Avcı hanımları avdan muzdarip bayanlar kulübü

Siz de taktiniz danayla tavuga.. iki lafinizdan biri Dana, tavuk.. keklikleri , bildircinlari tufekle vurup yemeyi , danayla bir tutuyorsunuz.. lutfen yaa..
çünkü sürekli yediklerimiz bunlar o nedenle örneğimi onlar üzerine verdim.....
tavukları hipnozla mı uyutuyorlar sanıyorsunuz....
hayvanlara çifte sıtandart uygulamayın komik oluyor...

Siz de taktiniz danayla tavuga.. iki lafinizdan biri Dana, tavuk.. keklikleri , bildircinlari tufekle vurup yemeyi , danayla bir tutuyorsunuz.. lutfen yaa..
sana mcdonalds'ın burger kingin,paket et markalarının dana kesim videolarını gönderirdim ama seni üzmek istemiyorujm.Bıldırcının vurulması çok daha insancıl kalıyor.

Bakın bu konu bunun tartışılacağı alan değil dilerseniz siz de konu açın tartışın demin ki bedduadan sonra bütün hoşgörümü kaybettim maalesef

Tartışma çok öncesinden başlamış. Ben sadece vejeteryanların hayvan ölümlerine tepki gösterebileceği ile ilgili anlamsız yazıya istinaden yazdım. Eşinizin hobisini evlenmeden önce bilmiyor muydunuz? Evlendiğiniz insanı değiştirmek mi istiyorsunuz? Onu aşık olduğunuz adam yapan özelliklerinden birinden ayırmak, kendince mutlu olduğu şeyi bırakmasını mı istiyorsunuz? Hoşgörüye gelince avlanan insanlar bedduayı haketmiyor ama bunu sadece bedduayı sevmediğim için söylüyorum. Avlanan insanlar hoşgörü de haketmiyor çünkü.

Ben herkesi anlıyorum kimine canice gelebilir ama tutup binlerce aile sahibi için beddua etmek terbiyesizliğin daniskası ki konu av hayvanlarını koruyalım da değil

Cumartesi çalışıyor pazar tüm gün cumartesi sabaha karşı kalkıp 9 a kadar dolaşıp geliyor çarşamba aynı şekilde
hımmm çok duruyormuş o zaman ...benim eşim sabah 5 gibi gider öğle en geç 1 de gelir....kalan vakit bize....
av sezonunun kapalı olduğunda tadını çıkarsanız biz öyle yapıyoruz yaz boyu gezeriz sezon açıldı mı eşim arkadaşlarıyla veya yalnız gider....

sana mcdonalds'ın burger kingin,paket et markalarının dana kesim videolarını gönderirdim ama seni üzmek istemiyorujm.Bıldırcının vurulması çok daha insancıl kalıyor.

ne güzel olurdu biliyor musunuz? Avlanmaya karşıysanız bunlara da karşı olmalısınız diyerek kaz tüyü yorganlardan bahsedebilirdiniz ya da kazların ciğerlerinin daha yağlı olması için neler yaptıklarından. Ya da kfc de tavuk yerken o kemiklerin nasıl öyle çabuk kırıldığından. Bu sayede bunlara dikkat çekebilirdik. Ama siz nedense burger yiyorsanız avlanmaya karşı olamazsınız gibi bir yaklaşıma girdiniz. Niyet avlanmaya karşı olan insanları azaltmaktan çok burgera da karşı olan insanları arttırmak olmalıydı. Ama nasıl ki bazı müslüman geçinenler adamı dinden soğutuyor, hayvanseverler de bazen bunu yapıyoruz.

Canimsin, Ben demiyorum ki burger king daha insancil.. ama bana tavsanlarin bildircinlarin vurulmasi Cok uzucu geliyor..doga denen birsey kalmadi. Amerikada her yer sincap, her yer geyik.. biz yolda sokak kedisinden, basi bos kopeklerden baska birsey goremiyoruz bu avcilar yuzunden. Hem benim esim de senin gibi vejeteryan. Bu konuda anliyorum seni.

avlanmayla ilgili yorum yapmıyorum... çok yazdım geri sildim... hayvansever avcılar varmış, beynim error verdi...neyse

size bir sorum var...kesimhanelerde danaların, ineklerin, koyunların nasıl kesildiğini gördünüz mü? sizce her bir hayvanın başında bir kasap mı kesiyor?

bu kadar hayvanı?

