Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

evet salı toplanıcak çok ağrım var oturup kalkarken resmen içimde bişiler sıkışıyo gibi oluyo özellikle sol yumurtalığımda sayı olarak bilmiyorum ama doktor her gittiğimde çok ii buluyo dünde yumurta küpü oldun dedi bakalım inşallah kalitelide olur dün en büyüğü 17mm idi şimdi ne durumda bilmiyorum seninkiler ne alemde dur bakim yarın kaç tane die sorim

arkadaslar bişi sorucam transfer sonrası kabızlık olayına karşı bişiler söyleyebilirmiisiniz en korktuğum mevzuda bide transfer sonrası ne yapılır ne iyi gelir bişi bilenler paylaşsın lütfen

transferdebende kabiz olmustum bol bol su tuket ve sut yumurta yemege calis maydonoz gibi seylerden uzak dur dusuge neden olur incir yeee kabizlik icin birde koyu kayisi

kizlar muhakkak dr dediklerini uygulayin transferden sonra karninizda asiri sislik veya yolunda gitmeyen birsey olursa dr haber verin tabiki dogal olarak kasik agrisi bel agrisi rahimde batmalar ishal kabizlik goguste sislik olacaktir bunlarda normaldir

benimde pazartesi kontrolüm varzemuszemus yumoşların toplanmasını dört gözle bekliyorumopuyorumnanaktan bu sefer başka türlü heyacanlıyım inş. son olur ve bebeğim busefer gelir

ins arkadasim o heycannnn baska bisi yaaaa aslinda cok iyi biliyorumkiii yumurta toplama veya transfer hic bir sey insana encok koyannn beklemek hele o test gunu bilirsin belkiiii ah ahh

sabriyacım ya banada iğne aşaması, yumurta toplama ve transfer aşamaları zor geliyor. beklerim ne var ki..neleri beklemedik. şu acılar bi bitse diye düşünüyorum şu aşamada....belki beklerken senin gibi düşünürüm.
ama test günü çok heyecanlı olacağım kesin.şimdi bile düşününce içim bi hoş oluyor....

canim emin ol en heycanli durummmmmm test gunuuuuuuuuuuuuuuuu ve beklemekk allah yardimcimiz olsunnnn :dance:

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan ey

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun
1 )-sabriya -____-_____2 __ _______ avrupasafak _-_______________ağustos
2 )cingis.pembesi_____2 ______ -______________________________ağustos
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___ smyrna____ __________________ağustos
4) naz1982___________1__ ________ amerikan hastanesi_____________ağustos
5) bluesuu____________3 _________ acibadem hastanesi____________ağustos
6) babylove____________1_________ umut tup merkez______________ağustos
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos
22)yeterb_______________2______________________________________agustos
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos

ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :ecrin_bebek::CüvCüv: SON LISTEMIZ KIZLARR listeyi tekrarlayalim da gonlumuz acilsin

burun spreyi ne için ya hayret bişey ben neden bu kadar geriyim bu mevzulardan kızıyorum kendime ama bide ayaklara sıcak su torbası filan koysakmı acaba transferden sonra iyi gelirmi sıcak banyo hiç vermiyolar gerçi oda onun gibi iyi gelmeme durumu da olabilirmi aacaaba

canim burun spreyli dondurulmuslarla tedavi olanl;ara veriyorlar ayrica ayaklarina sicak su torbasi koyma sadece ayaklarina corap giy hava sicak ama bence eniyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…