Bebek Beslenmesi avent mi lansinoh mu yardım lütfen!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
665
567
323
36
Meraba anneler manuel pompa almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum. Sizce avent mi yoksa lansinoh mu almalıyım? Hangisi daha iyidir? Aranızda kullanan var mı?

Manuel pompa konusunda kesin kararlı mısınız? Kesinlikle elektrikli pompa öneririm. 2-3 saatte bir her bir memeyi 15-20 dk sağmak gerektiğini düşünürsek manuel pompa oldukça yorucu olacaktır. Bir de düzenli çekiş sağlamıyor elektrikli pompa gibi. Ama manuelde kararlı iseniz avent ve lansiloh aynı kalitede ürünler. Kişisel tercihim avent.

ben lansinoh kullandım,elektriklisini çokta memnundum.
manuel pompa bende almıştım ama hiç kullanamadım çünkü çok zahmetli çok zaman harcıyosun.mamajoo almıştım,
hiç tavsiye etmem manueli ,yinede sen bilirsin tabi :)

Arkadaşım ben avent elektrikli kullandım sadece 3 kez. Rahatti. Sutum olmadigi icin kullanamadim. Garantisi devam ediyor. Tüm parçalarıyla birlikte elden çıkarmayı düşünüyorum. İlgilenirsen yardimci olmaya çalışırim. Biberon başlığını ve gogus pedlerini hiç kullanmadim. İsteyene foto atarim.

ben lansinoh kullandım,elektriklisini çokta memnundum.
manuel pompa bende almıştım ama hiç kullanamadım çünkü çok zahmetli çok zaman harcıyosun.mamajoo almıştım,
hiç tavsiye etmem manueli ,yinede sen bilirsin tabi :)
katılıyorum

Ya konuyla alakasız ama ben de bişey sorcam
Ben doğumdan sonra 1 sene ücretsiz izin alıcam yani emzirme konusunda sıkıntı yok 3 saatte bie emzirebilirim sizce yine de pompa almam gerekir mi?

Ya konuyla alakasız ama ben de bişey sorcam
Ben doğumdan sonra 1 sene ücretsiz izin alıcam yani emzirme konusunda sıkıntı yok 3 saatte bie emzirebilirim sizce yine de pompa almam gerekir mi?
Bebeğiniz ilk zamanlar az miktarda emecektir. O yüzden göğüsleri tam boşaltamaz. Daha sonra da bebek emdikçe süt artar. Ben her halükarda tavsiye ederim. Benim oğlum şu anda 1 aylık. Ve bazen emmesi yetmiyor, göğüslerim çok acıyor. O yüzden sağıp süt poşetinde dondurucuya koyuyorum. Anne sütü dondurucuda 3 ay saklanabiliyor. Ben almanı tavsiye ederim.

Bebeğiniz ilk zamanlar az miktarda emecektir. O yüzden göğüsleri tam boşaltamaz. Daha sonra da bebek emdikçe süt artar. Ben her halükarda tavsiye ederim. Benim oğlum şu anda 1 aylık. Ve bazen emmesi yetmiyor, göğüslerim çok acıyor. O yüzden sağıp süt poşetinde dondurucuya koyuyorum. Anne sütü dondurucuda 3 ay saklanabiliyor. Ben almanı tavsiye ederim.
Tesekkür ederim tavsiyelerin için :)

Manuel ben de tavsiye etmem. Iyi olmaan bir elektrikli bile işkence gibi geliyor insana, Manuel'i hiç düşünemiyorum. Insanın elinde kolunda derman kalmaz.

Marka olarak avent bence

Back
X