Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Amerikali ve gülen arkadaşım;herşey güzel geçer inşallah.Yarından itibaren bebişleriniz sizinle olacak.Sırayla hepimiz güzel haberleri vereceğiz inşallaaaaaahhh !!!!!

ooo süper ilk güzel haber geldi böyle başladı böyle gider inşallaaaaaaaaaaah arkadaşımm hayırlı uğurlu mutlu olsun inşalllah Allahııım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere kızlaar:ecrin_bebek:

slm kızlar
oo güzel haber gelmiş. tebrik ederim canım
benim de 7. günüm bakalım ptesi test günüm. şimdilik hiçbir belirti falan yok...

Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..

esila cım şimdi bende senin gibi gün sayıyodum bi gün arayla güzel haberleri vericektik ama ben böle kaldım boynum bükük

bide ilk tahlilinin üzerinden kaç gün geçmişti biliyosun 2 günde 2 katına çıkması lazım

ilk tahlil 2 gün önceydi bugün tekrar denedik ama yükselmemiş aksine cok düşmüş cnm, böyle bir durumla karşılaşan varmı birazdan gidip bide baska merkezde kan vericem pek ümidim yok ama...

sen yine canını sıkma emin olmadan çöküntü yapma belki olumsuz bi durum yoktur minnoşunu üzme canım

selam kızlar bende suan tup bebek tedavısındeyım 12 gundur lucrın kullanıyorm bugun dr a gıttım yumurta gelıstırıcı ıgnelere baslayacaktı ama ben ıstemedım onumuzde dugun telası var haftaya kadar devam edecegım lucrıne agustos 10 da da allah ızın verırse yumurtalarım toplanacak benı de lısteye eklersenız sevınırım bu ilk tedavım allah hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…