avcılar hospital

duru1002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1
0
86
İstanbul
arkadaşlar uzun zamandır kadınlar klübünü takip ediyorum,ve sizden yardım bekliyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın...28 haftalık hamileyim doktorum avcılar hospitaldan tülay egeli kendisinden memnunum,fakat avcılar hospitalda mı yapmalıyım doğumu bilemiyorum çok fazla kötü eleştiri var gözüm korktu ne diyorsunuz hiçmi iyi bişey yok bu hastaneyle ilgili şimdiye kadar kafam rahattı ama olumsuz bişeyle karşılaşmak istemiyorum

canım ben orada yaptım doğumumu.dr onur başeğmez di.
ben hastaneden çok memnun kaldım.odam tertemizdi,doktorum ve hemşireler çok ilgiliydi.
norkozdan sırtım tutulmuştu ve hemşire bana masaj yaptı.
ikinci bebeğime hamileyim büyük ihtimal bunuda avcılar hospitalde doğuracam.
annem var istanbulda benim.
sezeryan yaptım ben ,normal olmadı doğumum.
ama ciddi çok memnun kaldım.
çok ilgili bi hastanede neden olumsuz yorumluyorlar bu hastaneyi anlamış değilim.
miiss gibi hastane işte.ayrıca da ben çok seçiciyim dir.öyle her dr gitmem,her hastaneyi sevmem böyle.kesinlikle tavsiye ederim.birde orada fuat bey var oda çok iyi bi dr.

merhaba arkadaslar .
bende 7 aylık hamileyim..avcılar hospitalde dogumyapmayı planlıyorum.nil hanıma gitmek istiyorum.iyi kotu yorumu olan ,orada dogumyapmı syada yakınları dogum yapmıs olan arkadaslar dan bilgi bekliyorum .tesekkurler.

merhaba, bende 33 haftalık hamileyim ve avcılarda doğum yapmayı planlıyorum.kendi doktorum incirli ethica hastanesini öneriyor ama oranın ücretini karsılıyamam , bende avcıları düsünüyordum.ne tür kötü eleştiriler duydunuz hasteneyle ilgili ? benim icin cok önemli cünki erken doğurma riskim cok yüksek tansiyon problemim var, tsk

merhaba bayanlar, ben 2 hafta önce avcılar hospitalda doğum yaptım ve hiç memnun kalmadım, normal doğumu düşünemem rağmen, apar topar gecenin 11inde sezeryana alındım, doktorumda faruk çekmeceliydi ki doğumdan sonraki ilgisizliği yüzünden ondan da memnun kalmadım, normal doğuma teşvik ettiği için tercih etmeme rağmen apar topar sezeryan yaptırdı, suni sancı gibi diğer seçenekleri bile değerlendirmedi, ayrıca hastaneden taburcu olduktan sonra ilaçlarımı alırken eşime hala hastanede yatışta gösterildiğimi söylemişler, buda hastanelerin sezeryanile devletten para aldıkları yüzündenmiş,

kısacası size şunu söyleyebilirim, avcılar hospital doktoru hemşiresi olsun beş para etmez, yeni mahalle kadın doğum avcılar hospitalın yanında amerikan hastanesi gibi kalıyor, bunu iyice düşünün....

tamda yarama tuz bastınız arkadaşlarr yaaa..bende nil hanımın hastasıyım ve çok tereddütlerim oluştu bu ara..sezaryan bı aksılık çıkmazsa kesınlıkle ıstemıyorum ama herkez o hastanenın çok sezeryancı oldugu kanısında:((
hakkımızdan hayırlısı bakalım daha iyi bi yer bulabılecekmıyız....
yanlız üstdeki arkadaşın dedigine katılmıyorum ne kadar kötu olursa olsun yenı mahhelle kadar kötu olması mumkunn degıllll!
kürtajımı orda yaptırmayı bıle kalıramayıp kaçmıştım ben..kurbanlık koyun gibi hissettiriyorlar orda insana kendını allah mecbur bırakmasın inşallahhh

Avcılar hospital ve Tülay Egeli için şu haberi mutlaka okumalı ve tekrar düşünmelisiniz.

