• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avcı hanımları avdan muzdarip bayanlar kulübü

Yazık değil mi hayvanlara ya. Balık fslan neyse de sanki tavşan bilmem ne yiyo sürekli bu avlananlar.bazıları vuruyo bırakıyo.ya da birilerine veriyor.onlae atıyor. Hele o tavşanları nasıl avlıyorlar.tutuyorlar ışığı hayvanın üstüne öyle kalıyo hareket edemiyo. Tak vuruyorlar.sonra da kendileri bi halt yaptı sanıyolar.yemek için bi veya iki tane avlayana sözüm olamaz da bu iki üç gün gidenler gözümde cani.yüceltme savunma mekanizmasını kullanıyorlar heralde.
Far avı resmi olarak yasak zaten eşim onu yapmıyor belgeli ve yasal avlanıyor yani en çok vurduğu gün 2 tane tavşan vurmuştur
Evet bekarken de av merakı belliydi ama bnm tepkim de belliydi 2 haftada bir gitmesi konusunda anlaşmıştık. O kendi istediği gibi yaşayacak diye ben evli bekar olmak zorunda drğilim ki yapayalnız hissediyorum kendimi

benim eşimde gider hemde fanatik her hafta sonu çarşamba iş çıkışı...ama şikayetçi değilim kahvede aylak aylak oturmaktan iyidir...keske beni de götürse....
atıcılık bende yapıyorum hevesim var .....
köpeklerimiz var çok seviyorum onları......
av alışverişini falan beraber yaparız....
şimdi de av arabası arıyoruz.....
bizde bi sıkıntı yok....

Bayramın ilk günü eşin dostun kurbanını kesecekmiş 2. Gün öğlene kadar ava gidecekmiş 3. Ve 4. Günleri onu beklemeyecekmişim ava gidecekmiş her bayramımız böyle geçiyor 1. Gün bayram diğer günler av
bizimki de şimdiden planda , ablamlar geliyo bayrama biz nereyte gitsek diye düşünürken az önce bi arkadaşı aradı"bizimde kurbanda bacanak gelecek gideriz ya her hafta":KK57:

Her türlü hobiyi desteklerim de şu av işini destekleyesim gelmiyor. Yazık hayvancıklara, bir de oturup yiyorlar onları. Balık neyse de tavşan, ördek falan çok üzüyor beni.

O av tüfeğiyle bir kez ateş ettim on metre geriye uçtum resmen. Haftalarca kaburgalarım, omuzum ağrıdı. Nasıl başarıyorlar onlarla ateş etmeyi anlamıyorum.

Abim de av delisidir. Bazen yengem de gidiyor onunla. Çadır falan kurup kamp yapıyorlar. Bana çok ters. Siz hoşlanıyorsanız kaynayın aralarına.

Zaten pazar gün gitmesine alıştım sonuçta ben de çalışıyorum pazarları ama bayramda seyranda gitti mi sinirim bozuluyor binde bi gitme diyorum tamam kalayım demiyor zaten ben tamamen bıraksın demiyorum ama mantıklı bi boyuta indirgeyebilir mesela sadece pazar günüyle yetinebilir bazen çarşamba ve cumartesi sabahları da gidiyor zsten ama bayram seyran da ne oluyor ya

Yazık değil mi hayvanlara ya. Balık fslan neyse de sanki tavşan bilmem ne yiyo sürekli bu avlananlar.bazıları vuruyo bırakıyo.ya da birilerine veriyor.onlae atıyor. Hele o tavşanları nasıl avlıyorlar.tutuyorlar ışığı hayvanın üstüne öyle kalıyo hareket edemiyo. Tak vuruyorlar.sonra da kendileri bi halt yaptı sanıyolar.yemek için bi veya iki tane avlayana sözüm olamaz da bu iki üç gün gidenler gözümde cani.yüceltme savunma mekanizmasını kullanıyorlar heralde.
canım zaten farla av yasak ve kişi başına limitleri var cezaları çok ağır bu nedenle herşey kontrol altında zaten milli parklar süğrekli denetlemede.....

Bende okurken aklimdan gecirdim nasil olduruyor yaaa.
ben balik bile tutamam.
o tutugu hayvanlari yiyorlar mi, satiyorlar mi bak merak ettim simdi.
yiyoruz canım ....
onu yediğimizde daha önce yediklerimiz neydi hissi veriyor....:D
daha dün yaptı eşim bıldırcın güveç...kendimi yerken hürrem gibi hissettim:KK53:

Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi

Ayyy inanmıyorum! :KK70::KK70::KK70::KK70:
Katıldım yeminle. Kocama bile okudum bunu. Resmen çam devirmiş adam ya.
:KK70::KK70::KK70:

Şöyle anlatayım ben 8 aylık hamileyken askere gitti ve o gittiği gün çok kar yağdı telefonla konuşuyoruz keşke erteleseydim askerliği dedi üzülme hayatım gelince görürsün çocuğumuzu filan dedim yok ya tam sezonun ortasında gidiyorum kar da yağdı ne tavşan avı olurdu şimdi dedi
Abooo.
Kamuflaj kıyafetleriyle, yuzunuzde boyalarla, elinizde ördek düdükleriyle gezin evde. Tavşan, geyik, keklik kostümü de iş görür. Sizin adam ancak böyle oturur evde bence.

avcılık bir tutku kimileri için...dedem 70 yaşındaydı bıraktıgında....av muhabbetleri halen hiç bitmez...şimdilerde kendini mantara vurdu...80 yaşında ormana yaban hayvanlarına bisikletiyle halen yemek götürür...

Back
X