Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

aslında sorularım var .)bana mikro yapılacak .salı günü doğum kontrol hapına başlayıp sonra adetin 14.15.16 günü görüşmeye gitmem gerekiyormuş, yumurtalalra bakılacakmış ama sonra ne yapacakları hakkında bilgim yok. okduğum kadarıyla bazı arkadaşalr doğum kontrol hapına başlayıp 18.19. gün gitmişler değişik geldi.(

canim ilk once tedavin hayirli olsun heralde ilk denemen her dr tedavisi ayri islem sonunda yumurtalarinin buyuklugune bakacaklar ve sonunda yumurta toplama islemin olcak ve yumurtalarin 2 gun veya 3 gun icerisinde tabiki dollenmesine gore en kalitelisi sana transfer edilecek yani bebislerinn :ecrin_bebek:

yaaaa kizlarrr hep acabalarda kaldim acaba tutarmi hep acabalardayimm bunu nasil atlatcam

Canım acaba tutar mı diye düşünme,ben 1.cide hep öyle düşündüm olmadı.İkincide hep olacak diye düşününüyorum.Gerçi daha sonucumz 5 gün var ama ben çok ümitliyimmm..Hep olumlu düşün,inşalah sonuna meleklerimiz gelirrr...:1hug:

canim inan kendime engelolamiyorumm emin ol heycan bundada negatif sonucu duymak heralde uzer ama kader diyorum neyse yapacak bisi yokk vereliniortak

inşallah cnm hakkımızda hayırlı olanı versin allah.ama ben yoruldum yaa.dr da çok değiştirdim.bitirdiler beni

bazı tüp bebek yöntemleri farklı oluyo mesela bazılarında duydum ilk muaynede doğum kontrol hapına başlatıyo aynı andada burun spreyi veriyolar.yani o ay yumurtlaması engelleniyo ve bir sonraki ay iğnelere başlanıyo.

mrb canım mesela bana dr bu ay doğum kontrol verdi bu gün adetim bitti bugün başlıcam ilacın 18-19. günü istanbula gidicez ama burun spreyi vermedi bi de ben oraya muayene olmadım önümüzdeki ay başlamak istiyoz dedik o zaman bu ay doğum kontrol kullanın gelin dediler hayırlısı artık

selam kızlar nasılsınız?sabriyacım hic olumsuz düsünme rabbım senın benım ve tum ısteyenlerın gonlunün muradını vrsin tez zamanda insallah:Saruboceq:maviojecim bana dr um dogum kontrol hapıda vermedi direkt lucrrinle basladım allaha şükür kist falan cıkmadı gelsın bebıslerrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

merhabalar bende lucrine başladım bugün 6. günü işallah herkesle beraber ağustos ayında hayırlı sonuçlar alırız.benimde bu ilk tüp bebek denemem.

dıatom yanlız şunu diyeceğim.bahsettiğim kitabı tedavi öncesi veya tedavi sırasında alıp pkuyun .inanın terapi gibi geliyo.googleden ayşenin ikizleri diye yaz bak.orda videolara gir.ayşe aydın orada konuk olmuştu.tanda benim pisikolojik olarak çok kötü olduğum bir anda tv yi bir açtım derya baykalın programında onu gördüm.Allah gönderdi bu kadını dedim.en kısa zamanda da kitabı alıp okumaya başladım.bitirmek üzereyim.ayşe aydın anne olmaya niyetlenip eşinin faktörü yüzünden kalamamış.daha sonra dr a gitnmiş.işte bu zamandan başlayıp taki doğum yapana kadar başından geçenleri anlatmış.muhakkak okuyun.iyi gelicek hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…