- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
Yazık hayvanlaraKışın balığa gitmiyor ki bıldırcın, tavşan, keklik avına gidiyor balığa beraber gidiyoruz ii oluyor ama silahlı avda ekibi var sorun sadece gitmek değil zaten bütün hafta tek sohbet konusu av sadece pazar değil her gün gidecek bıraksam
ay koptum resmen.Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi
Aynen durum bu çok konuştum ama yok umrunda değil ben pazarları çalışıyorum da biraz rahatladım ama cumartesi akşam bi misafirliğe gidelim yok pazar akşam da qynı şekilde e hafta içi zaten çok geç çıkıyoruzBir kuzenimin eşi de böyle av meraklısı. Sezon açıldı mı hemen avda. Av uğruna arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmalar, haftasonlarını dışarda geçirmeler, eve geç gelmeler filan derken... Ne eviyle, ne eşiyle, ne çocuklarıyla ilgili. Ailesiyle haftasonu beraber zaman geçirmek filan hak getire. Sanırım sizin de derdiniz bunlardır, ilgisizlik, ev değil av merakı. Haklısınız, zor. İnsanin yapmaktan hoşlandığı şeyler olabilir, ama bu uğurda ev ihmal edildi mi nahoş bir durum ortaya çıkıyor. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Belki konuşup rahatsızlığınızı belirtebilirsiniz. Ya da ortak hobileri birlikte yapabilirsiniz. İşiniz zor.
Daha önce hiç avcı görmediğim için evini çoluğunu çocuğunu umursamayıp ava gideceğini düşünemedimBenim esimin ekibi olsa hemen bende katilirdim merakliyim av islerine ama kocisimin pek ilgi alani degil ortak hibimiz tutkumuz olan motosikletlerle yatip kalkiyoruz annesi siz motorlarla kafayi usuttunuz diyor hepsanirim ben ilgili olmasam adamin hayatinin disinda kalirdim ama evlenmeden once birbirimizi ve neye ilgili oldugumuzu bildik uyumlu gorduk oyle evlendik sizler nasil fark etmiyorsunuz ve evlenince bu problem oluyor
Benimki de balıktan geldi şimdi. Turna tutmuş kocaman bişiiii
Abartmış...Bayramın ilk günü eşin dostun kurbanını kesecekmiş 2. Gün öğlene kadar ava gidecekmiş 3. Ve 4. Günleri onu beklemeyecekmişim ava gidecekmiş her bayramımız böyle geçiyor 1. Gün bayram diğer günler av
Kuzum bazi isller tutku isidir bicok seyin onune gecer belki oyle birseyiniz olmadigindan anlayamiyorsunuzdur ama bekarken av muhabbeti illaki yapiyodur bu isin tutkunu oldugu bellidir ve tutkusundan birini ayirmak zordur ayirirsan o kafese sokulmus kus gibi olur mutsuz olur ben motosiklet sevdama bekarken ne iliskiler gommuştum sonradan boyle karsi cikanlar olunca cunku o olmassa ben mutsuz olurdum.. eksik kalir biyanim esini cok iyi anliyorum oyuzden suc bulamiyorum tek sey keske onceden farkedilmis olsaydi ..Daha önce hiç avcı görmediğim için evini çoluğunu çocuğunu umursamayıp ava gideceğini düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?