AKŞAM | GUNCEL | 07 EYLÜL 2009, PAZARTESİ

Doğuma gitti ölümden döndü

Avcılar Hospital'da doğum yapan Cansel Sığırcı'nın kalın bağırsağı delindi. Durumu fark edemeyen doktorlar, 'Biraz nazlısın' diye geçiştirdi. Talihsiz anneyi son anda Cerrahpaşa'daki doktorlar kurtardı

İstanbul'daki 'Özel Avcılar Hospital'da yaşanan sağlık skandalı 30 yaşındaki bir annenin hayatına mal oluyordu. Doğum yapmak için 14 Şubat'ta hastaneye giden Cansel Bedia Sığırcı, sezaryen ameliyatına alındı. Dr. Tülay Egeli'nin yaptığı operasyonun ardından karnındaki şişlik nedeniyle gözetim altında tutulmasına karar verildi. Doğumdan sonra 6 gün boyunca hastanede tutulan Sığırcı, durumu ağırlaşınca 20 Şubat'ta apar topar İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. Burada yapılan testlerde, kalın bağırsağının delindiği ortaya çıktı.

4 AY BAĞIRSAĞI DIŞARIDA YAŞADI

Aynı gün ameliyat edilen ve bağırsağının bir kısmı alınan Sığırcı, tam 4 ay bağırsağı dışarıda yaşadı. İhtiyaçlarını da vücuduna takılan bir torba yardımıyla gidermek zorunda kaldı.
2 Haziran'da yarasının kapatılması için ikinci kez ameliyat masasına yatan özel hastane mağduru anne, 'Avcılar Hospital'daki sezaryenden sonra bağırsağım delinmiş. Ancak bu durumu fark edemedikleri için düzeltici tedavi yapılamadı. Kontrole gelen cerrahlar 'Acı eşiğin düşük, biraz nazlısın' diyerek yalnızca gaz söktürücü ilaçlar verdiler. Cerrahpaşa'daki doktorlar ise, biraz daha gecikilse ya da bu kadar genç olmasam ölebileceğimi söyledi' dedi.

Dava açmayın masrafınızı karşılayalım

AVCILAR Hospital'ın 'Aleyhimize dava açmayacağınıza dair bir feragatname imzalarsanız, Cerrahpaşa'daki masrafları karşılarız' teklifini reddeden Sığırcı, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Skandalın yoğunluktan meydana geldiğini iddia eden Sığırcı, 'Fiyatlar düşük. Kapasitenin çok üzerinde bir yoğunluk söz konusu. Doktorum da beni iki operasyon arasına aldı.

Bağırsağı delinen bir başka hasta ölmüştü

AVCILAR Hospital'da bu yıl benzer bir durum daha yaşandı. Annesi Ayşe Çelik'in rahim ameliyatından sonra hayatını kaybettiğini söyleyen Ercan Çelik, şunları anlattı:
Operasyondan sonra annemin kalın bağırsağı zedelenince 5 cm'lik bölümü alındı. Yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşama şansının yüzde 10 olduğu söylendi. Ardından karnında kangren oluştu, ince bağırsağı dışarı alındı ve böbreklerin kaybedilebileceği söylenerek diyaliz makinesine bağlandı. Doktorlardan beyin tomografisi çekilmesini istememize rağmen bu talebimizi 'gereksiz' diyerek reddettiler. 3-4 gün sonra beyin kanaması geçirdi ve felç oldu, yoğun bakımda kaldı. Ne yazık ki kaybettik.

