımı gevretti hatta içemedim bıraktırdı doktorum şeker konusu çok doğru kontrollü olunmalı

kıslar bu saatten ıtıbaren kesıyorum asıtlı ıcecegı sut ıcmeye calısıcam kendımı zorlucam bebegım ıcın

bende kullandım uzun süre glukophace diye bir hap antidiyabetik.. gerçi bende şeker çıkmadı ama gizli şekerde olabiliyormuş bazı pcolularda.. şu anda kesti ama kullanmıyorum ama bende şekeri bıraktım nerdeyse.. bende 1,72 boyum kilom 60 şu anda 65 kilodan düştüm..

kıslar bu saatten ıtıbaren kesıyorum asıtlı ıcecegı sut ıcmeye calısıcam kendımı zorlucam bebegım ıcın

bende sütten nefret ederrim zorla içtim doktora söyledim içiyorum zorla diye doktor sevmiyosan zorlama onun yerine dondurma ye yoğurt ye peynir ye dedi şart değil illada süt dedi içemiyorsan:icecream:

aynı ilacı kullandım bi kaç gün güç bela içebildim sonra artık mide bulantısı bilmem ne bıraktım kilom filan olsa bi şekilde devam ederdim belki ama zayıfım bide iyice iştahtan kesildim daha tehlikeli bi durum oluşucak die bıraktım tabii doktor onayıyla

kızlarrr valla ben sutu cokkk sevıyorummm sabah aksam ıcıyorummmama ısteeeee faydası ıns olurr bende kolayı bırakıyorum bende seker falan yok cıkmadı testlerımın hepsı normal normal olmayan benım galıbalmaz:

sanırım onun tam şeker değilde pco nun ilerlemesini vücuttaki şeker oranı arttırıo gibi anladım ben hani şekeri kesmenin nedeni şeker hast. olması değil bendede yk ama pco die verdi

kızlar ben kacar hem spreylımı sıkayım hemde sutumu ıceyımmmm saglıgımıza dıkkat edelım sonundada catır catır doguralım dımııııı yatmadan once bır dua ALLAHIM BENI VE BURDA BENIMLE DERT ORTAKLIGI YAPAN TUM ANNE ADAY ARKADASIMIZIN YUZUNU GULDUR BIZIDE OSEREFE LAIK GOR EYY YARADANIM GIZLIDEN AGLAYAN BELLI ETMEDEN KALBIMIZI PARCALAYAN TEK KOKUSUNA HASRET GITTIGIMIZ MELLEKLERIMIZI BIZE NASIP ET RABBIM TUM ANNE OLAMAK ISTEYIPTE OLAMAYANLAR ADINAAA RABBIM AMINNNNNNNNNNNN

GIZLIDEN AGLAYAN BELLI ETMEDEN KALBIMIZI PARCALAYAN TEK KOKUSUNA HASRET GITTIGIMIZ MELLEKLERIMIZI BIZE NASIP ET RABBIM mafoldumben buna bayıldım işte gerçekten öyle onna buna belli etmim üzülmesin die asıl sıkıntısını biz çekiyoruz doya doya ağlıyamıyoruz bile hala başkalarını düşünüyoruz ya

Kızlar hepiniz sağolun,inşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz.
Naz canım;embriyolar transfer olacağı gün çözdürülüyor,sağlıklı olanları seçilip yerleştiriliyor.

kızlar ağustosda tüp bebek yapıcaktık,listede adım vardı, dün kan tahlili yaptırdım 149 çıktı. bana değer düşük geldi ama bakalım yarın tekrar yaptırcam inşallah değer yükselir şimdilik listeden çıkarabilirsiniz beni..

sa.kızlar ben temmuzda deneyecektim ama adet görmedim daha o yüzden ağustos ayına kaldı başka bir aksilik olmazsa dondurulmuş embr.deneyeceğım inş.bu sefer bebeğime kavuşurum(amin)tabi isteyen tüm kardeşlerim de kavuşsunn (AMıN)

canım ya çok sevindim sana özelden de msj yolladım maşallah kendiliğinden gelecek inşallah bebişin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…