EARTHLINGS belgeselini izleyin, bakalım fikirler değişecek mi?

Niyet bunlar değil bu konu bunlarla alakalı değil saptırmayalım lütfenama madem buraya çektiniz avcılar bir çok insandan fazla hayvanseverdir. Devletin belirlediği limitlerin dışına çıkmazlar üreme mevsiminde avlanmazlar eşim için söylüyorum sezon açıldı açılalı ki ağustosta açıldı bir tane kuş vurmadı daha bir çok avcı yem bırakır doğaya populasyona dikkat eder. Keklik ve bıldırcın devlet tarafından bol miktarda üretilip doğaya salınır 1_ 2 yıl av yasağı olur o bölge sonra ava açılır. Kuş popilasyonunun azalmasında tarımsal ilaçlama 1. Sırada gelir avlanma son sıralardadır. Baz istasyonun yaydığı dalgalar hayvanların yön duygusunu bozar. Serçeler yere attığımız sakızlar gagalarına yapıştığı için açlıktan ölürler. Avcı vurduğu avı bulur eğer yaralı ve can çekişiyorsa hayvanın canını daha fazla yakmaz
aşık olduğum adamı değiştirmeye çalışmıyorum sadece eviyle de ilgilensin istiyorum

benim niyetim bir şeylere dikjat çekmek değil ki.Biri ben et yemeyji seviyorum kardeşim,pirzola aşığıyım ben,kürkümü de giyerim dese kızarım ama bir şey diyemem ya da fikrinden vazgeçiremem.Çünkü tamamen yasal ve engelleme hakkım ya da kınama hakkım yok.
aynı kişi yok ya ben asla hayvan yemem katliam resmen derse buna da bir şey söyleyemem.
Ama biri omasum bıldırcınları nasıl da vurup yediniz diyip sonra arkadaşlar danayla bıldırcın bir mi?! derse onun fikrini değiştirmek için çabalarım.Çünkü aslında hayvan öldürmenin ne kadar kötü bir şey olduğunun farkında ama artık bazı hayvanların yenmesi onun için normalleşmiş demek.Bu düşünce değiştirilebilir bence.Şu forumun yüzde 50sinden fazlası kebap resmi atınca ya da kurbanda kavurma muhabbetleri yapılınca 'nam nam nam' moduna giriyor.Ama aynı %50liliğin çoğunluğu isviçre'de köpek yeniyormuş denince 'yok artık!' deyip dehşete düşüyor.Bu normalleşme karşılıklı fikir alışverişiyle kalkabilir.Bıldırcımnın,köpeğin,kediciklerin canı can da kuzucuğunki patlıcan mı diye düşünmeden edemiyorum,kendimi tutamıyorum..

Bakın konu ile ilgili olmadığı doğru ama nedense sadece benim konu ile ilgili olmayan mesajlarımı alıntılıyorsunuz. Avcılara hayvansever diyen biri ile iltişim kurmam imkansız. Konunuzu dağıttığım için özür dilerim. İyi akşamlar.

Bakın et yemem bunun katliam olduğunu düşünüyorum dersiniz tamam bu sizin düşüncenizdir av katliamdır dersiniz bunu da kabul ederim ama tutup beddua edemezsiniz diğer meseleye gelince madem av meselesinden bu kadar rahatsızsınız yasal yerlere gerekli girişimleri yapıp avı tamamen yasaklatın rahatsız olduğunuz bir şey varsa bi zahmet mabadınızı kaldırın gerekli yerlere başvurun ha olmadı kendinizce et yemeyin bu da bir protestodur saygı duyarım hayvanların eziyet gördüğü durumları değiştirmek için uğraşırsınız saygı duyarım ama oturduğu yerden lütfen kimse hayvansever kesilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…