Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

arkadaslar galiba ilk haber vericek kişilerden biri benim benim salı günü yumurtalar toplanıcak cuma filanda transfer olur herhalde ağustos başı akibetim belli olucak

rabbim bu yolda yardimcimiz olsun hepimizin.insallah hepimiz güzel haberler veririz.

kızlar merhaba
bugün son ultrason kontrollerim yapıldı. pazartesi opu işlemi yapılacak. hem çok korkuyorum hem heyecanlıyım. yarın çatlatma iğnemi vurulacağım....göbeğimde yer kalmadı gerçi ama bakalım...
sanırım ilk haber benden gelecek.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım yumurta toplamada korkulacak birşey yok tabi biraz ağrı oluyor ama geçiyor umarım gelen haber çok güzel haber olur büyük bir ihtimalle bende peşinden gelecem gibi bakalım birde ankarada nerde yaptırıyorsun tedavini canım

benim yumurta toplama salı ya bi listede acaba aşağı yukarı kimin ne zaman olucaksa transferi ona göremi yapsak şimdi sıra sende falan die bekleriz güzel bi bekleyiş olur bilerek

kizalar tedaviniz hayirli olsun sira onemli degil onemli olan sonuccc siz bana sadece transferinizin yapildigi gunu veya test gununuzu yazin gerisi kolayyy rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin

canim ben yumurta toplanmasinda ve transfer yapilisinda inan hic canim yanmadi obebeklerimin benimle oldugu her dusundugumde bana aci viz gelir inan bakalim hayirlisiyla transferin bir yapilsin ama bak sakin burda yazilanlari kafana takma belirti ozelligi falan sormaa herkezin bunyesi farkli kendine dikkat ettt ma.sutlu haberler dilegiyle

ya kizlar bisi sorcamm simdi ben dondurulmuslarla tedavi goruyorum aca dr iliski korunarak devam edin dedi aba transfere kadarmi oyle yoksa ilaca basladiktan sonra kesecekmiyiziliskiyi yaa

canım sanırım transferden sonra yasak die biliyorum ben. gerçi ben risk etmemiştim ilk tüp bebek denmemde ama dondurulmuşlarda önemli olan transfer sonrası..

ya ben varya burdan yeni yeni şeyler duyuyorum çok araştırıyorum halbuki ama banyo yapmamak ananas yemek bazı işte kabuklu yemişlerden uzak durmak gerekiyomuş ayrıca çok su içmek lazımmış bide ben iğneler haricinde benexol elevit omega3 bide folic kullanıorum sizde kullanıomusunuz bu kadar vitamin folic garanti kullanıosunuzda diğerlerini de alıyomusunuz bide ben günde pregon iğne orgalutran iğne bide menogon iğne kullanıorum 3 ayrı iğne menegonu kalçadan yaptırıorum sizdede böylemi

arkadaşım .....niye dr.un 3 tane vitamin birden kullandırıyor anlamadım.....bana dr.um her birini ayrı,ayrı vermişti .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…