bende 4 gun 1 tane ,4 gun 2 tane, 3 gun 3 tane, kullanıyorum ılacı c.tesı kontrol var bakalım ne olcak
kız ıns transferın hayırlısıyla gerceklesır bu ıctıgımız hap hem kılo aldırıyormuss hemde goguste hassasıyet yapıyormusss sıstık valla bu ılaclardann:sm_cool:
hepimiz aynı durumdayız canım.. bende bebeklerimi kaybedeli 1 yıl oldu geçen hafta banada ne bekliyosun hala diyorlar.. neler le uğraştıklarımı bilmiyolar tabiki ama yineden insanların çocuğu olmayan insanlara böyle sorular sormasını çok yanlış buluyorum hiç düşünmüyolar belki bir sorunları vardır diye..bugun hastanede resımlerı gordum ıkız ucuz tekk ınsan buruk oluyor kızlarrrr ben artık heralde dayanamıyorum ıs cevremızde herkez esıme abı neden hala bebegın yok dıyınce kopuruyorum yaa
kıslar embrıyolarımızı ne zaman cozuyorlar transferden kac gun once
hepimiz aynı durumdayız canım.. bende bebeklerimi kaybedeli 1 yıl oldu geçen hafta banada ne bekliyosun hala diyorlar.. neler le uğraştıklarımı bilmiyolar tabiki ama yineden insanların çocuğu olmayan insanlara böyle sorular sormasını çok yanlış buluyorum hiç düşünmüyolar belki bir sorunları vardır diye..bazı insanlar.. hatta çoğu insan çok anlayışsız..
ben kılo verdım :)))
amın canım ıhsallahhhh
Kıslar ya ben bırturlu asıtlı ıceceklerı bırakamıyorum sız ıcıyormusunuz
yalan degıl valla ben de ıcıyorummm ama dayanamıyorummm gunde bır bardak soguk colaakaydirigubbakcemile3
kızlae aslında ben sıze bır sey sorcam benım tek korkum bebegın acaba kanallarımın kapalı olupta sıvı gelıpte bebegın tutunmasını engellemesıı olabılırmı acaba
kilo almamak gerekiryormuş zaten tüp bebek tedavisinde, ayrıca kilo verip başlamak daha iyiymiş.. ilaçlar zayıfken daha çok etkisini gösteriyormuş bende son denememden sonra 5 kilo verdim bu denemeye zayıflayarak başladım.. inşallah faydasını görürüm..
yalan degıl valla ben de ıcıyorummm ama dayanamıyorummm gunde bır bardak soguk colaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?