sabriyacım inan çok üzüldüm umudunu yitirme lütfen herşeyde bir hayır vardır.pzt 6.günümde test yaptırmıştım değerim 1 çıktı kahroldum o günden beri hiç girmedim dün gece kasıklarımda keskin bi sancı ile uyandım başımda ağrıyordu kesin adet görücem dedim dayanamadım sabah gittim bi test aldım iş yerinde kimseye çaktırmadan testi yaptım bi umut bi kaç saniye içinde 2.cizgiyi görünce bayılacağımı düşündüm inanamadım testi birlikte çalıştıtğım arkadaşıma gösterdim evet 2 cizgiydi.kan testi yaptırdım sonucum 135 çıktı 5 günde bu kadar artış. şoktayım hala inanamıyorum gerçek mucize bu olsa gerek allahım o kadar büyükki yokdan var ediyor...
sabriyacım inan çok üzüldüm umudunu yitirme lütfen herşeyde bir hayır vardır.pzt 6.günümde test yaptırmıştım değerim 1 çıktı kahroldum o günden beri hiç girmedim dün gece kasıklarımda keskin bi sancı ile uyandım başımda ağrıyordu kesin adet görücem dedim dayanamadım sabah gittim bi test aldım iş yerinde kimseye çaktırmadan testi yaptım bi umut bi kaç saniye içinde 2.cizgiyi görünce bayılacağımı düşündüm inanamadım testi birlikte çalıştıtğım arkadaşıma gösterdim evet 2 cizgiydi.kan testi yaptırdım sonucum 135 çıktı 5 günde bu kadar artış. şoktayım hala inanamıyorum gerçek mucize bu olsa gerek allahım o kadar büyükki yokdan var ediyor...
opuyorumnanaktancanım gözün aydın...inşallah sağlıcakla kucağınada almayıda nasip etsin..
Benimde bugün transferim oldu arkadaşlar test günüm 26 ağustos inşallah burdan güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim banada:saruboceq:
canım hayırlı olsun transferın ıhsallah hayırlı haberler alırsın
ALLAH tamamına erdirsin inş. çok güzel bir haber yaaa ....opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktancanım gözün aydın...inşallah sağlıcakla kucağınada almayıda nasip etsin..
benimde bugün transferim oldu arkadaşlar test günüm 26 ağustos inşallah burdan güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim banada:Saruboceq:
canım ben basaramadım dr aradım dusuk yaptıgımı soyledınkanamam vardaha adetım cunku ayın 21 de pazartesı gıdıyorum cunku degerlerım cok oynadıı
canım ben basaramadım dr aradım dusuk yaptıgımı soyledınkanamam vardaha adetım cunku ayın 21 de pazartesı gıdıyorum cunku degerlerım cok oynadıı
sabriyacım.haberini alamadan şehirdışına çıkmıştık cuma günü.inan şimdi girdim eve .pc yi açtım.haberini alayım diye.inan çok üzüldüm ama nasip bu işler güzelim.neolur canını sıkma.o bebeğin doğacağı varsa zaten doğacaktır inan.bende artık kaderci oldum çünkü.
canim inan aradan3 gun gecti inan unuttum bugun dr gidecegim cuma gunu asiri sancili kanamam basladi ve dr aradim igne verdi iste bugunde dr gidecegim bakalim neymis sorun herseyin basi saglik benim rabbim bana yeterrrrr ve obeni yanliz birakmayacaktirrr
Günaydın kızlar
Şimdi belli oldu 4.21 çok üzgünüm doktorum 2 gün sonra tekraramamı istedi ama yükseleceğini umud etmiyorum artık....
canım bu kaçıncı gün değerin bitanem hiç belli olmaz 10. gün falansa yükselebilir canım:Saruboceq:
canım bu kaçıncı gün değerin bitanem hiç belli olmaz 10. gün falansa yükselebilir canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?