Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canim kasik agrisi normal sayiliyorrr ama ben surup falan icmedim bende 3 gunden beri cikmiyorum tuvalete

bende akşamdan kuru kayısıyı suda ıslatıyorum sabah kalkınca aç karnına içiyorum taneleriyle beraber ama günkurusu denenden aldım rengi siyah ama doğal dediler diğer sarı olanlar ilaçlıymış.tuvalete 2 gündür rahat çıkıyorum sabriyacım benimde jelim pelte şeklinde geliyor endişelenme iyi düşün iyi olsun...

canim kasik agrisi normal sayiliyorrr ama ben surup falan icmedim bende 3 gunden beri cikmiyorum tuvalete

canım ben 2 gün çıkamamıştım. onun üzerine duphalac şurup içtim..
eşimle onu konuştuk mucize bir şurup hakkaten.. içeriği sadece glikozmuş..
bence doktorunla konuş canım.. çünkü transfer sonrası kabız olmamam için dikkat etmem söylendi.. malum kendimizi hiç bir şekilde zorlamamız gerekiyor..
biliyorsun neler yaptığımı.. taze incir ve kayısılar yiyip üzerine sular mı içmedim..
aaahh aaaaaahhh hepsi meleklerimiz için..
inşallahhh bizimledirlerrrr...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar ben dayanamadim migde bulantim vee goguslerdeki belirtilerden dolayi test yaptim transferim pazartesiydi ve ben 6 ci gun test yaptim degerim 12.9

merhaba arkadaşlar ben kk yeni katıldım ve benimde 13 agus.belli olacak raabım herkeze hayırlısını nasıp eder inşallah her birinize sağlıklı bebişler verir inşallah MEDİKANA B.EVLERDE yaptıran varmı . benim 5 günüm kaldı agrılarım ve gögüsümde hassasiyet var normalmi lütfen yazın

evet yaaaa .ne zaman yapacaksın tet.ben 10.gün yaparım.

bende aynı şeyi düşünüyorum ama eşim malesef test gününde baktıracağız diyooo..
hatta ona kalırsa hiç idrar testide yapmamalıyım...
aaahh bu erkekler yok mu ..
çatlıyacağımmm inan kiii..
gerçi ona da hak veriyorum.2. aşılamamda erken baktırmıştım ve sonuç öyle bir şey çıkmıştı ki ortada kalmıştık.. hamilemiyim değilmiyim diye..
o yüzden erken baktımamakta ısrarlı..
yani şafak 13 ağustos..

canım banada eşim oyle dıyordu ama ben o evde yokken yaptım ve sonra suprız yaptım ıhsallah sızde hayırlı haberler alırsınız

slm kizlar ben dayanamadim migde bulantim vee goguslerdeki belirtilerden dolayi test yaptim transferim pazartesiydi ve ben 6 ci gun test yaptim degerim 12.9

canım senin adına çook sevindim..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım inşallah katlayarak artar değerin.. doktorunu aradın mı??
bu arada çoook kötü örnek oluyorsun..klava:

canım senin adına çook sevindim..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım inşallah katlayarak artar değerin.. doktorunu aradın mı??
bu arada çoook kötü örnek oluyorsun..klava:

hihiiiii kotu ornek ama tatli ornekk dunyaayi verseler mutlu olmam lafi iste boyle biseymiss dr aramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…