• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

naz o smiley ney kız öle banamı kızıdn:82:
sekis bakımlı

AYYYbebeğim ifademi yanlış kullanmışım ben birbirlerine sarılıyo sanarak eklemiştim de..dur gönlünü alayım:54: :54: :54:
benim canım,benim güzel gözlü ceylanım.benim bici bici şen şakrak arkadaşımmmm:69:

Benim gibi balık burcu ,kahve falına meraklı ,görmesemde güzel makyaj yaptığına inandığım birisi =) haaaaa bir de değişken ruh haline sahip =) tabi bunlar avatardan değilde forumda gözlemlediklerim .:34: Yalnız önceki avatar daha tatlı daha şekerdi :54:

Son düzenleme:
:49:
AYYYbebeğim ifademi yanlış kullanmışım ben birbirlerine sarılıyo sanarak eklemiştim de..dur gönlünü alayım:54: :54: :54:
benim canım,benim güzel gözlü ceylanım.benim bici bici şen şakrak arkadaşımmmm:69:

:5::5::5:koyktum da biydennn neyse yannış oymuşşş
sarıbombam benim öptümm:54::54::49:

İyi kalpli, anlayışlı, kimseyi kırmayı istemeyen (Avatardaki foto nun sahibi ise) çok hoş biri:)

İyi kalpli, anlayışlı, kimseyi kırmayı istemeyen (Avatardaki fotonun sahibi ise) çok hoş biri:)

Son düzenleme:
İyi kalpli, anlayışlı, kimseyi kırmayı istemeyen (Avatardaki fotonun sahibi ise) çok hoş biri:)

eee avatardaki fotoyu sölemiştim ama unuttunuz mu güzel bayannnnnnnnnnnnnnnnnn
onur üyeliği olan ,bilgili,candan bi bayan diorum

MELİSDENİZ;
Her zaman dediğim gibi seksi seksi seksi.....ayy bide kendi resmini koyda bakim bu kadar yorumda iddali olduğum bayan gerçekten öyle mi:69:

melis avatarını görünce dayanamadım şu şarkıyı söledimm
ooooo mastika mastika oooooo sigarasi m...ra....
noel baba nasıl bel kıvırıyo..bu aralar yeni heyecanlar içinde .neşeli.dans etmeyi seven bi bayan

Back
X