• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avcı hanımları avdan muzdarip bayanlar kulübü

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Eşimin hayatı av. Bütün hayatımız av. Her pazar avda. Av sezonu kapansa balıkta. O kadar usandım ki tek ben miyim bu konuda dertli

ben bayılıyorum balık avına her pazar moda sahiline gideriz erkek arkadaşımla , siz de sevmeyi deneseniz ya da ondan önce plan yapın pazar günleri için , konuşarak halledilecek şeyler sonsuz :)

benim eşimde balık tutmayı sever vakit oldukca bende giderim yanında sizde sevmeyi deneyin bundan vazgecmek zor cünkü

Kışın balığa gitmiyor ki bıldırcın, tavşan, keklik avına gidiyor balığa beraber gidiyoruz ii oluyor ama silahlı avda ekibi var sorun sadece gitmek değil zaten bütün hafta tek sohbet konusu av sadece pazar değil her gün gidecek bıraksam

Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi

Kışın balığa gitmiyor ki bıldırcın, tavşan, keklik avına gidiyor balığa beraber gidiyoruz ii oluyor ama silahlı avda ekibi var sorun sadece gitmek değil zaten bütün hafta tek sohbet konusu av sadece pazar değil her gün gidecek bıraksam
Yazık hayvanlara :(

Bir kuzenimin eşi de böyle av meraklısı. Sezon açıldı mı hemen avda. Av uğruna arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmalar, haftasonlarını dışarda geçirmeler, eve geç gelmeler filan derken... Ne eviyle, ne eşiyle, ne çocuklarıyla ilgili. Ailesiyle haftasonu beraber zaman geçirmek filan hak getire. Sanırım sizin de derdiniz bunlardır, ilgisizlik, ev değil av merakı. Haklısınız, zor. İnsanin yapmaktan hoşlandığı şeyler olabilir, ama bu uğurda ev ihmal edildi mi nahoş bir durum ortaya çıkıyor. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Belki konuşup rahatsızlığınızı belirtebilirsiniz. Ya da ortak hobileri birlikte yapabilirsiniz. İşiniz zor.

Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi
ay koptum resmen.:KK70::KK70:
haklısınız sinir bozucu ama o da onun zevki.

Bir kuzenimin eşi de böyle av meraklısı. Sezon açıldı mı hemen avda. Av uğruna arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmalar, haftasonlarını dışarda geçirmeler, eve geç gelmeler filan derken... Ne eviyle, ne eşiyle, ne çocuklarıyla ilgili. Ailesiyle haftasonu beraber zaman geçirmek filan hak getire. Sanırım sizin de derdiniz bunlardır, ilgisizlik, ev değil av merakı. Haklısınız, zor. İnsanin yapmaktan hoşlandığı şeyler olabilir, ama bu uğurda ev ihmal edildi mi nahoş bir durum ortaya çıkıyor. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Belki konuşup rahatsızlığınızı belirtebilirsiniz. Ya da ortak hobileri birlikte yapabilirsiniz. İşiniz zor.
Aynen durum bu çok konuştum ama yok umrunda değil ben pazarları çalışıyorum da biraz rahatladım ama cumartesi akşam bi misafirliğe gidelim yok pazar akşam da qynı şekilde e hafta içi zaten çok geç çıkıyoruz

Benim esimin ekibi olsa hemen bende katilirdim merakliyim av islerine ama kocisimin pek ilgi alani degil ortak hibimiz tutkumuz olan motosikletlerle yatip kalkiyoruz annesi siz motorlarla kafayi usuttunuz diyor hep :D sanirim ben ilgili olmasam adamin hayatinin disinda kalirdim ama evlenmeden once birbirimizi ve neye ilgili oldugumuzu bildik uyumlu gorduk oyle evlendik sizler nasil fark etmiyorsunuz ve evlenince bu problem oluyor

Sizi çok iyi anlıyorum okurken gülümsedim çünkü babamı hatırladım. O da av tutkunu gerçi artık yaşı gereği fazla gidemiyor senede 3-4 kere anca. Küçüklüğümde aklımda kalan şeylerdendir av tüfeği av çantası av eti. Babam askerden geldiği ilk gece gitmiş ava annem hala anlatır. Hatta ava gidip dönerken kendine şoförlük etsin diye anneme ehliyet aldırttı o zamanlar :) bu bir tutku ve vazgeçmeleri zor mümkün olduğunca adapte olmaya çalışın en azından evliliği sarsacak bir şey yapmıyorlar diyelim.

Benim esimin ekibi olsa hemen bende katilirdim merakliyim av islerine ama kocisimin pek ilgi alani degil ortak hibimiz tutkumuz olan motosikletlerle yatip kalkiyoruz annesi siz motorlarla kafayi usuttunuz diyor hep :D sanirim ben ilgili olmasam adamin hayatinin disinda kalirdim ama evlenmeden once birbirimizi ve neye ilgili oldugumuzu bildik uyumlu gorduk oyle evlendik sizler nasil fark etmiyorsunuz ve evlenince bu problem oluyor
Daha önce hiç avcı görmediğim için evini çoluğunu çocuğunu umursamayıp ava gideceğini düşünemedim

Bayramın ilk günü eşin dostun kurbanını kesecekmiş 2. Gün öğlene kadar ava gidecekmiş 3. Ve 4. Günleri onu beklemeyecekmişim ava gidecekmiş her bayramımız böyle geçiyor 1. Gün bayram diğer günler av

Bayramın ilk günü eşin dostun kurbanını kesecekmiş 2. Gün öğlene kadar ava gidecekmiş 3. Ve 4. Günleri onu beklemeyecekmişim ava gidecekmiş her bayramımız böyle geçiyor 1. Gün bayram diğer günler av
Abartmış...

Yazık değil mi hayvanlara ya. Balık fslan neyse de sanki tavşan bilmem ne yiyo sürekli bu avlananlar.bazıları vuruyo bırakıyo.ya da birilerine veriyor.onlae atıyor. Hele o tavşanları nasıl avlıyorlar.tutuyorlar ışığı hayvanın üstüne öyle kalıyo hareket edemiyo. Tak vuruyorlar.sonra da kendileri bi halt yaptı sanıyolar.yemek için bi veya iki tane avlayana sözüm olamaz da bu iki üç gün gidenler gözümde cani.yüceltme savunma mekanizmasını kullanıyorlar heralde.

Daha önce hiç avcı görmediğim için evini çoluğunu çocuğunu umursamayıp ava gideceğini düşünemedim
Kuzum bazi isller tutku isidir bicok seyin onune gecer belki oyle birseyiniz olmadigindan anlayamiyorsunuzdur ama bekarken av muhabbeti illaki yapiyodur bu isin tutkunu oldugu bellidir ve tutkusundan birini ayirmak zordur ayirirsan o kafese sokulmus kus gibi olur mutsuz olur ben motosiklet sevdama bekarken ne iliskiler gommuştum sonradan boyle karsi cikanlar olunca cunku o olmassa ben mutsuz olurdum.. eksik kalir biyanim esini cok iyi anliyorum oyuzden suc bulamiyorum tek sey keske onceden farkedilmis olsaydi ..

Back
X