Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Haydi hayırlı olsun arkadaşım en iyi sonuçla döneceğine inanıyorum seni kucaklıyorum KOCAMAN Şeniz

Çok şükür Turkuaz inşallah kucağına alacaksın bebeğini doya doya koklayacaksın :CüvCüv:

Sabriya inşallah sende yükseldi değerim diye geleceksin buraya dualarımız seninle hadi bekliyoruz acele edin acele edinnnnnn delikafadulden

kızlar benim değerim yüksek çıktı ,inşallah haftaya cumarteside doktora gidip kaçtane var onu görücez ,Rabbim hayırlsıyla kucğımıza almayı nasip eder inşallah:))

kızlar benim değerim yüksek çıktı ,inşallah haftaya cumarteside doktora gidip kaçtane var onu görücez ,Rabbim hayırlsıyla kucğımıza almayı nasip eder inşallah:))

Tebrikler canım inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelikten sonra tabi opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun kaç çıktı değerin 1000 küsür olmadan kese görülemiyo o yüzden erken değilmi haftaya

gözün aydın canım.maşallah sana ve bebişine.

kizlar burdayim dua ediyorummm allaha yalvariyorumm ama umidim azaliyorrr neyse amaahayat suprizlerle doludur dimi her neolursa olsunnn pes etmeyecegim taki yavrumu koklayana kadar olmasada canimiz sagolsunn allah olanlarin omrune omur versinnn

kizlar burdayim dua ediyorummm allaha yalvariyorumm ama umidim azaliyorrr neyse amaahayat suprizlerle doludur dimi her neolursa olsunnn pes etmeyecegim taki yavrumu koklayana kadar olmasada canimiz sagolsunn allah olanlarin omrune omur versinnn

Ne zaman çıkıcak sonucum Sabriya dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla pozitif opuyorumnanaktan

mavioje,zeyra,katremelek iyi dilekleriniz için teşekkürler.fazla internette durmuyorum acele acele bakıp çkıyorum sizin ayrıntıları fazlaca okuyamadım.Ama Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…