slm kizlar nasilsiniz bakalim evet bebeklerimin 5 tanesi cozulmus ve ben 4 tane 8 hucreli bebeklerimi annelerine transfer yapti yani suan icimde 4 tane bebegim var bakalim hangisi annesine tutunacaklarrrr ve annelerini uzmeyecekler
transferin hayırlı olsun canım.. :kedi:inşallah güzel haberlerinide alırız...opuyorumnanaktan
canım mrb benımde yumurt toplama 10 11 agustos gıbı olcak hemen hemen aynı gun transfer olcz allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıkımızde guzel haberı verırız ıns
hakkında hayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun Sabriya çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana veee 9 ay hiç bırakmasınlaropuyorumnanaktan
sabriya transferin hayırlı olsun canım.. sen bütün arkadaşlara en içten dileklerinle destek oldun Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin.. emeklerini boşa çıkarmasın..inşallah güzel haberlerle dönersin..:)))
darısı benim başıma diycem ama daha benim transfer tarihim belli bile değil(
arkadaşlar yarın transferim var.cmt yumurta toplanmışdı 3 den 4 e çıkmış döllenen sayısı ama en fazla 4 hücreli olmuşlar çokmu az şansım nedir.arayan kişi iyi olan 6-8 hücreli olması demiş ayyyy cok stresli allahım hayırlısını versin,ayrıca hamilelik haberini alan arkadaşlar tebrik ederim darısı bekleyenlarin başına.
canım bugün benim 27. günüm ama cumartesi rahim kalınlığım 7mm di geçen transferimde 7.5mm le olduğu ve tutmadığı için doktorum daha kalın olmasını istiyor..rahim kalınlığının takibi bu şekilde 11 hafta devam ettirilebiliyormuş hiç adet görmeden beni birkaç hafta daha takip edecek galiba.. cumartesi tekrar gidicem.. henüz daha transferimin olup olmayacağı belli değil yani..
sabriya transferin hayırlı olsun bu topiklerdeki herkezsin hamiş kalmasını diliyorumsositososito
kıslar bende yolu yarıladım ıhsallah hepımız hayırlı haberler alıcaz
Amın canım benım ıhsallahhhh doktor sana ne ılac verdı transferden sonra
gulenın sayfası var degerı yukselmemıs galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?