Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

ipekcim canım geçmiş olsun kendni çok fazla üzmemeye çalış canım herşeyde bir hayır vardır de.. inşallah en kısa zamanda mucizen sana kendi gelir..

kizlarrr sizlere bir sey soracagim az once wc gittim ve kullandigim jel pedime fazlaligi geldiginde acik pembe seklinde hafif kan bulasmis seklinde geldii ve goguslerinn dolgunlasti ve hassaslastiii boyle yasayan varmii sanki adet olacak hissi var sirtimdaa ve ara ara kasik agrim hafif var daha bugun 6 gunum

sabriya........adet tarihin ne zamanki.........daha olamazsın..........benim diğer denemelerimde dediğin gibi olmuştu ve dr.uma sormuştum........kullandığımız jelden kullanırken tahriş edebiliyormuşuz........korkma canım.......daha 6.cı gün diyorsun..............ayrıcada ben diğer denemelerimde hamile kalmıştım..........benimkiler başka sebepten dolay ı düştüler....

Kızlar merhaba ve Allahaısmarladık ben 5 günlüğüne tatile gidiyorum iznim bitmeden biraz tadını çıkarayım yazın zemuszemus
Kendinize dikkat edin sizi kucaklıyorum KOCAMAN opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba ve Allahaısmarladık ben 5 günlüğüne tatile gidiyorum iznim bitmeden biraz tadını çıkarayım yazın zemuszemus

kendine iyi bakkkk bizim yerimizede yap tatilll dua et bizeeee sonuclarimiz sen gelsiginde guzel olsunn

canım benim iyi tatiller..
bol bol dinlen.. ama sakın kendini yorma..
kendine çok çok dikkat et arkadaşım..kaydirigubbakcemile3

kendine iyi bakkkk bizim yerimizede yap tatilll dua et bizeeee sonuclarimiz sen gelsiginde guzel olsunn

Dualarım sizinle inşallah ki pozitif olucak sonuçlarımız zemuszemuszemuszemuszemuszemus sizin içinde bakıcam denize güneşe kumsala Şeniz

canım benim iyi tatiller..
bol bol dinlen.. ama sakın kendini yorma..
kendine çok çok dikkat et arkadaşım..kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem tamam söz yormayacağım kendimi tüp anne sözü kaydirigubbakcemile3
Gelince hamile sayımızı daha da artmış görmek dileğimle Şeniz

kızlar benimde kasıklarımda batmalar, ağrılar başladı..
dün başladı.. ama şöyle kabızlık için şurup içmiştim.. doktor herhangi bir zararın olmayacağını söylemişti.. bir bağlantısı varmıdır bilmiyorum.. amaaannn ne bileyimmm.. çok hashasım çoooookkk...
benim gibi şurup içen var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…