aramıza yeni katılanlar olmuş....ayyy....ne güzel.....aynı heycanla çarpan kalpler.....pinkrose.......canım ismini yazdırmışsın.....hadi canım inşallah aynı hastanede ,aynı dr.da ,aynı zamanda hamiş kalırız,aynı zamandada inşallah doğururuz....:1hug:
kızlar merhaba
bende kısa protokolle tedavime başladım ilk olacak ...çok korku ve heyecanla devam ediyorum bakalım. büyük ihtimalle ağustoş başı öğrenmiş olurum sonucu.şimdilik yumoş büyütmekle uğraşıyorum. listeye benide ekleyebilirsiniz. inş. listedeki ve isteyen tüm bayanlar hamiş oluruz
merhaba yeni geldim buralara önceden azosperm topiğine takılıyordum ama çok şükkür bitkiler ve Allahın izniyle tüp bebek yaptırabilecek duruma geldik tedavimize başladık salı günü yumurtalarm toplanıcak ve cuma filanda transfer gerçekleşir herhalde arkadaşlar Allahım hepimize nasip etsin hepimizin yüzleri gülsün kucaklarımız sıcacık olsun dualarımız bizlerle olsun hepimiz umarım bu ay güzel haberlerimizi kocaman kocaman çığlıklarla yazarız buraya Allah yardımcımız olsun güçlü kuvvetli rahimlerimiz minik kuzularımızı sarıp sarmalasın tekrar herkeze selamlaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?