Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sabriya cım transferin hayırlı olsun canım umarın güzel bebişlerin bir ömür boyu yanında olurlar sımsıkı tutunurlar canım güzel haberlerinizi bekliyorum inşallaaah banada moral olun bari hadi kızlaar

Sabriya trannferin hayırlı olsun canım.Sonucunda çokk güzel olacak inşallah,dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımla......

Sabriya trannferin hayırlı olsun canım.Sonucunda çokk güzel olacak inşallah,dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımla......

iremm kizzzz tebrikler sordum senin sonucunu bilen yoktuuuuu evet devami gelsinn sanki kendim hamileyim gibi sevindimm yaaaaaaaaaaaa tebrikler ayrica iyi dileklerin icin cok tesekkurlerrrralkisalkisalkis:Saruboceq::teytey::teytey:

:
iremm kizzzz tebrikler sordum senin sonucunu bilen yoktuuuuu evet devami gelsinn sanki kendim hamileyim gibi sevindimm yaaaaaaaaaaaa tebrikler ayrica iyi dileklerin icin cok tesekkurlerrrralkisalkisalkis:Saruboceq::teytey::teytey:

Sağol canım.Seninde güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben adet olucagım zaman akıntım çok olur şimdide oyle oyuzden çok korkuyorum ıdrarda yapsam cıkarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…