Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sabriya transferin hayırlı olsun canım.. sen bütün arkadaşlara en içten dileklerinle destek oldun Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin.. emeklerini boşa çıkarmasın..inşallah güzel haberlerle dönersin..:)))
darısı benim başıma diycem ama daha benim transfer tarihim belli bile değil(

slm kizlar nasilsiniz bakalim evet bebeklerimin 5 tanesi cozulmus ve ben 4 tane 8 hucreli bebeklerimi annelerine transfer yapti yani suan icimde 4 tane bebegim var bakalim hangisi annesine tutunacaklarrrr ve annelerini uzmeyecekler

Hayırlı olsun Sabriya çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana veee 9 ay hiç bırakmasınlaropuyorumnanaktan

canim cok sagol peki hangi asamadasinn suan sen

canim simdiden hayirlisi olsun hic moralini bozmaaa stres yapma benim 8 hucreli ama tutacakmi belli degil onun icin kalbini uzme rabbime birak herseyi

canım bugün benim 27. günüm ama cumartesi rahim kalınlığım 7mm di geçen transferimde 7.5mm le olduğu ve tutmadığı için doktorum daha kalın olmasını istiyor..rahim kalınlığının takibi bu şekilde 11 hafta devam ettirilebiliyormuş hiç adet görmeden beni birkaç hafta daha takip edecek galiba.. cumartesi tekrar gidicem.. henüz daha transferimin olup olmayacağı belli değil yani..

hayırlı olsun bitanem rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bitanem

canim ben dr gittimgimde 7 di ve daha sonra ben gidemedim ama transferim yapildi

canım benimde geçen dondurulmuşlarımla transferimde 7,5mmle yapıldı üç embriyo transfer edildi ama tutmadı.. oysaki ilk tüp bebek denememde rahim kalınlığım 10mm nin üzerindeymiş o zamanda 3emnriyo transfer edilmiş üçüde tutmuştu ilk denemede.. embriyolarım kaliteliydi ve dondurulanlarda çözüldükten sonra iyi durumdalarmış o yüzden doktorum geçen sfer tutmama sebebi olarak görüyor..ve ilk seferdeki kalınlığa yakın olmasını bekliyor..benimde rahim iki seferdir 7 nin üzeinine çıkmadı bu ay bir sekizi gördük sonra 7 ye düştü.. ilk denemede kullandığım yumurta geliştirici iğnelerin de etkisiyle çok rahat kalınlaşıyordu hemde bayağı kalındı ama bu estrofem le kalınlaşma çok az oluyor..

valla canım iremin değerini görmedim ama.. gülenin yanlış hatırlamıyosam 204 gibi birşey hatırlıyorum ama başka topikte görmüştüm.. ama başkasıylada karıştırıyo olabilirim..emin değilim..:)

sabriya transferin hayırlı olsun bu topiklerdeki herkezsin hamiş kalmasını diliyorumsositososito

sabriya transferin hayırlı olsun bu topiklerdeki herkezsin hamiş kalmasını diliyorumsositososito

insallah canoo bende senin gibiyim massallah listemiz 50 ye kadar yaklasti ama ben her akdasimin hamile olamasini istiyorum olmayanlar icinde bir okadar uzuluyorum ama elimden gelen bisi olmuyor

Amın canım benım ıhsallahhhh doktor sana ne ılac verdı transferden sonra
gulenın sayfası var degerı yukselmemıs galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…