Avclar Hospital, Nil Bilgen hakknda

_sinemis_

KaNaTSıZ MeLeĞiM :)
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
4.247
135
363
merhaba arkadaşlar nil hanımda doğum yapan yada doktoru nil hanım olan arkadaşlar varmı ? doktorumu yeni değiştrdim nil hanıma devam edeceğim ama yorumlarınız çok önemli yardımcı olursanız sevinirim

benım 2 arkadasım nıl hanımda dogum yaptı.
ben cok yogun bı dr oldugunu duydum...
avc. hospıtalde calısıyor kendısı
avc. hospıtal ın en ıyı kadın dogum uzmanları arasında
faruk bey ve nıl hanım yer alıyor canım

teşekkürler canım sağol bilgilendirdiğin için birde bişey sorabilirmiym normal mi yaptılar sezeryanmı? evet bende ilk kontrolümde yaklaşık 3 saat bekledim çok çok memnun kalamadım bebişimi bile doğru düzgün göremedim kendi ölçümlerini yaptı boyunu kilosunu söyledi felan bilmyorum iyi mi değilmi diğer kontrolümde anlarım artık.

teşekkürler canım sağol bilgilendirdiğin için birde bişey sorabilirmiym normal mi yaptılar sezeryanmı? evet bende ilk kontrolümde yaklaşık 3 saat bekledim çok çok memnun kalamadım bebişimi bile doğru düzgün göremedim kendi ölçümlerini yaptı boyunu kilosunu söyledi felan bilmyorum iyi mi değilmi diğer kontrolümde anlarım artık.

her ıkısıde sezaryendı canımmm.duyumlarıma gore son dakıkaya kadar normal deyıp
son dakıkada sezaryen yapıyorlarmısss

her ıkısıde sezaryendı canımmm.duyumlarıma gore son dakıkaya kadar normal deyıp
son dakıkada sezaryen yapıyorlarmısss

banada sordu zaten nasıl doğum düşünyorsun diye çok kararsızım bilmyorum diğer kontrolümdede çok memnun kalmazsam başka doktora gitcem

feyzaecim merhaba,
çok fazla giremiyoruz nete malesef,
ben doğumumu orda yaptım biliyosun, nil hn için duyduklarım gerçekten iyi bir dr olduğu ama kendisi çok yoğunmuş, çok fazla beklemen gerekiyormuş, ve kendisi sezaryene yönlendirdiğini de duydum ama kendim gitmediğim için kesin bişi dyemicem,
hastaneye gelince, gayet iyiydi ben memnun kaldım, güzel ilgilendiler bizimle. gerçi benim drum dışardan gelmişti.
hayırlı doğumlar dilerim canım sanada

nil hanımı çok duydum bende ona gitmeyi düşünmüştüm ama çevremdeki herkes çok yoğun olduğunu söyleyince vazgeçtim

ben nil hnm a gidiyorum yogun evet ama güveniyorum hemde çokk açıklama çok fazla yapmıyor ama yanı benım akrabam dogum yaptı sezeryanla ama çok memnun kaldı..

slm bende geçen hafta nil hnm...gittim gerçekten çok bekledim ve sıkıldım.
ama dr.iyi beyendim bakıcam bu beklemeden dolayı da bıraka bilirim.

Bende Nil hn.a başladım ve ilk muayenede çook memnun kaldım...İyi bir doktor...Tavsiye ederim...Gün içerisinde çook yoğun fakat randevularınızı akşam üzeri alırsanız çook beklemezsiniz...Ben yarım saat falan bekledi...Ama değer inanın...Hem sizinle hemde bebkle ilgileniyor...Çok güler yüzlü...

Sevgilerimle yaren..:emir_bebek:

mrb ben aranıza yeni katıldım.adım ebru.bende 3.5 aylık hamileyim avcılar hospitala gidiyorum.ve şuanda çok memnunum.annemde orda doğum yaptı.nil hanım doktoruydu şuandada benim dokturum ve memnunum.inşalah doğumumuda orda yapıcam.ve ben bahçelievlerden gidiyorum oraya.

