• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avcılar hakkında bilgi

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
hiç bilmediğim bir yer. sadece istanbul'un merkezî sayılabilecek yerlere oldukça uzak olduğunu biliyorum. şimdi avcılar'da yaşamak ve çalışmak durumundayım. nasıl bir yerdir? bilenlerden bilgi alabilir miyim? zor durumdayım da. kiralar konusunda umutluydum ama metrobüs sebebiyle sanırım resmen uçuyor kiralar da. her türlü bilgiye açığım çünkü hiçbir bilgim yok. :26:

valla fiyat aralığının yüksek olduğunu biliyorum ama parseller kesimi daha uygun olabilir size. Metrobüse yakın olduğu için hatta ilk durağı olduğu için ( beylikdüzü gelene kadar asıl ilk durağı ) fiyat olarak uçabilirler ama tabi araştırmak lazım. İnsan olarak iyiler desem o da kişisine göre değişiyor ben zamanında parsellerde oturuyordum gayet iyi insanlardı.

valla fiyat aralığının yüksek olduğunu biliyorum ama parseller kesimi daha uygun olabilir size. Metrobüse yakın olduğu için hatta ilk durağı olduğu için ( beylikdüzü gelene kadar asıl ilk durağı ) fiyat olarak uçabilirler ama tabi araştırmak lazım. İnsan olarak iyiler desem o da kişisine göre değişiyor ben zamanında parsellerde oturuyordum gayet iyi insanlardı.

teşekkür ederim.

Sahil kısmımin ağaç alti sevisgenleri, çimen üstü çekirdekcileri, fal bakan teyzeleri ve modifiye Şahin içinde "pardon bagyan" diyen dosu killi abileri meshurdur. Az yukari cikarsak heykelin onunde saate bakarak dakikada bir kez poflayip sevgilisini bekleyen insanlarin alani orasi. Heykelin az aşağısında alisveris mekanlari bulunur lakin ortadaki büyük havuzun kenarina tunemis emekliler de oranin sabit elemanlaridir. Bol miktarda cakma solcu hic durmadan brosur dagitir. Broşür dagitan zatlar zaten meydanın degismeyen atraksiyonlarindan biridir.

Belli araliklarla meydan siyasi amaclara hizmet eder. Protesto mu dersin partiye uye etme gayreti mi dersin ne ararsan var. Her daim kalabaliktir. Hatta o kadar kalabaliktir ki bu insanlar ne ara para kazaniyor da gelip burada dolaniyorlar diye düşünürsün.

Bunun disinda zerre kadar haz etmedigim bir ilcedir. Eyyorlamam bu kadar.

Sahil kısmımin ağaç alti sevisgenleri, çimen üstü çekirdekcileri, fal bakan teyzeleri ve modifiye Şahin içinde "pardon bagyan" diyen dosu killi abileri meshurdur. Az yukari cikarsak heykelin onunde saate bakarak dakikada bir kez poflayip sevgilisini bekleyen insanlarin alani orasi. Heykelin az aşağısında alisveris mekanlari bulunur lakin ortadaki büyük havuzun kenarina tunemis emekliler de oranin sabit elemanlaridir. Bol miktarda cakma solcu hic durmadan brosur dagitir. Broşür dagitan zatlar zaten meydanın degismeyen atraksiyonlarindan biridir.

Belli araliklarla meydan siyasi amaclara hizmet eder. Protesto mu dersin partiye uye etme gayreti mi dersin ne ararsan var. Her daim kalabaliktir. Hatta o kadar kalabaliktir ki bu insanlar ne ara para kazaniyor da gelip burada dolaniyorlar diye düşünürsün.

Bunun disinda zerre kadar haz etmedigim bir ilcedir. Eyyorlamam bu kadar.

teşekkür ederim. ben hep anadolu yakasında yaşadım. hiçbir fikrim yok. ama gözümde canlandı bi şeyler.

benim görümce sahil tarafında ambarlı'da oturuyor kiralar 500 civarı orda. minübüsle avcılar merkeze 10 dakika sürüyor. fatih'te yaşayan biri olarak ben beğeniyorum açıkçası sessiz sakin yazlık kasaba gibi. karşı tarafta nerdesiniz tabii bilemiyorum avcılar aman aman elit bi yer değil zira sahilde gazinoları falan var öyle hesap edin ama bu tarafa göre güzel bence.

Back
X