Olay, 'doktor hatası'nın ötesinde

KÜÇÜKÇEKMECE Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Avukat Cem Alptekin, ise konuyla ilgili şunları söyledi:
Devletin denetim zaafiyeti, ticarethane gibi çalışan bazı özel hastanelerin kar hırsıyla birleşince ortaya 'doktor hatası' adı altında insan hayatının hiçe sayıldığı dramatik bir tablo çıktı. Sistem de, hukuksal boşluklardan faydalanarak bu süreci 'taksirli suç' sayarak geçiştiriyor.
Oysa ortada bilinçli ve örgütlü bir suç var. Bunun sonucu olarak insanlar bazı özel hastanelerde 'basiretsiz tacirler'in yönetiminde, Hipokrat yeminini unutmuş bazı doktorların insafına terk ediliyor. Cansel Hanım'ın yaşadıkları da bu sürecin tipik bir örneği. Verdiğimiz hukuksal mücadele aynı zamanda bu toplumsal yaranın giderilmesine yönelik olacak.

gözüm dahaa çok korktu...çünkü gerçekten çok yogun bı hastanee.. dr amelıyat hane ve muayne odası arasında mekık dokuyor.....pöfffff:uhm:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben başka forum sitelerine de üyeyim, ve Avcılar da doğum yapan hastalarla da görüşüyorum, ve bilemiyorum yani benim de kafam karıştı ancak genel anlamda gidenler memnun. Ben Faruk Çekmeceli ye gidiyorum ve çok fazla hastası var, bazen hastaları ile konuşuyorum ve genlede hepsinin yakınları tanıdıkları onda doğum yapmış ve memnun kalmışlar, geneli de normal doğum. Şu anda 20. haftamdayım ve başından beri bu doktora gidiyorum, ve herhangi büyük bir komplikasyon yaşanmazsa normal doğum istiyorum. Bilemiyorum, Avcılar da doğum yapan arkadaşlar lütfen bizimle de paylaşsınlar

Merhabalar herkese bende Nil hanımın hastasıydım sürekli hiç aksakmadan randevularına gittim 36 haftalıkken normal doğum yaptım .akşam saat 20.30 gibi hastaneye yattım 2.30 gibi kanamam geldi ama doğuma almadılar beni olabilir öyle şeyler dendi sabah dr geldikten sonra 10 gibi doğuma alındım. Bebek doğduğunda mosmordu kalp atışı yoktu acil müdale edildi kuveze alındı 4 gün boyunca kuvezded kaldı problemlı olma ihtimalı var dendi yaşadığım travmayı anlatamam gözümün önünde oldu hersey .Aslında ebe ve hemşiler doğumda gayet ilgiliydiler .Bide hastanenin yoğunluğundan dolayı şöyle bir problem oldu bebek kuvezde olduğu için çocuk dr sizde hastanede yatın dedi emzirirsiniz tabi yetkililer çıkış yapıcaz yeni hastalara oda kalmadı diye çıkışımı vermek istediler sonuçta günlük olarakta parasını bizden de alıyorlardı .İkinci doğumum için orayı düşünmem
Tesellim bebeğim büyüdü 5.5 yaşında oldu ve beyninde hiçbir hasar kalmadı.

Medicana Beylikdüzün'de Mehtap Derelioğlu'na gidiyordum ancak maalesef medicana beylikdüzü inanılmaz pahalı bu yüzden herkesin memnun kaldığını belirttiği Türkan Mutafoğlu'na gideceğim ancak anlaşmalı olduğu hastaneler Avcılar Medicana ve Avcılar Hospital bu iki hastane içinde çok olumsuz şeyler duydum inanılmaz moralim bozuldu bu konuda bana öneri ve bilgi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum

Medicana Beylikdüzün'de Mehtap Derelioğlu'na gidiyordum ancak maalesef medicana beylikdüzü inanılmaz pahalı bu yüzden herkesin memnun kaldığını belirttiği Türkan Mutafoğlu'na gideceğim ancak anlaşmalı olduğu hastaneler Avcılar Medicana ve Avcılar Hospital bu iki hastane içinde çok olumsuz şeyler duydum inanılmaz moralim bozuldu bu konuda bana öneri ve bilgi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum

ben geçtiğimiz Ağustos ayında Avcılar hospıtalda doğum yaptım. Doktorum Türkan Mutafoğlu'ydu. hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de Avcilar hospital da sadullah yesevi ye gidiyorum. Ancak hastane cok pahal. Doktor kendi odasindaki ultrasonda 1dk inceleme yapip radyolojide baska ultrasona gonderdi. Alt tarafi kalp atisi tespit edildi, kendi neden bakmadi anlamadim. Bir gunde 110tl ultrasona odedik. Ustelik doktor benim anlattiklarimi dinlemiyor, sorgulamiyor. Pek memnun kalmadim. Devam etmeyi dusunmuyorum ama nereye gidecegimi de bilmiyorum. Beylikduzu medilife var kafamda ama suan hersey belirsiz.

