- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
Cumartesi çalışıyor pazar tüm gün cumartesi sabaha karşı kalkıp 9 a kadar dolaşıp geliyor çarşamba aynı şekildesenin yemleme mesajına binayen yazdım....canım hafta sonları tüm gün mü gidiyo ava
çünkü sürekli yediklerimiz bunlar o nedenle örneğimi onlar üzerine verdim.....Siz de taktiniz danayla tavuga.. iki lafinizdan biri Dana, tavuk.. keklikleri , bildircinlari tufekle vurup yemeyi , danayla bir tutuyorsunuz.. lutfen yaa..
sana mcdonalds'ın burger kingin,paket et markalarının dana kesim videolarını gönderirdim ama seni üzmek istemiyorujm.Bıldırcının vurulması çok daha insancıl kalıyor.Siz de taktiniz danayla tavuga.. iki lafinizdan biri Dana, tavuk.. keklikleri , bildircinlari tufekle vurup yemeyi , danayla bir tutuyorsunuz.. lutfen yaa..
Bakın bu konu bunun tartışılacağı alan değil dilerseniz siz de konu açın tartışın demin ki bedduadan sonra bütün hoşgörümü kaybettim maalesef
hımmm çok duruyormuş o zaman ...benim eşim sabah 5 gibi gider öğle en geç 1 de gelir....kalan vakit bize....Cumartesi çalışıyor pazar tüm gün cumartesi sabaha karşı kalkıp 9 a kadar dolaşıp geliyor çarşamba aynı şekilde
sana mcdonalds'ın burger kingin,paket et markalarının dana kesim videolarını gönderirdim ama seni üzmek istemiyorujm.Bıldırcının vurulması çok daha insancıl kalıyor.
Canimsin, Ben demiyorum ki burger king daha insancil.. ama bana tavsanlarin bildircinlarin vurulmasi Cok uzucu geliyor..doga denen birsey kalmadi. Amerikada her yer sincap, her yer geyik.. biz yolda sokak kedisinden, basi bos kopeklerden baska birsey goremiyoruz bu avcilar yuzunden. Hem benim esim de senin gibi vejeteryan. Bu konuda anliyorum seni.sana mcdonalds'ın burger kingin,paket et markalarının dana kesim videolarını gönderirdim ama seni üzmek istemiyorujm.Bıldırcının vurulması çok daha insancıl kalıyor.
Niyet bunlar değil bu konu bunlarla alakalı değil saptırmayalım lütfenama madem buraya çektiniz avcılar bir çok insandan fazla hayvanseverdir. Devletin belirlediği limitlerin dışına çıkmazlar üreme mevsiminde avlanmazlar eşim için söylüyorum sezon açıldı açılalı ki ağustosta açıldı bir tane kuş vurmadı daha bir çok avcı yem bırakır doğaya populasyona dikkat eder. Keklik ve bıldırcın devlet tarafından bol miktarda üretilip doğaya salınır 1_ 2 yıl av yasağı olur o bölge sonra ava açılır. Kuş popilasyonunun azalmasında tarımsal ilaçlama 1. Sırada gelir avlanma son sıralardadır. Baz istasyonun yaydığı dalgalar hayvanların yön duygusunu bozar. Serçeler yere attığımız sakızlar gagalarına yapıştığı için açlıktan ölürler. Avcı vurduğu avı bulur eğer yaralı ve can çekişiyorsa hayvanın canını daha fazla yakmazne güzel olurdu biliyor musunuz? Avlanmaya karşıysanız bunlara da karşı olmalısınız diyerek kaz tüyü yorganlardan bahsedebilirdiniz ya da kazların ciğerlerinin daha yağlı olması için neler yaptıklarından. Ya da kfc de tavuk yerken o kemiklerin nasıl öyle çabuk kırıldığından. Bu sayede bunlara dikkat çekebilirdik. Ama siz nedense burger yiyorsanız avlanmaya karşı olamazsınız gibi bir yaklaşıma girdiniz. Niyet avlanmaya karşı olan insanları azaltmaktan çok burgera da karşı olan insanları arttırmak olmalıydı. Ama nasıl ki bazı müslüman geçinenler adamı dinden soğutuyor, hayvanseverler de bazen bunu yapıyoruz.
ne güzel olurdu biliyor musunuz? Avlanmaya karşıysanız bunlara da karşı olmalısınız diyerek kaz tüyü yorganlardan bahsedebilirdiniz ya da kazların ciğerlerinin daha yağlı olması için neler yaptıklarından. Ya da kfc de tavuk yerken o kemiklerin nasıl öyle çabuk kırıldığından. Bu sayede bunlara dikkat çekebilirdik. Ama siz nedense burger yiyorsanız avlanmaya karşı olamazsınız gibi bir yaklaşıma girdiniz. Niyet avlanmaya karşı olan insanları azaltmaktan çok burgera da karşı olan insanları arttırmak olmalıydı. Ama nasıl ki bazı müslüman geçinenler adamı dinden soğutuyor, hayvanseverler de bazen bunu yapıyoruz.
Niyet bunlar değil bu konu bunlarla alakalı değil saptırmayalım lütfenama madem buraya çektiniz avcılar bir çok insandan fazla hayvanseverdir. Devletin belirlediği limitlerin dışına çıkmazlar üreme mevsiminde avlanmazlar eşim için söylüyorum sezon açıldı açılalı ki ağustosta açıldı bir tane kuş vurmadı daha bir çok avcı yem bırakır doğaya populasyona dikkat eder. Keklik ve bıldırcın devlet tarafından bol miktarda üretilip doğaya salınır 1_ 2 yıl av yasağı olur o bölge sonra ava açılır. Kuş popilasyonunun azalmasında tarımsal ilaçlama 1. Sırada gelir avlanma son sıralardadır. Baz istasyonun yaydığı dalgalar hayvanların yön duygusunu bozar. Serçeler yere attığımız sakızlar gagalarına yapıştığı için açlıktan ölürler. Avcı vurduğu avı bulur eğer yaralı ve can çekişiyorsa hayvanın canını daha fazla yakmaz
aşık olduğum adamı değiştirmeye çalışmıyorum sadece eviyle de ilgilensin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?