Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kıslar transferden sonra merdıven ınıp cıkmak zararlımı

canım dikkatli bi şekilde inip çıkıldıktan sonra bişey olmuyor sanırım.ben mecburdum iş yerimde ve evimin içinde inip çıktım...
biraz önce doktorum aradı..değerim 109 muş...ama çba ve cuma tekrar bakmak gerekir değerlere dedi.....zemuszemus

ben evdeyım calısmıyorumda ama ığne yaptırmaya cıkıcam hergun yavas yavas cıkarız artık
tebrık ederım canım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAHHH

tup bebek yaptırmadım ama bnde agustosta mucızme kavuşmk işsityorum artık 4yıllık evlıyım ve 3yıldırda istiyoruz

canım gözunaydın allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:darısı en kısa zamanda benim ve tüm bebek hasreti cekenere ınsallahhhh:lepi:

Tebrik ederim canımmmmm:1hug:

ben evdeyım calısmıyorumda ama ığne yaptırmaya cıkıcam hergun yavas yavas cıkarız artık
tebrık ederım canım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAHHH

Canım en yakın klinikten hemşire getirirsin eve bence çıkma ilk 3 gün sonrasında yavaş yavaş gidersin

Tebrkler canım Allah tamamına erdirsin

canım gözunaydın allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:darısı en kısa zamanda benim ve tüm bebek hasreti cekenere ınsallahhhh:lepi:
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına..

Tebrik ederim canımmmmm:1hug:
saol canım...inş. sende yaşasın bu duyguyu

Ben 1 merdıve ınıp cıkıyorum sadece mecburuz İĞne yaptırcam Çunku hergun
hayatım yavaş yavaş inip çıktıktan sonra bi problem olacağını sanmam ama sen yine de doktoruna sor için rahat etsin. ben sormuştum. bişi olmaz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…