Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kizlar herkese selam
rabbim hepimize pozitifi gostersin insallah
bende agustos ayinda basladim tedavime bugun sabah kontrolum vardi yine
az once hastaneyi aradim ve transfer gunum haftaya cuma gunu allahimin iziniyle
rabbim bu yolda olan herkese yardimci olsun insallah kimsenin kucagini bos birakmasin
bu topik herkese ugurlu geldi insallah bana ugur getirir ben hamileyim yazarim buraya
hamile arkadaslar saglikla kucaginiza alin bebilerinizi insallah
test gunu bekleyen arkadaslar rabbim sabir versin test gununuze kadar ve insallah hepiminiz hamileyim diye yazarsiniz bu topiye

canım hoşgeldınnnn hayırlısı olsun hakkında ıhsallah sende bıze mujdelı haberı verıceksın
dualarım senınle ve tum ısteyenlerlekaydirigubbakcemile5

naz......kız galiba benimde kanıma girecen.........bugün bende seni düşünüp durdum.........acaba bende erken test yapyırayımmı diye........:1hug:

zemuszemuskıslar bence yaptırmayın ınsan daha cok strese gırıyor hıc olmazsa 10 gune kadar bekleyın derım ıhsallah hamılesınızdır hepınızzz

güneşi tutamadım dostlar
degerim 0.319
kırıldı kolum kanadım
BU DA GEÇER YA HU:gitme::gitme::gitme:

güneşi tutamadım dostlar
degerim 0.319
kırıldı kolum kanadım

İpek çok üzüldüm canım 0,27 gören biri olarak o sanucun içini nasıl yaktığını biliyorum mafoldumben
İnan geçicek hepsi ve sen yeniden deneyecek inşallah bu defa hayırlısıyla pozitifi göreceksin :teselli:

canooo allah yar ve yardımcın sabrın olsun emın olll senınde burdaa herkez gıbı bana degerını fazla yazmanı ısterdım ama kader degılmıssss yıyecek rızkı yokmuss sana soyle anlatayım bak bır arkadasımla aynı zamanda tup bebek yaptık o hamıstı ve ben negatıftım ama ben onada cok sevınmıstım ama o arkadasımında sevıncı az surdu cunku bebegı gelısmedıı ben bır kere uzulurken odaha cok kahroldu olayı bu yandan dusun herseyde hayır vardırr sakın uzme slogan neydı olmasa bıle durmak yok yola devamma.s

güneşi tutamadım dostlar
degerim 0.319
kırıldı kolum kanadım

sözün bittiği yer..
inan ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah sabır versin canım.. inşallah bu ay kendiliğinden gelir meleğin..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güneşi tutamadım dostlar
degerim 0.319
kırıldı kolum kanadım

üzülme demek kolay aslında insan nasıl üzülmesin ama umudu yitirmek yok herşey allahdan.denemeye devam.sabrın sonu selamettir.yeter ki inan ipekcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…