Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Aminnn Zero sen yat dinlen ama 1-2 saatte bir kalk dolaş bol bol su iç olur mu arkadaşım opuyorumnanaktan

bende ıyıyım canım evet çok sukur rahatladım mınıcık bırseydı nokta gıbı çok guzel bır duyguymus
ALLAHIM IHSALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP EDER

arkadaşlar kısmetse ben de varım.3.tüp bebeğime start verdik.kısmetse pazartesi ya da salı günü transfer yapılacak.ve ben güzel haberleri almak için beklemeye başlıyacağım.bu kez çok umutluyum.inşallah Allahım arzu eden herkesi bu yolda utandırmaz.listeye beni de eklemeyi unutmayın...
:teytey:

hadi hayırlısı canım rabbim tez zamnda güzel haberler vermeni nasip eğlesin inşallahopuyorumnanaktan:CüvCüv:

sabriyacım inan çok üzüldüm umudunu yitirme lütfen herşeyde bir hayır vardır.pzt 6.günümde test yaptırmıştım değerim 1 çıktı kahroldum o günden beri hiç girmedim dün gece kasıklarımda keskin bi sancı ile uyandım başımda ağrıyordu kesin adet görücem dedim dayanamadım sabah gittim bi test aldım iş yerinde kimseye çaktırmadan testi yaptım bi umut bi kaç saniye içinde 2.cizgiyi görünce bayılacağımı düşündüm inanamadım testi birlikte çalıştıtğım arkadaşıma gösterdim evet 2 cizgiydi.kan testi yaptırdım sonucum 135 çıktı 5 günde bu kadar artış. şoktayım hala inanamıyorum gerçek mucize bu olsa gerek allahım o kadar büyükki yokdan var ediyor...

ALLAH tamamına erdirsin inş. çok güzel bir haber yaaa ....opuyorumnanaktan

canım ben basaramadım dr aradım dusuk yaptıgımı soyledınkanamam vardaha adetım cunku ayın 21 de pazartesı gıdıyorum cunku degerlerım cok oynadıı

:çok üzgünüm:sabriyacım çok çok geçmiş olsun canım....çok çok üzücü bir durum ama bunda da bir hayır vardır diye düşün canım çünkü daha sonra birşey olması daha farklı sonuçlara ve daha çok üzülmene sebep olabilirdi.. Rabbim öyle büyük ve senin yüreğin o kadar güzel ki belkide meleğin sana hiç ummadığın anda kendliğinden gelecek..:Saruboceq:burda bunu yaşayan birçok arkadaşımız oldu neden seninde olmasın öyle değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…