- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
-
Far avı resmi olarak yasak zaten eşim onu yapmıyor belgeli ve yasal avlanıyor yani en çok vurduğu gün 2 tane tavşan vurmuşturYazık değil mi hayvanlara ya. Balık fslan neyse de sanki tavşan bilmem ne yiyo sürekli bu avlananlar.bazıları vuruyo bırakıyo.ya da birilerine veriyor.onlae atıyor. Hele o tavşanları nasıl avlıyorlar.tutuyorlar ışığı hayvanın üstüne öyle kalıyo hareket edemiyo. Tak vuruyorlar.sonra da kendileri bi halt yaptı sanıyolar.yemek için bi veya iki tane avlayana sözüm olamaz da bu iki üç gün gidenler gözümde cani.yüceltme savunma mekanizmasını kullanıyorlar heralde.
bizimki de şimdiden planda , ablamlar geliyo bayrama biz nereyte gitsek diye düşünürken az önce bi arkadaşı aradı"bizimde kurbanda bacanak gelecek gideriz ya her hafta"Bayramın ilk günü eşin dostun kurbanını kesecekmiş 2. Gün öğlene kadar ava gidecekmiş 3. Ve 4. Günleri onu beklemeyecekmişim ava gidecekmiş her bayramımız böyle geçiyor 1. Gün bayram diğer günler av
canım zaten farla av yasak ve kişi başına limitleri var cezaları çok ağır bu nedenle herşey kontrol altında zaten milli parklar süğrekli denetlemede.....Yazık değil mi hayvanlara ya. Balık fslan neyse de sanki tavşan bilmem ne yiyo sürekli bu avlananlar.bazıları vuruyo bırakıyo.ya da birilerine veriyor.onlae atıyor. Hele o tavşanları nasıl avlıyorlar.tutuyorlar ışığı hayvanın üstüne öyle kalıyo hareket edemiyo. Tak vuruyorlar.sonra da kendileri bi halt yaptı sanıyolar.yemek için bi veya iki tane avlayana sözüm olamaz da bu iki üç gün gidenler gözümde cani.yüceltme savunma mekanizmasını kullanıyorlar heralde.
tavukla danayı canlı yiyorsunuz sanırım...zevk için hayvanıda insan gibi merhametsiz bir canlı öldürür zaten!!!
Bende okurken aklimdan gecirdim nasil olduruyor yaaa.Yazık hayvanlara
yiyoruz canım ....Bende okurken aklimdan gecirdim nasil olduruyor yaaa.
ben balik bile tutamam.
o tutugu hayvanlari yiyorlar mi, satiyorlar mi bak merak ettim simdi.
Afiyet olsun.hurrem sultan.yiyoruz canım ....
onu yediğimizde daha önce yediklerimiz neydi hissi veriyor....
daha dün yaptı eşim bıldırcın güveç...kendimi yerken hürrem gibi hissettim
tsk ederimAfiyet olsun.hurrem sultan.
ben dahil olmaya dünden razıyım da neymişSiz de yavaş yavaş dahil olabilirsiniz belki..
Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi
tavukla danayı canlı yiyorsunuz sanırım...
Abooo.Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?