Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

ARKADAŞLAR MERHABA SESSıZDEN SıZLERı TAKıP EDıYODUM AMA DAYANAMADIM
benmde göztepe medicalpark ta serdar koçla 13 ağustosta transferim oldu. tedavi sürec değil ama pragynex iğneler beni yatalak yaptı kabusum oldu.çok acı veriyorlar.hergün akşam iki ampul iğne yaptırıp sabahları 3 fitil kullanan var mı benim gibi merak ediyorum. test günüm 25 ağustos salı .olmaz diye düşünemyorum ama gariptir ki olur gibide düşünemiyorum.şimdiye kadar her adet gecikmemde öyle ümitlendim ki artık korkuyorum.ilk tüp bebek denemem.3 tane A kalite bebişim var karnımda umarım beni bırakmazlar. karnımı tutuyorum ve "ya fettah ya allah,ya rabbi karnımı onlar için güvenli ve geniş kıl diye dua ediyorum". iğnelerden dolayı kötürüm gibi oldum zaten moralim çok düşük hep ağlıyorum acıdan sürünüyorum resmen dua edin ne olur acılarım son bulsun.hepinzi o kadar ii anlıyor ve buraya yazmasamda bütün arkadaşları okudukça gözlerim dolarak kucakladığımı hissederek ya rabbi kucağını boş bırakma diye dua ediyorum. EMANETıMıZ ALLAHA...dua dua dua...başka yolu yok veren o künfeyekün(oldeyinceoluverir).

Son düzenleme:

alah yardımcın alsun cektigin acılar insallah sabırla bekledigin yumosların icin olur

selam sabriya ankaradan yeni geldim yarını sabırla bekliyorum yarın hcg gunum hayırlı haberler veririm insallah bana dua edin hakımızda ALLAH hayırlısını versin sag tarafımda agrım var bakalım nasıp

rabbim en yakın zamnda güzel haberlerinizi almayı nasip eğler arkadaşlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz:Saruboceq:

sabriyacım merhaba şimdi ilk sayfadaki hamile olan arkadaşlarımızın listesine baktım, benim ismimin yanında hamiş değil bir dahaki sefere yazılmış sanırım yanlışlık olmuş ....şu anda gerçi tam belli değil sağlıklımı değilmi ama hamileyim ay yazarken bir hoş oldum :) ne güzel bir kelime ...yalnız ilk değerim düşüktü 16.49 du 16. gün 70 idi. doktorum birde yarın istedi yarın 23. gün ? bakalım kaç çıkacak ....okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bende sizlere ediyorum tüm isteyenlere , inşallah değerim olması gerektiği gibi yükselmiştir. yalnız çok ilginçtir ki ben bebişimin sağlıklı olduğunu hissdiyorum yada bebişlerimin inşallah allah tan hayırlısı isteyen herkes için......

selam sabriya ankaradan yeni geldim yarını sabırla bekliyorum yarın hcg gunum hayırlı haberler veririm insallah bana dua edin hakımızda ALLAH hayırlısını versin sag tarafımda agrım var bakalım nasıp

hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır bebişin allah söyletti bak direk bebişin dedim gerçi hislerim kuvetlidir genelde çıkar ....allahtan hayırlısı arkadaşım....ikimize de yarın büyük gün nazar:

inşallah değerin katlanır güzel şeyler duyarsın.bende cmt test yaptırıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş dua et olur mu?

zero55 senin transfer günün ne zamandı? benim perşembe günüydü bakalım salıyı bekliyoruz mübarek günlerde hep seviniriz inşallah.

umarım değerin çok güzel çıkar.

inşallah degerin çok güzel çıkar canım

benimde yarın yumurtalarım toplanacak Allahımın izniyle banada dua edin kızlar güzel vede kaliteli yumurtalar toplarlar inşallah Allahımın izniyle Allahım şu mübarek günlerin hürmetine rabbbim hemizin yüzünü güldürür inşallah Ya Vekil biz Allahı vekil tutalım inşallah oda bize verir istediğimiz evlatları

olmadı arkadaşlar..
daha fazla bebeğim benimle kalamadı..
bunu ikinci yaşayışım.. Allah'ım bir daha yaşatmasın..
Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin..

olmadı arkadaşlar..
daha fazla bebeğim benimle kalamadı..
bunu ikinci yaşayışım.. Allah'ım bir daha yaşatmasın..
Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin..

Canım çok üzüldüm... Kendine dikkat et olur mu...
Bizim için yeniden aynı aşamalar başlıyor demek... Hemen toparlanmaya bak... opuyorumnanaktan

Kızlar benide listeye ekleyin. Yarın 22 ağustos test günüm.İlk mikro denemem. İki embriyom var. Heyecanla bekliyorum. Konya Eurofertil Tüp Bebek Merkezim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…