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Nil Bilgen'le ilgili birşeyler söylemek istiyorum.
Geçen sene bebek düşündüğüm için, kontrol amaçlı gittim Nil Hanıma. Gerçekten çok yoğundu ve randevum olduğu halde 4-5 saat bekledim. 3 defa gittim, akşam saati de, ama hep aynıydı. Yoğun olduğu için belki de, doğru düzgün konuşmadan başından atıyo gibiydi. Hiç soru soramadık eşim de, ben de. Hatta 2'şer 3'er alıyo odaya, birini muayene için içeri alırken, benimle birlikte başka birini de kocasıyla içeri aldı. Ayakta 2 kelime soramadım kocasının yanında. Kadın doğum doktoru bu sonuçta, özel olması gerek konuşmanın.

Sonrasında da, reglimin sanırım 6. gününde ultrason istedi. Yaptırdım, sonucu göstermek için 2,5 saat bekledikten sonra, işe dönmek zorunda kaldım. 2 gün sonra gittiğimde de, zararsız bir kist olduğunu söyledi ve şu ilacı kullan dedi ama ne raporun üzerindeki tarihe baktı, ne bana sordu kaçıncı günündesin diye. Ultrasonu yeni çektirdiğimi düşündü sanırım. Ben de hiç ilgilenmediğinden huzursuz oldum ve almadım. Başka bir doktora gittim, ciddi derece ve büyük çikolata kistlerim olduğunu, o ilacın da o tarihte alınmaması gerektiğini söyledi.

Demek istediğim şu. Bunlar önemli konular ve doğru düzgün bakıp, sorup öyle ilaç vermesi gerekirdi. Bütün hastalara yetişmeye çalışıyor belki ama kimseyi bu kadar başından savmaya hakkı yok. Bakabildiği kadar hastaya, hakkıyla bakmalı.

Avcılar Hospital'da 2 arkadaşım doğum yaptı. Doktorları Faruk beydi ve ikisi de çok memnunlardı. Ama ben o hastaneden o kadar soğudum ki, yoğunluk vs. yüzünden, hiç düşünmüyorum :1no2:

Ben hamile değilim ama, Bahçelievler Yaşam Hastanesi'nde Dr. Mehtap Çiçek'e gittim hep ve çok memnun kaldım. Beklerken konuştuğum anne adayları da hep çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Bilginize :)

bende katılıyorum...nil hanıma bı kez muayene oldum,tam 8 saat bekled,m randevulu olmama rağmen,tamam bıraz beklemek normal ama bu kadarı da fazla...zaten 2şer 2şer alındık içeriye...haa bide şöyle bi durum var,biz ssk lıları o kadar bekletiyorlar,ücretli gelenleri hemen alıyorlar...bilginize......

Bende bugün Nil Hanım'a gittim ve gerçekten çok sevdim
Öyle sıcak kanlı bir kadın ki çok tatlıydı, umarım ileriki zamanlarda kendisiyle yada hastaneyle sorun yaşamam.
Bende sabah erken saatte gitmeme rağmen bir saat kadar bekledim muayene olmak için ama içim rahat etti hastaneden çıkarken
Eşim biraz söylense de ben doktor hanımın tavrını ve sıcakkanlılığını sevdim, çok güler yüzlü bir bayan nazar değmesin :nazar: :)

bende katılıyorum...nil hanıma bı kez muayene oldum,tam 8 saat bekled,m randevulu olmama rağmen,tamam bıraz beklemek normal ama bu kadarı da fazla...zaten 2şer 2şer alındık içeriye...haa bide şöyle bi durum var,biz ssk lıları o kadar bekletiyorlar,ücretli gelenleri hemen alıyorlar...bilginize......

