Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

inş. canım benimde senin ki gibi kolay geçer.benim canım çok tatlı sanırım . göbekten yapılan iğnelerde bile çok zorlandım. çok şükür ki bugün bitiyor. ayrıca çatlatma iğnesinizde bugün vurul dediler.
tamam dediğin gibi yapmaya çalışırım.yani belirti aramamaya-tatlicadiarzu-

canım sen başladın mı tedaviye...inş. güzel haberler vermek nasip olur. benim ptesi yumoşlar toplanacak...sen ne aşamadasın tatımvereliniortak

canim inan o ignelri ilk yaptigimda ben nasil vururum falan derdim ama hepsi gecti benimki dondurulmuslar suan daha kolay igne yokkk ama herzaman moral yuksek olcak bizde

kizlar transfer yapilacagi gun yaninizda kitap getirin ve rahat rahat uzanin yarim saat uzanmak cok skici cunku ben yine transferde kitap getircemm

ya kizlar bisi sorcamm simdi ben dondurulmuslarla tedavi goruyorum aca dr iliski korunarak devam edin dedi aba transfere kadarmi oyle yoksa ilaca basladiktan sonra kesecekmiyiziliskiyi yaa

canım bence siz transfere kadar ilişkiyi korunarak yapabilirsiniz. önemli olan transfer sonrası.zaten dondurulmuşlarla deneyeceğiniz için problem yok. ama yumoşların içinde büyüyecek olsaydı yasak olmuyor da yumurtanın kalitesini sperm bozuyor diye biliyorum. biz de tedavi başladığından beri tık yok. :))))

canım evet transferden sonra en az 3gün sonra ayakta olarak ılık suyla bi duş alabılırsın. hatta dayanabilirsen bu süreyi biraz daha artır. bol su için. kan dolaşımını artırıyor.bol bol ananas ve kivi ye. bi ananası 2 yada 3 günde bitir.rahmi hazırlıyormuş bu meyva.
ben vitamin olarak sadece one a day max diye bişi var onu kullanıyorum içinde herşey varmış. (folikasit e vitamini falan)
benim iki iğnem vardı hergün göbekten kendim yaptım. fostimon ve lucrin. onun haricinde bişey kullanmadım.bugünde yine göbekten çatlatma iğnesini vuracağım.
bir de benim aklıma takılan sizin her ultrason kontrolüne gittiğinizde kanınızı aldılar mı ? benim sadece adetin ikinci günü ilk gittiğimde ve dün aldılar. arada hiç bakmadılar. merak ettim. çünkü e2 ye bakmak gereksinimi duymadı dr.

canım sen başladın mı tedaviye...inş. güzel haberler vermek nasip olur. benim ptesi yumoşlar toplanacak...sen ne aşamadasın tatımvereliniortak

evet şuanda tedavideyim pregon kullanuyorum büyük ihtimalle benim de salı çarşamba olur diye tahmin ediyorum yumurta toplama işlemim nerde yaptırıyordun tedavini canım

canım benim her gittiğimde hem e2 hemde ultrasona bakıyorlar ona göre dozu ayarlayıp haber veriyorlar canım ama önceki tedavimde sadece ultrasondu

canim inan o ignelri ilk yaptigimda ben nasil vururum falan derdim ama hepsi gecti benimki dondurulmuslar suan daha kolay igne yokkk ama herzaman moral yuksek olcak bizde

canım peki yumoşlar toplandıktan sonra hangi ilaçları verir sence. ben şimdiden progesteron iğnesini düşünmeye başladım. iğnelerle aram hiç iyi değil. umarım hapını verir.

canım benim her gittiğimde hem e2 hemde ultrasona bakıyorlar ona göre dozu ayarlayıp haber veriyorlar canım ama önceki tedavimde sadece ultrasondu

acaba yumoşların büyüme hızı iyi olduğunda gerek görmüyorlar mı bilmiyorum ki?
fazlada takmak istemiyorum. hocaya güveniyorum.CADIARZU

canim bana dr fazla ilac vermedi birtek vajinadan fitil verdi kan ilacim ve vitamin ilaci verde ama bazi dr farkli uygulama yapiyor bebek tutunmasi icin bant veriyorlar ve ya igne yada fitilll

canım ben gün aşırı gidiorum hep bakıolar e2 değerlerime bide ben ozaman ananasa filan başlıyım artık yemeye sağolasın verdiğin bilgiler için menegonu bugun başka bi klinikte yaptırdım düşük riskine karşı veriyoruz biz böyle bişeymi var dediler yok dedim tüp bebek tedavisi için acaba menegonu benim doktorumda bu yüzden mi verdi düşük riskinden korunmak içinmi

bu corasprin olayı nedir ben almıorum gerçi 3 tane iğne 4 tane vitamin bide asprin kusur kalsın dicem ama ne amaçla verilio yada bana yumurta toplamadan sonra filanmı verir acaba yada transferden sonramı bi anlatın kızlar bana ya

canım coraspin aspirinin türevi bildiğim kadarıyla senin doktorun aspirin vermiş zaten. ben şu an zaten ikisinide kullanmıyorum. belik yumoşlar toplandıktan sonra verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…