Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

opuyorumnanaktancanım gözün aydın...inşallah sağlıcakla kucağınada almayıda nasip etsin..
benimde bugün transferim oldu arkadaşlar test günüm 26 ağustos inşallah burdan güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim banada:Saruboceq:

tebrık ederim canım
ALLAH TAMAMINI ERDIRSIN IHSALLAH

canım hayırlı olsun transferın ıhsallah hayırlı haberler alırsın

canım gözün aydınhihoyyyt

ALLAH tamamına erdirsin inş. çok güzel bir haber yaaa ....opuyorumnanaktan

çok tşkler yarın testimi tekrarlıcam inanamıyorum bir türlü inş yükselir.dr aradım ankaraya gelmek istiyorum diye kontrole, keseyi ve kalp atışını duyup gebeliği kesinleştirelim ondan sonra gelirsin ankaraya dedi anlıcanız kalp atışlarını duymadan hiçbişey kesin değil allah bunu yaşattı onuda yaşatır inşallah ve isteyen herkesin kucağı boş kalmaz emekleri zayi olmaz inşallah.

Canım tebrikler çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik sonrasında da annelik diliyorum :CüvCüv:

Yarenciğim hayırlı olsun transferin inşallah pozitif olacak dikkat et kendine bol bol su iç arada dolaş olur mu canım Şeniz

canım ben basaramadım dr aradım dusuk yaptıgımı soyledınkanamam vardaha adetım cunku ayın 21 de pazartesı gıdıyorum cunku degerlerım cok oynadıı

sabriyacım.haberini alamadan şehirdışına çıkmıştık cuma günü.inan şimdi girdim eve .pc yi açtım.haberini alayım diye.inan çok üzüldüm ama nasip bu işler güzelim.neolur canını sıkma.o bebeğin doğacağı varsa zaten doğacaktır inan.bende artık kaderci oldum çünkü.

canim inan aradan3 gun gecti inan unuttum bugun dr gidecegim cuma gunu asiri sancili kanamam basladi ve dr aradim igne verdi iste bugunde dr gidecegim bakalim neymis sorun herseyin basi saglik benim rabbim bana yeterrrrr ve obeni yanliz birakmayacaktirrr

süpersin sabriya bravo cnm.sağlığımız yerinde tabii böyle olduğu sürecede herzaman şansımız var.Allahım bizede eninde sonunda vericek buna gönülden inanıyorum cnm.

Şimdi belli oldu 4.21 çok üzgünüm doktorum 2 gün sonra tekraramamı istedi ama yükseleceğini umud etmiyorum artık....

Şimdi belli oldu 4.21 çok üzgünüm doktorum 2 gün sonra tekraramamı istedi ama yükseleceğini umud etmiyorum artık....

canım bu kaçıncı gün değerin bitanem hiç belli olmaz 10. gün falansa yükselebilir canım:Saruboceq:

canım bu kaçıncı gün değerin bitanem hiç belli olmaz 10. gün falansa yükselebilir canım:Saruboceq:

Benim blast emriyo olduğu için 15. gün test sonucu istendi. Sabredip bugün yaptırdım ama maalesef düşük çıktı değer. 2 gün sonra yükselir mi, yükselirse sağlıklı gebelik olur mu şimdiden bilinmez duadan başka çare yok. Düşünüp yazdığın için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…