Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

bende 4 gun 1 tane ,4 gun 2 tane, 3 gun 3 tane, kullanıyorum ılacı c.tesı kontrol var bakalım ne olcak

kız ıns transferın hayırlısıyla gerceklesır bu ıctıgımız hap hem kılo aldırıyormuss hemde goguste hassasıyet yapıyormusss sıstık valla bu ılaclardann:sm_cool:

bugun hastanede resımlerı gordum ıkız ucuz tekk ınsan buruk oluyor kızlarrrr ben artık heralde dayanamıyorum ıs cevremızde herkez esıme abı neden hala bebegın yok dıyınce kopuruyorum yaa
hepimiz aynı durumdayız canım.. bende bebeklerimi kaybedeli 1 yıl oldu geçen hafta banada ne bekliyosun hala diyorlar.. neler le uğraştıklarımı bilmiyolar tabiki ama yineden insanların çocuğu olmayan insanlara böyle sorular sormasını çok yanlış buluyorum hiç düşünmüyolar belki bir sorunları vardır diye.. bazı insanlar.. hatta çoğu insan çok anlayışsız..

kıslar embrıyolarımızı ne zaman cozuyorlar transferden kac gun once

valla bana dr eger hazır oldugunu anladıgımızda cozulme durumuna gore karar verıp transfer yapacagız dedı belkıde hıc coulmeye bılır ayrıca cozulupte saglıksız olarakta kalabılrler dedıı yanı herseye kesın gozuyle bakma dedıkafamçokkarıştı

ya canım allahtan esım anlayıslı cocugu olanlar okadar yanlıs yapıyorlarkı neo senın bebek olmuyormuu yada hala neden yapmıyorsunuzz gercekten cokk anlayıssızlar yaa

ben kılo verdım :)))
amın canım ıhsallahhhh

kilo almamak gerekiryormuş zaten tüp bebek tedavisinde, ayrıca kilo verip başlamak daha iyiymiş.. ilaçlar zayıfken daha çok etkisini gösteriyormuş bende son denememden sonra 5 kilo verdim bu denemeye zayıflayarak başladım.. inşallah faydasını görürüm..

kızlar benım kılom 55 ıyıdır heraldeee ama acabakılo aldımmı sankı 1 kılo almısgıbıyım sısıyorum yaa gercektenn

kızlae aslında ben sıze bır sey sorcam benım tek korkum bebegın acaba kanallarımın kapalı olupta sıvı gelıpte bebegın tutunmasını engellemesıı olabılırmı acaba

kızlae aslında ben sıze bır sey sorcam benım tek korkum bebegın acaba kanallarımın kapalı olupta sıvı gelıpte bebegın tutunmasını engellemesıı olabılırmı acaba

kanallarım derken tüplerınmı tıkalı
benımde 1 tanesı tıkalı cıktı rahım fılmınde ama acıldı

ohooo eğer zayıf olmak iyiyse ben 1,72 boy ve 48 kiloyla herhalde büüyük başarılara imza atarım hele ohss den sonra yüzüm iyice göçtü gerçi fındık yutmuş solucan gibi karnım çıktı ama :CüvCüv:

yalan degıl valla ben de ıcıyorummm ama dayanamıyorummm gunde bır bardak soguk colaakaydirigubbakcemile3

kızlar içmemek lazım mış ama asitten ziyade şekerden uzak durun.. yada zero falan için.. benim doktorum kiloya çok takiyor.. birde şekerden uzak tutuyor.. özellikle de pco varsa..
kilo alırsan bütün hesaplarımı bozarsın diyor.. çünkü kilo alımında ilaçların ektisinide azaltıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…