- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
anestezi almadan da olabiliyormu
yumurta toplamada anestezi oluyo ama dimi
kıslar transferden sonra merdıven ınıp cıkmak zararlımı
canm allah yardımcın olsun bu kez gonlunun muradını nasıp etsın hayırlısıyla ınsllah:Saruboceq:
kıslar transferden sonra merdıven ınıp cıkmak zararlımı
canım dikkatli bi şekilde inip çıkıldıktan sonra bişey olmuyor sanırım.ben mecburdum iş yerimde ve evimin içinde inip çıktım...
biraz önce doktorum aradı..değerim 109 muş...ama çba ve cuma tekrar bakmak gerekir değerlere dedi.....zemuszemus
canım dikkatli bi şekilde inip çıkıldıktan sonra bişey olmuyor sanırım.ben mecburdum iş yerimde ve evimin içinde inip çıktım...
biraz önce doktorum aradı..değerim 109 muş...ama çba ve cuma tekrar bakmak gerekir değerlere dedi.....zemuszemus
ben evdeyım calısmıyorumda ama ığne yaptırmaya cıkıcam hergun yavas yavas cıkarız artık
tebrık ederım canım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAHHH
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına..canım gözunaydın allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:darısı en kısa zamanda benim ve tüm bebek hasreti cekenere ınsallahhhh:lepi:
saol canım...inş. sende yaşasın bu duyguyuTebrik ederim canımmmmm:1hug:
hayatım yavaş yavaş inip çıktıktan sonra bi problem olacağını sanmam ama sen yine de doktoruna sor için rahat etsin. ben sormuştum. bişi olmaz dediler.Ben 1 merdıve ınıp cıkıyorum sadece mecburuz İĞne yaptırcam Çunku hergun
Tebrkler canım Allah tamamına erdirsin
Benım transferde yarın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?