Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kacıncı gunundesın canım kontrolun ne zaman
bende korka korka gıttım çok sukur bı sorun cıkmadı senınde cıkmıcak ıhsallahhh:1hug:

kacıncı gunundesın canım kontrolun ne zaman
bende korka korka gıttım çok sukur bı sorun cıkmadı senınde cıkmıcak ıhsallahhh:1hug:

12. günümdeyim canım bantlarımı takıyorum başka yapmam gereken bişey yok sanırım.
Pozitif olmaya özen gösteriyorum. Aynı korku bende de var Nazcığım:sinifsinif:

ben hala hapı kullanıyorum doktor transferden sonrada kullanıcaksın dedi benımde kafam ona takıldı
3 gunde çok kalınlasır dıye korkuyorum

bu hafta olabılır transferın
bana salı gunu transfer dedıkelrınde şok oldum suprız oldu banakaydirigubbakcemile3

kızlar benimde transfer sonrası 10. günüm dün biraz kahverengi akıntım geldi bugün azaldı ama yine var braz cuma test yapcam

bu hafta olabılır transferın
bana salı gunu transfer dedıkelrınde şok oldum suprız oldu banakaydirigubbakcemile3

Bana verilen protokol çizelgemde transfer 18. gün pazara denk geliyor ama bu kalınlık olayına bağlı sanırsam bi sorun çıkmazda inşallah pazara olur.
Seninle görüşemicez bi süre dimi yatıp dinleneceksin

az kalmıs senınde
evet canım eşimde izne cıktı hayatta ızın vermez nete gırmeme belkı gızlı gırerım hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…