Avcılar Hospital'de Epidural anesteziyle doğum yaptım ve çok memnun oldum.Bütün hastane personeli çok ilgili çok teşekkür ederiz...

Slm arkadaslar uzun suredir yazan olmamis,ben suan 21 haftalik hamileyim,beylikduzunde yasiyorum,uzaklara gitmiyeyim diye ayrica 9 ay kdr cocuk sahibi olamayinca yumurtlama takibi derken medilife burcu betul kazdal a gidince,devaminda hsmile kalinca birdaha kopamadim oradan,hastane belki cok buyuk degil,dogumhanesi nasil,dogumdan sonra cikilan odalar ne buyuklukte,guzelmi temizmi hicbir fikrim yok,suan sadece dr umdan memnunum,sira bekleme gibi bi durum asla yasamiyorum,testlerdi ilaclardi herseyi guzelce anlatiyor suan dogumu nasil dusunuyorsun diye gorusmedik ama normal dogum yapmak istiyorum,bu hastanede aranizda dogum yapip,odalari olsun,dogum ani olsun, fikir verebilecek biri varsa cok sevinirim

Merhaba arkadaslar dun yasadigim aci tecrube ve travmadan dolayi nu hastanenin yanindan bile gecmem parayi alip resmen bastan saviyorlar ben sadece tulay doktorun metni icin gittim gebeligim daha cok yeniydi dun kanamam oldu acilen gittim acilse olda randevusuz hasta kabul edilmiyormus ben agridan ölüyorum orada neyse dr geldi resmen ben yonlendiriyorum hicbiseye baktigi yok varsayimla su olabilir bu olabilir dedi bana git eve dinlen dort gun sonra geldi o an dusuk oluyomus kanamam artti kanama oldugumu söyledigim halde mudahale etmedi onu dinleyip eve gelseydim bu sabaha cikamicaktim hemen kanuniye gittim iki kere alttan muayene edildim asiri kanama vardi seni bu halde nasil gönderir dediler icerde parca kaldigindan vucut atamadigindan acil operasyonla alindi kan kaybindan oluyodum aldıkları paranim bes kurusunu haketmiyolar yaziklar olsun devlet hastanesi dedigin basindan atmayip saatlerce basimda beklediler herseye bakildi ve cok ilgilendiler bi sonraki gebeligim icin kesinlikle kanuniye gidicem ne yapilmasi gerekirse onu yapiyorlar ve butun hastanelerden donanimli bi yer aklinizda bulunsun paramla ozel hastanede rezil oldum daha iyi ilgilenirler rahat geciririm diye dusundum ama yaziklar olsun yasadigim acinin sancinin hesabini veremezler