bende nil hanımın hastasıyım 6 kez falan gittim bu akşam yıne giecegim kontrole...
ben bu gune kadar hep özel gittim sigortalı hiç gitmedim bekledıgım en mınımum süre 1.5 saat oldu ve randevulu en minimum diyorum yanlız....yani sigortalı sigortasız ayrımı oldugunu düşünmüyorum...evet içeri iki iki alıyolar fakat dr odasına tek kişi giriyorsunuz hosteslerın odası ayrı(nts'ye hosteslerın odasında giriliyor ve nts' de hasta varsa içeri erkek alınmıyor..) dr odası ayrı çünkü....bende çok beklıyorum ama çıktıgımda degdıgını düşünüyorum memnun kalıyorum şükür..benim de dıkkatımı çeken şu bi arkadaşında yazdıgı gibi detaylara fazla girmiyor yani tarihlere falan önem vermıyor kılo takıp yapmıyor ben kendı zorumla teraziye çıkıyorum.ne bilim bunun gibi şeyler sezeryan olayı benı korkuttu açıkcası bu akşam şu konuyu bi konuşsam iyi olucak..teşekkürer arkadaşlar

merhaba bayanlar, bende aranıza yeni katıldım, 38 haftalık hamileyim ve faruk beye gidiyorum, ilk önce nil hanımdan randevu almaya çalıştım ama yoğunluğundan dolayı vazgeçtim, iki arkadaşım nil'de normal doğum yaptı, eğer normalde ısrarcı ve kararlı olduğunuzu gösterirseniz pek sezeryana yönlendirmiyorlar, yinede arkadaşlarımdan biri hiç memnun kalmadı, kişiye görede memnuniyette değişebiliyor demek...
benim şahsi fikrim faruk'tur, gerçi o da çok yoğun iki yerde çalıştığından dolayı ve çok hızlı konuşuyor, :D ama sıkıntım olduğunda ve telefonla aradığımda çok iyi ilgileniyor,
(ssk'lıları özel hastalardan ayırdıkları doğru ayrıca, özel hasta gelince onu bekletmeden içeri alıyorlar, )

merhaba; ben dr.nil hanımın eski hastasıyım 2006 yılında doğumum nil hanım tarafından yapıldı .9 ay boyunca nil hanıma her ay düzenli olarak gittim . evet kendisi çok yoğun 2 de olan randevuma tamam 5 de giriyodum zaman zaman ama kendisinden çok memnundum.birdaha hamile kalsam kesinlikle kensine giderim...

Ben de Faruk Beye gidiyorum kontrollere... çok ilgili tavsiye ederim... Nil hnm.ı duymadım hiç...

Tülay Egeli'yi de övüyorlar o da çok iyiymiş...

Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Uzmanı olan Op Dr Nil Bilgen hanım ile aynı hastanede görev yapmaktayım. Nil hanım gerçekten yogun bir hasta trafiği var . Ama kesinlikle işinde bir numara bir doktordur. Geçen günlerde hastaları ile soru cevap yapabilmek için bir internet sitesi kurdurdu.

Burraya Tıklayarak Nil Hanıma Ulaşabilirsiniz
Eğer sorularunu olursa burdan ulaşıp mail olarak tekrar geri dönüş yapacaktır

mrb kızlar ben 12 haftalık hamileyim nil hanıma gidiyorum nil hanım çok iyi bir doktor biliyorum bekleme konusundan da şikayetçi değilim çok beklemiyorum en fazla 1 saat daha fazla beklemedim hiç ama nil hanım hiç açıklama yapmıyor hep ben sorcam o kendiliğinden söylemiyor çok fazla işte bu yüzden korkuyorum karasızım da eşim bu kadar zaman gittik artık hamileliğin ortalarına geldik başka doktora sıfırdan gitmeyelim diyor çok kararsızım bana yardım edin lütfen...

Back
X