Medicana Beylikdüzün'de Mehtap Derelioğlu'na gidiyordum ancak maalesef medicana beylikdüzü inanılmaz pahalı bu yüzden herkesin memnun kaldığını belirttiği Türkan Mutafoğlu'na gideceğim ancak anlaşmalı olduğu hastaneler Avcılar Medicana ve Avcılar Hospital bu iki hastane içinde çok olumsuz şeyler duydum inanılmaz moralim bozuldu bu konuda bana öneri ve bilgi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum
Merhaba eski bir konu ama bende yasadigimı anlatmak istiyorum ben 5 hafta 5 günlük hamileyken metrobuse binecegim sırada kadinın biri beni öyle bir itti ki hemen kanama başladı çok yoğun olarak en yakın hastane ok meydanı SSK hastanesinde hemen gittim ağlayarak asistan Dr kontrol etti kalp atışları var ama kesenin arkasında yoğun kanama var bu keseyi götürür ama uzmana bir soralım dedi uzman geldi baktı kalp atışı var ama bu kanama keseyi götürür benim için senin hayatın önemli bebeği unut dedi yatış verdi 5 gün yatıs verdi progesteron iğne yaptılar sonra ablam geldi yanıma seni burda bırakamam çok pis çocuğun yasayacağı varsa bile alttan muayene ede ede düşer dedi hastaneden çıkmak istedim Dr izin vermedi senin hayatın tehlikede bebeği unut dedi tekrar ben ağlıyorum ablam seni burda bırakmam dedi ve drla kavga edip beni çıkardı avcılar hospitale gittik gönül kazezoglu nöbetçi bana karnımdan baktı üzülme kese duruyor kanama var ama bebek iyi dedi progesteron iğnesi oldun mu dedi evet dedim tamam seni yatırcam bu gece yarın bakarız ona göre hareket ederiz dedi serum verdiler psikolojik olarak cok rahatattı sağolsun Dr hanım o gece yattım ertesi gün kontrol etti büyük ultrasona yolladı ama arti ücret alınmadı Dr benden ve eşimden izin isteyerek alttan muayene etti kanama çok azalmış artık üzülme bebeğinde sende iyisin dedi 5 gün progesteron iğnesi oldum kanama tamamen durdu 30 gün raporla evde yattım Hamd olsun RABBİM'e kızım iyi devlet hastanesi dru ile mahkemelik olduk mahkememiz doğumdan 1.5 ay sonra oldu bebeğim kucağımda gittim Dr kucağımda bebeği görünce yüz ifadesi değişti sonra da şikayetini geri aldıMerhaba arkadaslar dun yasadigim aci tecrube ve travmadan dolayi nu hastanenin yanindan bile gecmem parayi alip resmen bastan saviyorlar ben sadece tulay doktorun metni icin gittim gebeligim daha cok yeniydi dun kanamam oldu acilen gittim acilse olda randevusuz hasta kabul edilmiyormus ben agridan ölüyorum orada neyse dr geldi resmen ben yonlendiriyorum hicbiseye baktigi yok varsayimla su olabilir bu olabilir dedi bana git eve dinlen dort gun sonra geldi o an dusuk oluyomus kanamam artti kanama oldugumu söyledigim halde mudahale etmedi onu dinleyip eve gelseydim bu sabaha cikamicaktim hemen kanuniye gittim iki kere alttan muayene edildim asiri kanama vardi seni bu halde nasil gönderir dediler icerde parca kaldigindan vucut atamadigindan acil operasyonla alindi kan kaybindan oluyodum aldıkları paranim bes kurusunu haketmiyolar yaziklar olsun devlet hastanesi dedigin basindan atmayip saatlerce basimda beklediler herseye bakildi ve cok ilgilendiler bi sonraki gebeligim icin kesinlikle kanuniye gidicem ne yapilmasi gerekirse onu yapiyorlar ve butun hastanelerden donanimli bi yer aklinizda bulunsun paramla ozel hastanede rezil oldum daha iyi ilgilenirler rahat geciririm diye dusundum ama yaziklar olsun yasadigim acinin sancinin hesabini veremezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?