Merhaba arkadaslar dun yasadigim aci tecrube ve travmadan dolayi nu hastanenin yanindan bile gecmem parayi alip resmen bastan saviyorlar ben sadece tulay doktorun metni icin gittim gebeligim daha cok yeniydi dun kanamam oldu acilen gittim acilse olda randevusuz hasta kabul edilmiyormus ben agridan ölüyorum orada neyse dr geldi resmen ben yonlendiriyorum hicbiseye baktigi yok varsayimla su olabilir bu olabilir dedi bana git eve dinlen dort gun sonra geldi o an dusuk oluyomus kanamam artti kanama oldugumu söyledigim halde mudahale etmedi onu dinleyip eve gelseydim bu sabaha cikamicaktim hemen kanuniye gittim iki kere alttan muayene edildim asiri kanama vardi seni bu halde nasil gönderir dediler icerde parca kaldigindan vucut atamadigindan acil operasyonla alindi kan kaybindan oluyodum aldıkları paranim bes kurusunu haketmiyolar yaziklar olsun devlet hastanesi dedigin basindan atmayip saatlerce basimda beklediler herseye bakildi ve cok ilgilendiler bi sonraki gebeligim icin kesinlikle kanuniye gidicem ne yapilmasi gerekirse onu yapiyorlar ve butun hastanelerden donanimli bi yer aklinizda bulunsun paramla ozel hastanede rezil oldum daha iyi ilgilenirler rahat geciririm diye dusundum ama yaziklar olsun yasadigim acinin sancinin hesabini veremezler
Merhaba eski bir konu ama bende yasadigimı anlatmak istiyorum ben 5 hafta 5 günlük hamileyken metrobuse binecegim sırada kadinın biri beni öyle bir itti ki hemen kanama başladı çok yoğun olarak en yakın hastane ok meydanı SSK hastanesinde hemen gittim ağlayarak asistan Dr kontrol etti kalp atışları var ama kesenin arkasında yoğun kanama var bu keseyi götürür ama uzmana bir soralım dedi uzman geldi baktı kalp atışı var ama bu kanama keseyi götürür benim için senin hayatın önemli bebeği unut dedi yatış verdi 5 gün yatıs verdi progesteron iğne yaptılar sonra ablam geldi yanıma seni burda bırakamam çok pis çocuğun yasayacağı varsa bile alttan muayene ede ede düşer dedi hastaneden çıkmak istedim Dr izin vermedi senin hayatın tehlikede bebeği unut dedi tekrar ben ağlıyorum ablam seni burda bırakmam dedi ve drla kavga edip beni çıkardı avcılar hospitale gittik gönül kazezoglu nöbetçi bana karnımdan baktı üzülme kese duruyor kanama var ama bebek iyi dedi progesteron iğnesi oldun mu dedi evet dedim tamam seni yatırcam bu gece yarın bakarız ona göre hareket ederiz dedi serum verdiler psikolojik olarak cok rahatattı sağolsun Dr hanım o gece yattım ertesi gün kontrol etti büyük ultrasona yolladı ama arti ücret alınmadı Dr benden ve eşimden izin isteyerek alttan muayene etti kanama çok azalmış artık üzülme bebeğinde sende iyisin dedi 5 gün progesteron iğnesi oldum kanama tamamen durdu 30 gün raporla evde yattım Hamd olsun RABBİM'e kızım iyi devlet hastanesi dru ile mahkemelik olduk mahkememiz doğumdan 1.5 ay sonra oldu bebeğim kucağımda gittim Dr kucağımda bebeği görünce yüz ifadesi değişti sonra da şikayetini geri aldı

Doguma kadar ilgi hastanesine kontrole gittim ama doğuma 1 ay kala taşındık 36+3 günlük hamileyken evde yüzüstü düştüm o gün bebeğim3 saat hareket etmedi korktum hemen kanuniye gittim kadın doğum acile asistan Dr kontrol etti bebek iyi ama 3 cm açılman var normalde seni yatırmam lazım ama alttan muayeneye dayanamıyorsun en iyisi sen eve git sancini evde çek artınca gel dedi muhtemelen bu gece 2 gibi dogurursun dedi eşime ablama haber verdim ablam enişten seni alsın bana gel yalnız kalma dedi ablama gittim o gün ağrım artmadı geçti ertesi gün avcılar hospitale gönül hanıma gittim kontrol etti o da 3 cm acilman var doğum başlamış yatircam seni dedi gönül hanım ısrarla normal doğum yap bebek büyük değil kolay dogurursun dedi ama ben o kadar korkmuştum ki milletin hamileligim boyunca doğum hikayelerini dinlemekten normal yapamam gibi geldi resmen panik atak gecirdim Dr sezaryene mecbur kaldı ve sezaryen dogum yaptım o akşam 20:15 te sıkıntı yaşamadım ALLAH hepsinden razı olsun çok iyi davrandilar ha şunu da soyliyim normal doğumda doğumdan önce ağrı çekiyorsun sezaryende doğumdan sonra ağrı çekiyorsun bide narkoz sarhoşluğu var tabi çok pişmanım dru dinlemediğim için sütüm de 3 gün sonra geldi kesinlikle bir sorun yoksa normal dogurun derim

Back
X