Merhaba İrem iyiyim canım Sen nasılsın? transferim sabah oldu 3 embriyom içimde inşallah tutunurlar annelerine...zemuszemus
ben de varım
11 ağustos büyük gün
kizlar merhabalar transferden once tatile ciktim ve bugun geldim yarion buyuk gunn transferim var saat 11 de bakalim kac yumurtam cozulcekk bana duaaaaaaaaa edinnn yarin pc de olmayacagim bakalim allah yolumuzu acik etsin
arkadaşlar ben acıbademde yaptırdım yarın kan testım var cok heycanlıyım ıdrarda sılık de olsa ikinci cızgı var herkese allah dıledıgını versın ii gcler
arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım. benimde ağustos 11-12 sinde yumurta toplama işlemi yapılacak arkasından 3-4 gün sonra da transfer. inşallah olumlu sonuçlar alırım....
Hayırlı olsun transferin.İnnnnşalhhhhh 12 gün sonra o güzelllll haberi verirsin bizeee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mrb arkadaşlar katremelek transferin hayırlı olsun gönlünüze göre versin Rabbim. test günü gelen arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz opuyorumnanaktan
ben de varım
11 ağustos büyük gün
Merhaba İrem iyiyim canım Sen nasılsın? transferim sabah oldu 3 embriyom içimde inşallah tutunurlar annelerine...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?